FIV (31)
Raspunsuri - Pagina 12
Kariris spune:
Lasa, Teli, nu te mai gandi la "iepuroaica" de la tine din salon! Sa fie sanatoasa, sa reuseasca si ea si tu! fiecare cu potentialul ei! ai incredere ca va fi bine, cum ai zis si tu unul e suficent...Dumnezeu o sa te ajute!
O sa ne rugam pentru tine si pentru Mickey sa reusiti si tutror fetelor bafta multa!
Monica-Elena spune:
Teli nu conteaza cantitata ci calitatea, unul si bun. Stai linistita si eu am avut 8 foliculi din care 7 ovocite. In 24 de ore aurzultat 6 embrioni si in 48 de ore mi-au fost transferati 4 embrioni din care unul e puiutul meu din burtica care da suturi la greu.
Tia nu am pus nr pe DC ptr ca Dna Szabo nu era prea incantata de reclama de pe internet. Cine mi-l cere il dau cu draga inima pe PM.
bafta Michey!
Monica si broschi din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.
MickeyD spune:
Teli, nu fi acum suparata. Gandeste-te ca din embrionii aia pe care ii ai acum, atatia cati sunt, macar unul o sa fie bebele tau. Mai ai doua saptamani in care sa parlamentezi cu ei la tine in burtica asa ca pregateste-te cu multa rabdare. Si pentru mine a fost un soc, de la ideea ca o sa am asa multi incat sa donez la discutiile de consolare pe care cele doua doctorite le-au avut cu mine, cum ca nici de donat, nici de congelat, abia am avut sa transferam si aia un pic cam inceti.
Deci, ce vreau sa spun e sa te gandesti numai la tine, ce ai tu, ce rezultate ai tu, si ca de fapt, fata de nimic cat aveai acum o luna, sunt foarte foarte bune. Fiecare dintre noi castiga sau pierde, are mai multi embrioni sau mai putini, ramane sa nu insarcinata Acum esti deja pe drumul cel bun, si noi toate suntem alaturi de tine. O sa fie bine, ai sa vezi.
d
Tia spune:
Monica, dna Szabo n-are de ce sa nu fie incantata, ia 30 de euro fiecarei paciente care vine la Arad si a propos de acest deal win-win, ultima data cand am vorbit cu ea in toamna, le scumpise fiolele, dar si comisionul..
pont: daca mergi in Ungaria direct la ea la farmacie, nu mai platesti "comisionul".. asa era anul trecut pe vremea asta!
bafta fetelor!!! sa fie cu okisori
22+
VIOI74 spune:
MickeyD, merci pt raspuns. O sa vad miercuri daca mai am sau nu nevoie de inca 4 fiole. Pana atunci stau linistita. Sa stai linistita in pat, ptca ai dreptate, orice faci te gandesti sa nu daunezi. deci mai bine stai linistita daca nu trebuie sa te duci la servici. Si sa fii optimista. Asteptam raspunsul pozitiv pe 1 aprilie.
Teli, Bafta inca o data. Stai linistita, ca n-are importanta cate ovocite ai; important e sa se prinda unul macar.
I
lauion spune:
Teli, fiecare cu sansa ei, eu am invatat ca in incercarile acestea nu trebuie sa te raportezt decat la tine si la ce ai obtinut tu, embrionasii pe care ii vei obtine sunt mai mult decat ai avut pana acum deci nu ai decat sa te bucuri!
Mickey stai linistita, stiu prin ce treci, mie mi s-au parut ingrozitoare cele 2 saptamani pana la testul de sange, dar n-ai ce face, un rezultat pozitiv merita tot efortul.
Macar 3 zile incearca sa stai in pat, desi multi spun ca nu conteaza, rau nu are cum sa faca asa ca macar sa stii ca ai facut tot ce depindea de tine.
Pupici si bafta multa,
iram spune:
Monica!
Multumesc mult de tot .Apreciez mult spiritul de echipa,pot spune!
Intradevar e un stres si cu medicamentele.Sa nu le gasesti.si ce ne mai asteapta...toata procedura.Dar cind sunt rezultate meritam sa incercam tot ce e omeneste posibil,cu ajutorul Domnului.
Apropo eu am sunat ieri pe mobilul D-nei Szabo si mi s-a parut ca e nr. nealocat.O sa sun in Ungaria.
Poti sa-mi spui simbata e deschis cumva?Si poate un reper sa gasesc farmacia mai usor in Ungaria?
Sa auzim de bine!!!
iram
Monica-Elena spune:
Iram cand vorbesti cu ea la telefon iti da ea tate explicatiile. Este un orasel mic si vei gasi repede. Eu m-am intalnit cu ea la un centru comercial ptr ca am ajuns dupa ce inchisese farmacia seara la ora 21 dar vorbisem cu ea la telefon sa ia medicamentele cu ea si ne-am intalnit.
Multa bafta si sa auzim de bebelusi!
Monica si broschi din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.
anis spune:
Fetele, pe Dmna Szabo,pe mobilul din Romania o gasiti doar sambata si duminica!
Multa bafta sa fie cu ochisori!
AniS si bebelina mea dulce 20+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."