FIV (31)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

quote:
Originally posted by iram

Poti sa-mi spui simbata e deschis cumva?Si poate un reper sa gasesc farmacia mai usor in Ungaria?
Sa auzim de bine!!!
iram

Sambata e deschis pana la pranz (12:00), dar trebuie sa vorbesti cu ea sa fie acolo, de regula in week-end vine la Arad

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOI74 spune:

MickeyD, cum te simti? ai vre-un simptom de ceva (poate s-a prins un embrionas); dar sa stai cuminte in pat, ca nu faci decat bine; saptamana asta se prind.

BAFTA si SA FIE CU OCHISORI

Teli, ai dat telefon la Giulesti sa vezi cati embrionasi ai?

I

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MickeyD spune:

Nu am nici un fel de simptome. Sau cel putin asa cred. Nu vreau sa ma bazez pe tot felul de senzatii care ar putea de fapt sa fie ... auto induse. Stau cuminte si astept. Nu stau 24h in pat. Dimineata ma trezesc si dupa ce mananc ma mut pe canapea. Ma mai ridic evident sa merg la baie sau doar sa fac doi trei pasi.
M-am apucat sa tricotez (nu cu prea mare succes), citesc si ma uit la TV.
As vrea intr-adevar sa simt ceva. Orice. Macar sa am senzatia ca e ceva acolo. Simt in sufletul meu. Si sper. Si oricum am auzit ca gemenii au noroc luna asta (adica io) . Va pup.
MickeyD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Mickey tin pumnii sa fie bb in burtik!

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iram spune:

Fetelor! Va multumesc! Am reusit sa vorbesc cu d-na Szabo in Ungaria.Mi le aduce .Mii de multumiri!!! Va pup pe toate.
Tot binele din lume!
Sa auzim de bine!!!
iram.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi verzi spune:

Mickei si Teli ma gandesc la voi si ma rog sa vi se implineasca visul!

ALINA SI IRIS MARIAM 30.06.2004 http://community.webshots.com/user/rafaela192

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

MickeyD si Teli va tin pumnii si va doresc din toata inima sa reusiti!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariela spune:

Iram, cum ai dat de doamna SZABO? Ma intereseaza si pe mine pentru ca si eu ma pregatesc de FIV ? Cat costa fiola acolo ?
Te pup

ARIELA

VA PUP MICKEY D SI TELI si va tin PUMNII.SA FIE ASA CUM VRETI VOI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishi spune:

Buna, fetelor! Probabil m-ati dat disparuta….mii de scuze!
Ieri a fost o zi trista… FIV + ICSI esuat.
Mai pe scurt, dupa o hiperstimulare (20 de ovocite) de toata frumusetea, dureroasa pana in panzele albe, am reusit sa obtin 10 embrioni din care doar 8 s-au pastrat (diverse motive). Toti 8 de cate 8 celule, de cea mai buna calitate si aspect etc, etc.
A urmat ET care a fost si asta dureros ( cum asta, nu stiu) si urma pe 22 martie sa fac beta HCG.Am transferat 2 embrioni ca se parea ca sansele mele sunt foarte mari data fiind varsta si tipul embrionilor. Nu va mai spun cate perfuzii am avut si chiar in timpul ETului avem perfuzia la mana care-mi dadea niste stari de mers la pishulica in continuu. Dupa ET m-au tinul acolo pe masa de “lucru” timp de 30 min (asa e la toata lumea) dar in astea 30 min am cerut plosca pentru ca eram gata, gata sa fac pe mine. Cu greu am reusit.
In a 7-a zi de la ET o picatura de sange, am zis ca s-a nidat oul, in a 8-a sangerare mica, intrerupta, apoi in zilele 9 si 10….fluviul Dunarea….Eu am inteles inca din acea zi ca ceva e dubios aici dar m-am bazat pe starile pe care le aveam: sani durerosi, evident mai mari, ameteli, voma….si nu era autosugestie, credeti-ma.
Ieri testul a fost 0. Cu toate astea, sanii inca ma dor si sunt ametita rau de tot.
Am pastrat un set de 4 embrioni pe care-i voi transfera imediat ce se poate si asta este tot.
Mai mult de atat ce pot face?

PS macar am o multumire sufleteasca, am donat 4 ovocite!

mishi
.............
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Fetelor , eu sunt distrusa !
Am sunat azi la spital si din embrionii mei sunt f prosti.
Dr Cocei nu e de loc multumita , trei sunt B si 2 A1.
Se pare ca am ghinion maxim , nici nu stiu ce sa fac , daca sa-i mai transfer sau nu.
Asta e

Mergi la inceput