am nevoie de experienta voastra

am nevoie de experienta voastra | Autor: catty

Link direct la acest mesaj

Buna burticilor. Ma numesc Catty. Sper sa fiu insarcinata. Am insa o mica problema, si anume: de 3 zile am dureri in jurul buricului mai ales cand merg si simt ca ma inteapa ovarele si parca ar pulsa. Doctorul meu mi-a zis sa merg la control la sfarsitul lunii martie si mi-a mai zis sa nu fac inca testul de sarcina. Imi e putin frica si sper din totul sufletul sa astept un bebe, pt ca am mai pierdut o sarcina acum 2 ani.
Imi puteti spune, va rog frumos, daca si voi ati simtit asta la inceputul sarcinii? Sotul meu spune ca sunt un pic cam paranoica pt ca ne dorim un bebic fffffffffffffffffffff mult si sper sa nu fie numai subconstientul meu.
Sper sa fiti toate sanatoase si sa aveti nasteri usoare si copii sanatosi.

catalina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Buna,

Eu am simtit un pic de dureri cam ca la ciclu si am avut si un pic de sangerare, scurgeri mai maronii...si de aia ma gandeam ca tre sa-mi vina.
Nu-mi aduc aminte sa fi avut intepaturi. Insa am observat o sensibilizare brusca a mirosului si a nasului...era f iritat.

Iti tin pumnii sa fie bb. Si daca nu e, cu optimism inainte, ca vine el.
, 21s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Catty, felicitari pentru viitorul bebel.

Nu te ingrijora, durerile si intepaturile de obicei sunt normale si sunt datorita ligamentelor. Ti-as explica ce se intampla exact cu ele, dar din pacate nu stiu nici eu prea multe. Mie asa mi-a zis doctorul si a fost totul in regula.

Nu te ingrijora ca asa poti sa-i faci rau bebelului.

Succes in continuare!

_
Lucia sotia lui Csaba si mamica in devenire.

www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

draga catty,
de ce sa nu faci un test de sarcina? fa-l si te linistesti. in rest, fiecare organism de femeie reactioneaza diferit la schimbarile aduse de o sarcina, mai ales daca esti la primul bebe. o greutate in josul burtii e ceva foarte comun, dar am auzit si de intepaturi - nu insuportabile, daca ai dureri mari de tot, neaparat sa suni medicul - in toate zonele burtii s-a auzit. asa ca, eu zic, fa-ti testul de sarcina si macar stii pe ce mergi.
:) daca vrei, ia-ma pe mine de exemplu: mi-am facut testul luni si a iesit cu 'bebe':). in schimb, sint ingrijorata ca de doua zile sint racita si ma tem sa nu-l afecteze pe simburelu' care inca-i prea mic (5 saptamini, dupa carte, adica 5 saptamini de la UM). noa, vezi, fiecare cu paranoia lui:).

felicitari!

mona si lia (24.04.2004)
www.seansimon.com/february2005.htm" target="_blank">PROASPETE DE FEBRUARIE

site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Buna Catty sper sa fi insarcinata asa cum iti doresti!!! :)

In cazul meu la inceput cind nu stiam ca sunt insarcinata am avut dureri exact ca la ciclu.Nici nu credeam ca sunt insarcinata, durerile erau profunde exact ca la ciclu dar cand am vazut ca ciclul nu mai vine mi-am facut testul de sarcina si spre mirarea mea am constatat ca sunt insarcinata.
La fel te sfatuiesc, fa testul si afla, nu are rost sa stai sa astepti

Adriana si Aidan 22sapt+3zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Va multumesc tuturor pt ca mi-ati raspuns. cred ca zilele astea o sa fac testul de sarcina si sper sa fie pozitiv pt ca am mai pierdut 2 sarcini pana acum si imi e cam frica nu se intample la fel.
Sper ca sunteti toate sanatoase si ca bebeii sunt bine.
Va pup!

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

eu as zice sa faci testul si daca esti insarcinata sa te duci la dr (altul decat cel de pana acum) ca sa iti faca eco si sa iti dea tratament de sustinere a sarcinii, ca doar ai pierdut 2 sarcini pana acum. ce dumnezeu, e iresponsabil dr-ul tau sau ce? cum sa te trimita acasa asa cand stie ca ai pierdut 2 sarcini...

fa-ti test si eco, schimba dr si iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos.

lina, cu Alina (12.11.02) si BB (DPN 14.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Depinde cand trebuia sa-ti vina menstruatia, nu ne-ai spus. Degeaba faci echo daca e prea devreme. Inca nici nu stii daca esti insarcinata si pana atunci dr. n-are cum sa-ti dea tratament de sustinere a sarcinii.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

durerile de burta sunt firesti la inceputul sarcinii...un al indiciu de sarcina ar fi sanii...care devind durerosi si sensibili....dar nu astepta, testul de sarcina te va lamurii...

Eu am facut primul test de sarcina dupa 4 zile de la data la care ar fi trebuit sa fie cm. si apoi, in urmatoarele 2 zile cate 1 iar in a 4-a zi m-am prezentat la doctor, care la ecografie mi-a zis ca pare a fi o sarcina incipienta,,,dar vorbim peste o saptamana timp in care am luat pilule pentru fixarea sarcinii...iar peste o saptamana eco a zis ca e sarcina.

Deci nu fi ingrijorata, roaga-te la Dumnezeu, si totul va fi bine. Si da-ne de veste....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANNECRISTINA spune:

SI EU M-AM SPERIAT UN PIC DIN CAUZA DURERILOR DE BURTICA.AZI MERG LA ECOGRAFIE.SPER SA FIE BINE SI SA NU SE CONFIRME DIAGNOSTICUL DE EXTRAUTERINA PUS DE UN MEDIC DE POLICLINICA, CARE MI-A LUAT TOT ELANUL SI BUCURIA VESTII CA AS FI INSARCINATA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

buna fetelor,
sper ca sunteti bine toate. eu nu am vesti prea bune. am facut testul de sarcina si a iesit negativ. apoi am fost la medic care mi-a zic ca poate e o sarcina incipienta dar care nu se vede din cauza ca am avut anexita acum cateva saptamani. nu stiu ce sa zic, decat ca am o durere imensa in suflet si nu mai pot controla. sotului meu nu i-am zis si nu cred ca o sa ii zic pt ca astepat cu sufletul la gura sa il anunt vestea cea mare. o sa tin in mine durerea asta si sper sa fie bine pana la urma. acasa plang pe ascuns si acum orice lucru cat de mic ma face sa plang. va rog sa ma ajutati moral ca eu simt ca o sa clachez nervos.
va pup pe toate.
sa fiti fericite si sa aveti bebei sanatosi. al meu se pare ca inca nu vrea sa apara.
va pup.
catalina

catalina

Mergi la inceput