am nevoie de experienta voastra
Raspunsuri - Pagina 2
mihaela_e spune:
Draga Catalina,
Nu trebuie sa-ti pierzi optimismul...daca nu a fost sa fie de data asta, nu te demoraliza și nu te lasa invinsa!!! Gandeste-te ca nimic nu e intamplator pe lumea asta, si daca nu a fost sa fie inseamna ca nu ar fi fost bine pentru tine sau chiar pentru BB sa fie. Dumnezeu ne fereste de ce e rau pentru noi.
De acum in colo, poate ar fi bine sa schimbi medicul, sa faci analize complete...și sa incerci care este posibila cauza ca sa stii pe ce cai trebuie sa actionezi. 
Iti recomand un doctor foarte bun - dr. Dan Tutunaru.....care are și o pagina web, unde poti pune intrebari si chiar te poti programa la un consult....Cred ca ar trebui sa-i povestesti tot istoricul tau și impreuna o sa puteti identifica problema și solutia pentru ea.
Cat despre sotul tau, parerea mea este ca trebuie sa fi sincera cu el; sunteti impreuna si trebuie sa va sustineti reciproc ....
nimeni nu te poate consola și sprijini mai bine decat el....Ati ales sa fiti impreuna si la bine si la greu, asa ca strangeti-va in brate cat e greu ca sa va puteti bucura impreuna cand o sa fie bine.
Asa ca, fruntea sus, primavara bate la ușa, soarele stralucește și trebuie sa-ti usuce lacrimile de pe fata, așa ca gata...la treaba, vremea suspinelor trebuie lasata in urma....Si nu uita ca nu esti singura, cu credinta o sa treci cu bine si peste hopul asta..
Si La multi ani de 8 martie!

catty spune:
buna fetelor si LA MULTI ANI!!!!!!!!
sper ca sunteti toate bine. astazi mi-am luat inima in dinti si i-am spus sotului meu ca nici de data asta nu e bene. la auzul vestii a inchis telefonul si nu m-a sunat decat dupa vreo ora. intre timp m-a sunat o colega de a lui sa ma intrebe daca am patit ceva pt ca sotul meu s-a inchis in baie si crede ca plange. i-am spus ce s-a intamplat si ea mi-a promis ca o sa incerce sa il calmeze. cand m-a sunat mai tarziu avea o voca tare trista la telefon. acum 15 minute a trecut pe la mine cu un buchet de flori (crini ca stie ca imi plac f mult) si inca avea ochii rosii de plans. mi se rupe inima. imi vine sa plang non stop dar sunt la servici acum si trebuie sa ma controlez. sper ca totul sa fie bine si pt mine pana la urma.
mihaela_e iti multumesc pt incurajari si pt doctorul pe care mi l-ai recomandat. o sa incerc si asta ca nu prea am ce altceva sa fac.
va multumesc din tot sufletul ca sunteti alaturi de mine. asta inseamna enorm sa stiti.
va pup pe toate si sa aveti grija de voi si de bebei.
catalina
catty spune:
Buna,
Am 25 de ani si incercam de cateva luni sa avem un copil. Eu am avut ceva probleme medicale, dar ginecologul meu mi-a zis sa incercam intai fara tratament si fara dozari hormonale pt ca e cel mai indicat asa. Si daca nu merge o sa ma transfor in soarecele pe care o sa faca ei experiente si tot felul de teste si inca nu vreau asta
Va pup pe toate, si sa fiti sanatoase. Aveti grija de bebeii vostri.
Catalina
catalina
mariamunteanu spune:
Catalina, chiar nu ai motive sa plangi. Ai numai 25 de ani si abia cateva luni de incercari care nu inseamna ca ai probleme. Nu te descuraja atat de repede, abia dupa 1 an de incercari poti sa-ti pui problema dozarilor hormonale si tot n-ar fi o tragedie. Nu te gandi ca va face cineva experiente pe tine, caci analizele de sange si controalele medicale sunt lucruri firesti prin care trecem toate. ba chiar unele dintre noi (printre care si eu) am trecut prin probleme mari rezolvate cu operatii, altele au facut inseminari si alte proceduri sau tratamente si tot am reusit.
Copiii nu apar la comanda cand vrem noi, ba cu cat suntem mai nerabdatori, cu atat pot sa se lase mai mult asteptati. Hai curaj si optimism, vei avea copii cu siguranta.
Maria
catty spune:
Buna Maria,
Mai eu sunt intr-o situatie delicata. Acum 2 ani am pierdut o sarcina si nu m-au curatat bine si la vreo 2 luni dupa aceea am facut septicemie si din cauza asta m-au operat si mi-au scos trompa si ovarul stang care erau afectate f tare.
De aceea sunt un pic stresata si sper sa vina bebe fara tratamente in plus.
Asta este,
fiecare cu ce i-a fost scris de la Dumnezeu.
Toate cele bune
Catalina.
catalina
mary ilie spune:
Buna Catalina!
Sa stii ca m-ai impresionat pana la lacrimi, sunt alaturi de tine cu tot sufletul.
Uite sa-ti spun prin ce am trecut si eu. Eu si sotul meu ne-am hotarat sa avem un bebe anul trecut, si eu am crezut ca e normal sa si raman insarcinata, dar a trecut o luna, au trecut 2, au trecut mai multe, si nimic!Eram disperata, am mers la medic, care m-a sfatuit sa nu ma mai stresez, ca o sa fie mai rau si sa las lucrurile sa vine de la sine.
M-am straduit sa nu ma mai gandesc la rele si in ianuarie mi-a intarziat prima oara ciclul. A doua zi deja am facut testul de sarcina, din ala precoce care cica itidepisteaza sarcina la 14 zile de la conceptie si ...negativ, am repetet testele, negativ era mereu.Dupa o saptamana de amenoree si teste negative am mers la echo transvaginal si...nimic, nu se vedea nimic.A mai trecut inca o saptamana si deabia in a 14-a zi de amenoree mi-a iesit primul test pozitiv. Si acum am 10 saptamani de sarcina si totul e OK.
Nu renunta la speranta, esti foarte tanara (eu am 28 ani). Si te rog sa gandesti pozitiv, e f.f. important, pe mine m-a ajutat. Nu te mai gandi la rele, o sa fie bine, o sa vezi, trebuie doar sa mai ai rabdare.
Capul sus Catalina, da? O sa vezi ca o sa te ajute Dumnezeu sa ai bebitul pe care ti-l doresti. Sa te rogi pentru asta si sa ai incredere!!!
Sunt alaturi de tine si astept sa ne dai numai vesti bune, da?
Pupici!!!
catty spune:
Buna Mary
Iti multumesc mult pt incurajari si pt toate gandurile bune. Inca nu disper, dar e tare greu, si tu stii asta cand iti faci iluzii si crezi ca toul o sa fie bine si ca luna asta testul o sa fie pozitiv. Acum urmez un tratament pe care mi l-a dat un medic homeopat si sper sa mearga pt ca daca nu cealalta solutie este sa fac analize peste analize si sa fiu "cobaiul" medicilor care m-au adus in situatia in care sunt acum
Toate cele bune si sa ai grija de tine si te bebic.
Te pup,
Catalina
catalina
gilbertliana spune:
Buna Catalina. Nu incepe inca cu analizele hormonale. Noi am incercat 6 luni pana am ramas insarcinata, si am tot calculat, si masurat, si degeaba. Doctoru meu zicea ca abia dupa un an sa-mi fac probleme. Nu am nevoie decat de o vacanta. Si asa a fost. Am plecat acasa cand a inceput vacanta de vara (sunt studenta in Tm si sunt din Jud. HD) si in prima saptamana de stat acasa am si ramas insarcinata. Si eu care credeam ca din cauza problemelor hormonale ce le am de la 14 ani o sa trebuiasca sa fac tratament!
Acum avem 36 de saptamani si asteptam sa vina sa aflam ce e, pentru ca la fiecare eco si-a ascuns funduletul bine de tot, asa incat nici macar nu banuim.
Mult succes si rabdare.
Ariela si bebe.
mariamunteanu spune:
Catalina, chiar si asa insist sa stai linistita. Eu am ramas insarcinata natural la 33 ani dupa o operatie de fibrom (de fapt 2 fibroame dintre care unul cu diametrul de 6 cm) care s-a aflat exact langa trompa stanga (cu "sanse" mari ca cicatrizarea sa astupe trompa) si avand trompa dreapta complet blocata. Faptul ca ai ramas cu un singur ovar nu pune probleme, un singur ovar fiind suficient. Totusi asteapta-te sa dureze putin mai mult (de ordinul lunilor), desi nu e obligatoriu. Crede-ma ca stiu ce spun pt. ca am trecut prin temerile tale, m-am documentat mult si s-a dovedit ca nu e chiar asa de rau. Baga-ti in cap ca poti si nu uita ca ai cativa ani buni la dispozitie, nu esti presata de timp.
Citisem chiar aici pe forum povestea unei fete care a ramas insarcinata fara tratamente desi avea doar un singur ovar si o singura trompa.
Iti tin pumnii,
Maria