DJ sau formatie ?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns itza spune:

Eu am formatie la nunta si intreb si eu trebuie sa le dau si lor meniul complet? Cum se procedeaza? In formatie vor fi 6 insi.Nu ma costa cam scump totusi? 600E + 6 meniuri?
Voi ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Io mi-am arvunit DJ inca din ianuarie si tot 150 euro...ma rog, pachetu' de baza , numa ca noi am cerut un "supliment" de inca doua boxe, care inseamna 30 euro in plus. Un calcul rapid ne duce la 180 euro: DJ + aparatura completa/8 ore; in caz ca se depaseste timpul, e la "mica intelegere" cu el.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/olguttza/my_photos

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia-mihaela spune:

Buna fetelor!

Uite ca mi-am gasit si eu formatie si la fel ca Itza, are 6 membri: o tipa solista, 1 acordeon, 1 saxofon, 1 orga, 1 toba si 1 chitara.
Itza hai sa-ti zic cum facem noi: ca sa nu le dam meniul intreg ori le facem platouri ori aperitiv + un fel de mancare. Noi asa ne-am inteles cu ei. La bani a fost ok (formatia ta), ca si ai mei tot cam asa cereau, dar s-a tocmit taica-miu cu ei si, in plus, se mai si cunosteau.

pupici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

quote:
Originally posted by itza

Eu am formatie la nunta si intreb si eu trebuie sa le dau si lor meniul complet? Cum se procedeaza? In formatie vor fi 6 insi.Nu ma costa cam scump totusi? 600E + 6 meniuri?
Voi ce ziceti?

Noi am avut DJ si lui si cameramanului le-am dat meniuri complete, ca ne erau cunoscuti. Insa de obicei (asa ne-a spus seful de sala de la restaurant, si cred ca el stie ce spune) se dau doar aperitivul rece si friptura. Si fara bautura (!!!!!), ca risti sa-ti strice nunta. Apa minerala sau suc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LadyC spune:

Verisorul meu se ocupa de muzica. a zis ca-mi ia de pe internet 2 hard-uri de muzica din anii 60 si pana acum; are aparatura super-performanta si mai vine cu doi prieteni care il "ajuta", zice el. nu ma va costa bani muzica, dar la Tr. Severin nu prea s-a auzit de DJ la nunti. parintii mei sunt foarte dezamagiti de faptul ca nu voi fi luata cu lautari de acasa si treburi de genul asta... ma cam ingrijoreaza faptul ca nu va iesi bine.

LadyC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itza spune:

Fetelor va multumesc pt raspunsuri. Asa o sa fac, o sa vorbesc cu cei de la restaurant sa le dau celor din formatie doar aperitivul si friptura.
LadyC eu cred ca va iesi bine. Eu am fost la nunti cu DJ acum 8-9 ani cand lumea nu prea era obisnuita cu asa ceva si au iesit super.
Cred ca si in orasele mai mici ar trebui sa se obisnuiasca oamenii cu DJ-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Noi pt dj (care e angajat prin intermediul agentiei) platim o diurna care reprezinta 50% din valoarea meniului,iar pt fotograf si cameraman inca nu am decis pt ca ei sunt cunostinte.Dar cred ca le vom da aperitv si friptura. Ca doar ii platesc sa munceasca, nu sa se distreze....

Corina
http://bogdan.sn.ro/index.php?cat=10010]Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Martiana spune:

Noi cand am apelat la DJ si fotograf, desi nu ne gandeam sa-i tratam diferit fata de ceilalti invitati, a venit si vorba despre meniu. Nu se punea problema de bautura, ca oricum cand lucreaza se stie ca nu se ating de alcool. Dupa ce i-am asigurat ca nu este nici un fel de problema, ne-au marturisit ca nimeni din cei ca ei nu pot avea in mod explicit pretentii egale cu invitatii.
Insa in momentul in care dau peste clienti care ii considera subiectul perfect al unei economii, isi rezerva dreptul de a face "economie" si ei la randul lor cu clientii in cauza, pentru ca tratament diferential(in sensul rau al cuvantului)pot sa aplice si ei.
La inceput nu mi-a placut cum au pus problema, dar pana la urma mi-am dat seama ca au dreptate. Pentru ca orice om simte cand este tratat mai putin respectuos decat altcineva de alaturi. Si cand vine vorba de servicii atat de subiective, din cauza unui fel de mancare(care oricum trebuie sa ma impac cu ideea ca vor ramane destule irosite pe mese, neatinse),eu risc ca persoana in cauza sa nu-si dea silinta la maxim in a-si face meseria si a-mi bate obrazul pe ascuns, pe la spate. Si asta este un lucru pe care nu l-as dori nici o clipa sa se intample la nunta mea, tocmai de la cei insarcinati cu cele mai importante lucruri : mersul bun al petrecerii si amintirile, singurele lucruri cu care raman dintr-o zi in care investim oricum o gramada de bani.
Asta este doar parerea mea, nu vreau sa supar pe nimeni si respect intru totul pe cei care considera altfel. Poate doar mi-as permite sa sfatuiesc acele persoane sa tatoneze cat pot de atente terenul in aceasta problema, pentru a nu crea reactii adverse care sa se intoarca impotriva lor intr-un mod mult mai scump decat costul unui tacam complet....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy79ro spune:

quote:
Originally posted by Martiana

Noi cand am apelat la DJ si fotograf, desi nu ne gandeam sa-i tratam diferit fata de ceilalti invitati, a venit si vorba despre meniu. Nu se punea problema de bautura, ca oricum cand lucreaza se stie ca nu se ating de alcool. Dupa ce i-am asigurat ca nu este nici un fel de problema, ne-au marturisit ca nimeni din cei ca ei nu pot avea in mod explicit pretentii egale cu invitatii.
Insa in momentul in care dau peste clienti care ii considera subiectul perfect al unei economii, isi rezerva dreptul de a face "economie" si ei la randul lor cu clientii in cauza, pentru ca tratament diferential(in sensul rau al cuvantului)pot sa aplice si ei.
La inceput nu mi-a placut cum au pus problema, dar pana la urma mi-am dat seama ca au dreptate. Pentru ca orice om simte cand este tratat mai putin respectuos decat altcineva de alaturi. Si cand vine vorba de servicii atat de subiective, din cauza unui fel de mancare(care oricum trebuie sa ma impac cu ideea ca vor ramane destule irosite pe mese, neatinse),eu risc ca persoana in cauza sa nu-si dea silinta la maxim in a-si face meseria si a-mi bate obrazul pe ascuns, pe la spate. Si asta este un lucru pe care nu l-as dori nici o clipa sa se intample la nunta mea, tocmai de la cei insarcinati cu cele mai importante lucruri : mersul bun al petrecerii si amintirile, singurele lucruri cu care raman dintr-o zi in care investim oricum o gramada de bani.
Asta este doar parerea mea, nu vreau sa supar pe nimeni si respect intru totul pe cei care considera altfel. Poate doar mi-as permite sa sfatuiesc acele persoane sa tatoneze cat pot de atente terenul in aceasta problema, pentru a nu crea reactii adverse care sa se intoarca impotriva lor intr-un mod mult mai scump decat costul unui tacam complet....

Sunt de aceeashi parere cu tine .Oare chiar asha sa nu potzi sa omeneshti nishte persoane???Shi unde mai pui ca de ele depinde reushita nuntzii.Eu nu cred ca trebuie sa facem economie tocmai aici.Fetelor voi chiar credetzi ca 4-5 meniuri in plus v-ar duce cheltuielile cu nunta pe minus?Sper ca nu va suparatzi pe mine, dar mi-am spus shi eu parerea .
Pupici, Roxi

http://community.webshots.com/user/roxy79ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Degetzel spune:

Martiana, ai si tu dreptate, se simte cand esti tratat "mai special". Dar de aici si pana la a spune ca fotograful si DJ-ul "isi rezerva dreptul de a face "economie" si ei la randul lor cu clientii in cauza" mi se pare cale lunga. In fond ei au fost CONTRACTATI la un anumit PRET pentru care ei s-au obligat sa ofere o anumita CALITATE, si nu cred ca este normal sa "faci economie pe nunta clientului" pentru ca el ti-a pus la masa doar 2 feluri de mancare... Sunt fotografi care cer si 300 de euro pentru servici ... asta inseamna ca isi va bate joc de munca lui daca nu avea tot meniul asigurat ??? Si in plus ar trebui sa fie printre cele mai ocupate persoane de la nunta, nu prea ar trebui sa aiba timp sa manance ...

Este bineinteles tot o parere personala, a mea ... :)

Pupici!

http://community.webshots.com/user/roxanadobrin

Mergi la inceput