DJ sau formatie ?
Raspunsuri - Pagina 3
valen spune:
Eu am avut nunta acum 2 ani in iunie. Parerea mea pana la un moment dat era ca nunta fara lautari nu este nunta. Ei bine am fost la nunta unor prieteni care au avut Dj si ne-am distrat de minune toata noaptea, asa ca i-am angajat si pt. nunta noastra. Eu consider ca mirii sunt cei care trebuie sa aleaga cum va fi nunta si stiu bine ce zic. Este un eveniment unic si pt. nimic in lume nu lasati pe altii sa hotarasca pt. voi. Daca nu stiti ce sa alegeti, Dj sau formatie, ganditi-va ce fel de invitati aveti si cam ce le-ar placea. Si noi ne-am asumat riscul asta la nunta dar s-a dansat toata noaptea si toti s-au simtit bine si au apreciat calitatea muzicii. Cineva chiar ne-a spus ca atunci cand a auzit ca nu avem lautari s-a gandit ca va fi plictiseala, dar intre timp s-au abonat si la botez. Vor fi invitati care vor vrea sa asculte diferite stiluri de muzica(vals, tango) si atunci ce faci daca respectivul cantaret nu se pricepe sa cante mai stiu eu ce melodie. Noi am vorbit cu domnul care s-a ocupat de muzica si am stabilit in mare ce melodii sa puna; este adevarat ca si el i-a simtit pe oameni si a stiut sa-i tina pe ring. Noi am avut si Rednex la nunta si sa le fi vazut pe doamnele mai grase cum se zbantuiau. A fost o petrecere pe cinste ceea ce va doresc si voua.
mireasa spune:
Eu cred ca daca DJ-ul este bun nunta nu are cum sa iasa mai mult dact frumoasa. Am fost in toamna la o nunta unde mirii erau amndoi la a doua casatorie,amandoi aveau peste 40 ani si implicit si invitatii erau cam de aceeasi varsta. Inainte sa ajungem la restaurant ma gandeam cu groaza cum va fi sa stau toata noaptea la masa. Nu a fost deloc asa, au avut un super DJ si am dansat toata noaptea si noi si restul invitatilor (au fost vreo 2-3 persoane care nu prea au dansat). Va spun sincer, un DJ bun e sufletul petrecerii. Cu toate acestea le respect dorinta celor care doresc sa aiba formatie la propria nunta. Eu o sa-mi aleg un DJ.
Pupici.
cornelianeli spune:
acum 2 saptamani am fost la nunta unui prieten bun
daca initial eram hotarati sa angajam o formatie, dupa seara respectiva.........
sa va povestesc: in afara faptului ca au fost pauze destul de dese si de lungi, unul din cei 3 solisti avea o adevarata obsesie in a dirija nuntasii "toata lumea sa stea jos, va primi o felie de tort, numai una" si toata noaptea a tinut-o tot asa, glume proaste, melodia cu cine si-a inselat nevasta....nu am fost singurii deranjati, mai nimeni nu dansa, si atmosfera era....
asa ca roxi zi-mi (pe PM eventual )te rooooooog cate ceva despre dj-ul pe care-l ai
Ileana Cosanzeana spune:
Fetelor, nu cunoasteti un DJ foarte bun in Oradea sau prin apropiere? Va rog din suflet, ajutati-ma macar cu niste indicii pentru ca imi organizez nunta din strainatate si orice informatie primita imi este de un real folos!
Va astept raspunsurile si va doresc bafta la pregatiri!
Iael spune:
Nu am angajat inca DJ.
Caut o persoana care sa se implice si sa creeze atmosfera ,sa nu adoarma invitatii.
Am citit pe forum despre un DJ despre care se spune ca ar fi bun.
O sa iau legatura si cu el ,dar as prefera sa mai pot vorbi cu cativa ca sa imi pot face o idee si sa aleg .
cao spune:
Salutare!! Eu am vorbit cu un DJ, m-am intalnit cu el, am vazut ce aparatura are, ce muzica are, sincer mi-a placut, avea si ceva referinte. Ideea care ma framanta pe mine este aceea ca mi-a cerut 150 EURO. Mie personal mi s-a parut cam mult, dar nu stiu ce sa mai zic. Voua cum vi se pare? (Nu are lumini sau alte efecte speciale, alea mai costa inca 50 EUR) Ce ziceti, e mult 150 EURO, sau nu?
leyla spune:
Eu nu cred ca e mult. Pana si faimosul DJ Vasile ia pentru nunti tot 150. Eu una dau 300 dar e si cu efecte speciale:))
anomis81 spune:
Eu tot la serviciile unui DJ am apelat, numai ca ma costa 300 euro, (face si poze si filmeaza, nu e singur).
numeioana spune:
Eu am tot un DJ, e din Ploiesti, eu fac nunta la Sinaia si imi ia 6 milioane de la ora 19 pana dimineata. Cam astea sunt preturile. Si vine cu nevasta, am uitat!
Ioana