Bebelusi de sept-oct 2004 (26)
Raspunsuri - Pagina 13
georgiana.david spune:
Ralucule, super, ma bucur ca Tristan nu are nimic, azi l-am studiat mai bine in poze si e super flacau!
Cat pure le dati la bebei la o masa? Al meu a papat azi cam 80-100 gr. de pure de cartof cu morcov, cu lingurita. Era asa de incantat incat imi impigea mana in care tineam lingurita in gurita lui. Asta se intampla pe la ora 14.30 iar pe la ora 20 s-a pus pe plans si se chircea ca atunci cand avea colici. Sa fie de la mancare? Dupa atatea ore?
Pufy ce faceti?
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
georgiana.david spune:
Despre cadoul nasilor, noi le-am luat o iconita super din argint, a fost cam 2 milioane dar a meritat. Ne-am gandit ca le prinde bine mai ales ca ei nici nu stau in Romania si spre bucuria noastra au fost atat de impresionati incat le-au dat lacrimile cand au vazut-o
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
mama lui Licurici spune:
Noi le-am luat un aspirator... aflasem din surse sigure ca se defectase al lor...mai aflasem si ca au cumparat o gramada de lucruri pt licuriciul nostru, iar icoana le luasem la cununie.
Depinde ce fel de persoane sunt... oameni practici... visatori...
Multumim de info cu lapticul. Ma consult si cu tati (care are si el o fixatie ...ca daca a zis dr. ca Humana e cel mai bun...ma intelegeti, nu?)
Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)
elyanne spune:
Mai da' harnicute ati mai fost. Noi am fost in vizita la mama si cand m-am uitat pe forum inca 3 pagini...
Azi a macat pitica mea doar 500 ml de lapte si vreo 50 de piure de legume cu carnita. Nu prea s-a omorat cu mancarea. A papat ieri si pentru azi.
Mihaela prajitura a iesit buna, dar nu am tinut-o suficient la frigider sa se intareasca... asa ca se cam imprastie. Data viitoare o sa fie mai bine. Iti trimit reteta pe PM cred ca maine. Sa ne spui cum a fost tortul... Si La multi ani! pentru jumatatea de an!
Angela eu am incercat: Milumil, nu a vrut, Bebelac, nu a vrut, Humana, nu a vrut. Singurele pe care le-a acceptat au fost Nan si mai nou Beba, tot de la Nestle. Acum depinde si de copil...
La multi ani pentru maine si pentru Andrei (Adela Iepure) si
Amelia (LiliaToma).
Noi la botez i-am luat nasei (ca pitica doar nasa are) un lantisor cu un pandantiv... ii plac foarte mult bijuteriile si tot felul de zanganele... Depinde si cam ce le place si de ce au nevoie...
Elena cu cipilica
Eliana si Elena (23.10.2004)
elyanne spune:
Iar am uitat ceva!
Mihaela eu cat timp i-am dat vitamine nu i-am mai dat si Vigantol. Asa mi-a zis dr. Cel mai bine suna dr. luni si intreab-o.
Elena cu cipilica
Eliana si Elena (23.10.2004)
ana_a spune:
Salut
Cred ca numa eu nu dorm acuma, Stefan are febra, 39 avea ultima data, i-am facut impaturiri, i-am dat si supozitor de paracetamol, si nurofen.,...si inca nu e scazuta de tot...si ne chinuim de la ora 9, e si foarte obosit si plange cand il misc din loc... si-i creste iara febra...Acu a adormit in sfarsit la el in patutz si sper sa fie bine, imi parea ca scade febra, era sub 39 cam 38 cu 7 cand i-am luat-o ultima data, inainte de ai pune supozitorul. Abia astept sa treaca noaptea asta si sa treaca cu bine. Eu sunt foarte panicoasa de am frisoane si eu de frica... Si sotul meu e super linistit... macar unul din noi sa fie calm la faze de genul asta.
Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!
julya spune:
ana nu esti singurica la ora asta...e mai bine stefan? tre sa fii puternica, e mare dumnezeu, tre sa fie bine pana la urma...
multa sanatate...
Iulia si puiutul Adrian http://community.webshots.com/user/adrienut
julya spune:
pufymic, sper ca e mai bine si puiutul tau...
julya spune:
numai bine va doresc
danyce spune:
Salutare fetelor,
Scriu si eu cateva randuri printre o crema si o glazura. Azi toata ziua am bucatarir (ei, cat mi-a permis Alma ca a fost tare, tare maraita - niciodata nu a mai fost asa - si eu cred ca ii vin si ei dintisori ca a avut si putina febra acum seara si plangea a durere si cand i-am cercetat gingiile am simtit vreo doua zone inflamate si ceva foarte ascutit).Sper sa ii treaca Almei starea asta. Oricum, taticul ei, care s-a intors azi din delegatie special de ziua lui mami, o sa mearga la prima ora la farmacie sa cumpere ceva gel calmant pentru durerile de gingii.Sper sa fie Ok maine ca numai eu o pot calma si maine am si mai multa treaba decat azi (azi am facut diverse chestiute din foietajul facut de ieri - mini strudele cu mere, triunghiuri cu ricotta si stafide, rondele cu branza feta, saratele cu cascaval si cu susan -, am mai facut pricomigdale cu nuca de cocos, tort de ciocolata Sacher, tort cu cappuccino si lichior de oua si tort cu crema de sampanie si cu struguri albi (ca sa poata alege musafirii felia de tort). Sa nu va mai spun ca m-am apucat de treaba abia pe la ora 1.30 cand abia mi-a adormit domnisoara, si asta dupa o tura de plimbat pe afara ca eu credeam ca o sa o chiar iau razna daca nu adormea (statea 10 minute cuminte si apoi o apucau urletele).
Uite ca mi-am spus si eu of-ul, vis-a-vis de tipetele si comportamentul Almei de azi. Nu stiu cum de se nimereste, dar tocmai cand am eu mai multa treaba, atunci o apuca stari din astea, in general fiind un bebe super cuminte.
Si eu ma bucur nespus pentru Ralucule ca nu mai are nimic Tristan, mai ales ca stiu cat a afectat-o incertitudinea (si eu am trecut prin 2 luni de incertitudine cand nu stiam daca Alma era 100% in ordine). Sa dea Cel de Sus sa nu treceti prin clipe din astea niciodata (cand nu stiti daca al vostru copilas este sanatos, cand va vin tot felul de ganduri urate in minte si cand vi se mai pare si ca va acuza toata lumea ca nu va ingrijiti cum se cuvine bebelusul ). Prin asta am trecut eu in lunile acelea doua si ma mir cat de bine poate fi acuma cand imi stiu domnisoara sanatoasa, cata siguranta in mine si in comportamentul meu fata de ea imi da stirea faptului ca e sanatoasa.(in plus, ignor pe toti si toate care au ceva de comentat). Sunt convinsa ca si Ralu simte acum aceeasi fericire. Pupici din partea noastra, mami scumpa ce esti tu, Ralu.Noi stim ce spunem ca te-am vazut in actiune
Fetelor, sper sa revin maine dimineata. Eu mai am de ornat torturile acum si apoi merg la culcarica sa ma pot trezi de dimineata sa fac mancarea si aperitivele.Noapte buna,
Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit
Alma, sufletel mic si iubit -noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei