Bebelusi de sept-oct 2004 (26)
Raspunsuri - Pagina 12
tyaa spune:
Mamicile care ati facut deja botezul la bb, ati cumparat nasilor ceva cadou? Aud ca viitorii nasi sunt hotarati sa cheltuie o gramada si ma gandeam sa le luam si noi ceva cadou insa nu stiu ce...
Poate ma ajutati iarasi voi....
Multumesc
si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)
Pozele noastre
tyaa spune:
Ellen, mel_g merci de informatii. Poate gasesc pe cineva care sa imi cumpere.
Vroiam sa intreb iarasi...o fi vreun bai ca ii dau la 12 supa cu un biscuite in ea. Numa asa vrea sa pape.
Mii de multumiri
si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)
Pozele noastre
ana_a spune:
aissa rabdare!!! ca o sa accepte si linguritza, azi cateva imbucaturi maine mai multe si tot asa..dar RABDARE!!! Si daca da afara nu e neaparat ca refuza, inca nu stie sa impinga cu limba papa in spate, o sa invetze in timp!pupici pentru mancacioasa!!!
Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!
ellen spune:
Tyaa, noi le-am luat un set de pahare de sampanie si o lenjerie de pat.
Dar intereseaza-te si tu cam de ce ar avea nevoie..;)
Elena & Alexandra (25.09.2004)
ellen spune:
Tyaa, am uitat sa zic ca le-am luat si copiilor nasilor cate ceva de imbracat, de jucat si dulciuri.
ellen spune:
fetele, noi am incercat astazi sa papam iaurt. Nu a fost foarte incantata si stramba cum nu s-a mai strambat pana acum niciodata. A fost foarte caraghioasa . A mancat aproxinativ 5 g
roandre spune:
Alexia mea are muci si curg ca la robinet...hihihi. Nu mai scapam de ei. In rest e mai bine putin.
Astazi mi-a papat 160 gr piure legume..dar cu biberonul. Cu lingurita mananca foarte putin...banuiesc ca se enrveaza sa deschida mereu gura si sa astepte.
Aissa, Alexandra plange cand ii dai cu lingurita pt ca nu stie sa inghita si e mult mai usor cu biberonul. Pana invata sa inghita iti trebuie multa rabdare dar apoi nu veti mai avea probleme. Eu zic sa incerci sa-i dai la inceput cu lingurita si apoi cu biberonul ca sa se sature. Asa va ajunge sa invete sa si inghita. A mea stie foarte bine sa inghita dar cand nu mai are chef sa pape nu mai deschide gurita sub nici o forma.
Astazi am papat si ou cu morcov si cartof si tare i-a placut.
Ficatelul o sa-l incercam duminica. Maine vom papa tot pui.
Ellen, ma bucur ca-i place si Alexiei tale carticica. Sa vezi ce se uita la ea de parca ar intelege desenele de acolo.
Tyaa, noi le-am luat nasilor cate un halat de baie dragut. pahare, lenjerii, etc au primit multe la cununie (pe care au avut-o cu 1 an inainte). Ideea e sa te orientezi in functie de ce crezi ca le lipseste.
Angela, noi suntem fan Bebelac.
Ana, Doamne ajuta sa nu faca febra si sa fie totul bine. Cat despre masuratori...le-ai mai masurat si tu inca o data acasa si ti-a dat la fel?
Mina, chiar azi ma uitam la canita aia prin bucatarie si ma gandeam daca sa incerc sa-i dau sa bea cu ea. Pana la urma am renuntat dar cred ca o sa incerc si eu sa vedem daca am succes.
Eliana, hihihi...daca mai ai chef de treaba, te chemam si pe la noi. Mina, deci sa facem programare inainte.
A iesit buna prajitura? Eu am tortuletele (am facut doua) la frigider.
Pana la urma astazi i-am dat bebelinei vitaminele cu suc de fructe si le-a luat fara probleme.
Mel, deci zici ca sunt bune vitaminele? Tu i-ai dat bebelului mai mare?
Cine mai da vitamine la bebelusi si de care? Eu am vazut ca in compozitie are si vit D3. Oare mai trebuie si Vigantolo dat in conditiile astea?
Ana, aplicam si noi reteta de piure de fructe si poate avem mai mare succes. Azi a papt doar 25 gr piure de fructe cu branzica.
Pupici!
Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 5 luni +
Evenimentele din viata mea
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
ellen spune:
Roandre, eu la inceput ii dadeam bebelinei mele sa manance cu ajutorul suzetei. Adica ii dadeam o lingurita de mancare si apoi ii bagam suzeta si era foarte incantata. Asa deschidea si gurita cand vedea suzeta. Am mers asa destul de mult timp pana cand am renuntat de tot la suzeta. Si acum cand este mai obosita si sclifosita ii mai dau suzeta...dar acum se intampla foarte rar.
Cat despre carte, a mea doar o mozoleste acum. Mai are vro luna ca sa o priveasca asa ca a ta.
Mai fetele, dar voi sunteti foarte harnicute. Eu nu am avut timp nici sa fac tort, l-am cumparat.
ionika spune:
Mihaela (Roandre)- nu stiu de ce eram ferm convinsa ca ai incercat si tu combinatia cu tapioca. Sorry pt confuzie!
Mel g-am folosit aparatul, sunt super incantata dar stii tu... trebuie sa-i placa lui. Am sa incerc maine sa-i fac mar copt si revin cu amanunte.
Multumim pentru detaliile cu sucul de fructe si ceaiul.
Va pup!
Ioana si Andrei (14.09.2004)
ionella3003 spune:
tyaa, noi le vom lua nasilor (ca inca nu le-am luat, desi am facut botezul) o lampa cu picior - am vazut unele super dragute in carrefour. Mai ales ca s-au mutat de curand in casa noua...
mihaela, si noua ne-a dat dr. vitamine Vi-Sol. Si astea au in compozitie vit. D, insa continuam si cu tablete de vigantol, (nu ne-a redus cantitatea), mai ales din cauza problemei cu sternul. Ni le-a dat gratuite si mai au in compozitie vit A, b1, b2, b6, e, c, gluconolactat de Ca, fosfolactat de Ca si niacinamida (ce-o fi asta, oare?). Ii dau 10 zile vitaminele astea si apoi fier vreo 6 saptamani.
ralucule, ne bucuram ca Tristan e bine si ca ai revenit printre noi
Mai, dragelor, ce sa fac cu bebeul meu, el, care n-avea probleme cu constipatia, de cand am inceput cu diversificarea se tot chinuie mititelul sa faca. Am incercat cu ceai de musetel, cu suc de portocale, insa tot nu are efect.
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul