Bebelusi de sept-oct 2004 (26)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut

Dupa vaccin deocamdata suntem bine, febra inca nu a facut, da e sub efectul nurofenului, in schimb il doare piciorusul, nu e unflat, nu e rosu, da il doare pentru ca plange cand incerc sa-l iau in bratze sau cand incerc sa-l asez in funduletz.El isi misca singur piciorul si nu-l doare dar daca incerc sa-l misc eu plange de abia il linistesc. I-ammai dat acuma inca 2 ml de nurofen si s-a mai linistit...sper ca pana maine sa-i treaca durerea.Am mai pus si un pic compresa cu apa rece si asta cred ca il linisteste.Acuma imi sta aici in carucior si gangureste in toate felurile.

Sa va mai spun ce am observat eu la al meu legat de pireul de fructe.Eu am incercat in fel si chip sa-i pregatesc da abia acu l-am nimerit. Dupa ce dau marul pe razatoarea de sticla, zdrobesc banana cu furculitza in farfurie pana o fac ca o spuma, apoi le-am pus in pahar si impreuna cu cereale dizolvate in apa, si sucul de portocala, le dau o tura cu blanderul si se amesteca bine de tot pana se fac cremoase si ca o spuma.Asa le mananca mai cu pofta, daca nu fac asa...cred ca simte cocoloase si il derangeaza la...guritza pentru ca isi facea greatza...Asta este... o gramnada de artificii da ce sa-i fac...daca e mofturos... Cu aceasta combinatzie l-am facut sa haleasca 150 gr de pireu!

Al meu e tare comunicativ, are tot felul de sunete cand ar vcrea sa-mi spuna ceva...da inca nu m-am prins ce-i trece prin cap...cert este ca el chiar vorbeste cu mine si isi expune dorintzele prin tot felul re sunete....

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Buna, fetele!
N-am mai scris de 2 zile fiindca am avut multa treaba la birou, nici nu-mi vad capul. Intre timp ati umplut atatea pagini ca nu prididesc sa citesc.

Am fost si noi miercuri la dr. Culcer, totul e OK, avem 65,5 cm, 6.450 kg, Pc 40, Pt 41.

Apropos, Ana_a, nu-ti mai face atatea griji, pe langa ca nu-i nici o problema sa aiba la fel perimetrele, poate fi vorba si de o greseala la masuratoare. De exemplu, noua dr. de familie ne-a masurat Pt la 38,5 si celalalt pediatru (in care am incredere) la 41. Amandoua mi-au zis ca e in regula!

Fetelor, deci se poate sa iasa asa devreme dintisorii? Fiindca si bebelina mea are manifestarile pe care le descrieti, saliveaza foarte abundent, se inroseste la obrajori si e tare maraita. Dar nici nu mi-a dat prin cap ca pot sa fie de vina dintisorii la varsta asta.

danyce zi-ne mama si noua dieta miraculoasa.

angela si eu am aceeasi problema cu gazele bebelinei, chiar vroiam sa intreb daca mai are careva. Tot Humana ii dau. Oare sa fie de la lapte? Tu ii dai ceva contra lor?

ionika eu ii dau ceaiul la 37 grade, ca si laptele praf.

anielas pentru sucul de fructe si cu pulpa eu folosesc biberoane obisnuite (Baby Nova) si tetina Nuk pentru hrana groasa.

HELP! Stiti unde gasesc un patut ieftin? Noi ne mutam de la ai mei, cu tot cu patutul bebelinei din dotare, dar fiindca ea o sa stea dimineata la ai mei, va trebui sa-i mai luam unul. Si am vrea ceva mai simplut, avand in vedere ca e doar de rezerva.

Pupici

Raluca si Alexandra 10 oct
http://community.webshots.com/user/rnico102

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Am fost si noi afara repede cat sa prindem soarele asta care nu stiu cum de s-a indurat de noi sa se arate.
La masa 3 am incercat din nou sa-i dau cu lingurita dintr-un borcanel (banana+portocala+cereale). Aceleasi urlete de zici ca o otravesc. Nu vrea domne lingurita. Am incercat sa-i bag repede sa aiba gura plina, dar ea inchidea gura si cand reuseam eu sa-i pun ceva-ceva scuipa afara. Am renuntat dupa 2-3 lingurite si am papat tot laptic.
Am mai cumparat si un borcanel cu pui legume si orez si o sa-l incerc si pe ala in una dintre zile.
Mai tarziu, daca nu maine, o sa va pun si poze cu scaunul care l-am cumparat. Acum e ud ca l-am spalat si nu am cum sa-l pozez. E ca lumea, acum ramane sa vad cum sta pitica in el. Nu cred insa ca o pot pune sa doarma in el ca e din plastic si cred ca ar fi transpirata mereu.

Cristina si Alexandra(30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Si noi am fost afara pentru ca a fost foarte frumos astazi.

Ralucule si Alexuta mea a fost diagnosticata cu suflu sistolic dar la controlul de la 5 luni mi-a zis ca nu se mai aude nimic. Oricum trebuie sa fim atenti cu asta.

Noi de astazi incepem cu iaurtul. Sa vedem daca avem ceva rezultate.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

Mergi la inceput

Am uitat sa zic. Am luat si eu carticica din aia din Cora. E foarte incantata Alexuta mea de ea. O molfaie de zor. Multam mult Roandre ca nici eu nu as fi vazut-o daca nu stiam de la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lui Licurici spune:

Naty, sa stii ca in continuare licuriciul meu are gaze (daca-i dau fos la fundulet se transforma din licurici in tortza!!!). O sa-i schimb lapticul chiar daca medicul zice ca nu (el zicea ca daca nu varsa, ia in greutate ... bla, bla bla)... ideea e ca se trezeste noaptea, probabil de durere, si pana nu trage niste parturi zgomotoase nu se linisteste. O vreme ii mergea cu Sab Simplex. Acum mi se pare ca nu mai are nici un efect.
Problema mea este ce fel de laptic sa-i dau??? Ca mi-e ca nu-l accepta si ma apuc sa testez la ele ... oricum mie mi-a acceptat destul de greu humana.
Astept sugestii pentru laptic desi imi dau seama ca difera de la copil la copil. Poate or fi ceva statistici gen: cel mai bine acceptat laptic!!!

Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

Offffff, acum am terminat cu cerealele de papat. Ma gandeam sa i le dau si eu mai repde. La sfarsit s-a inecat si a vomitat tot. Imi venea sa o bat. In final a papat lapte.
Cat costa carticelele alea despre care vb? As lua si eu dar la noi nu se gasesc. Poate la metro, selgros?
Va las ca scri cu ea in brate si se tot foieste si tipa.

si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muttzi spune:

Mama lui Licurici, nu stiu daca ai vazut mesajul meu in care spuneam ca sunt foarte multumita de NAN 1. De cand ii dau NAN 1 (de la 4 luni) digestia este mult imbunatatita. Nu am vazut sa aiba prea multe gaze si face kk de vreo 3 ori pe zi (noi am avut probleme cu asta ca nu facea decat cu supozitor). Am incercat si Milumil dar este prea dulce si se baloneaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Ralucule si baiatul meu cel mare a avut suflu cand era mic. Oricum am inteles ca pana la varsta de 3 ani nu reprezinta pericol abia apoi daca se mai aude trebuie mers la control.

Angela mie dr mi-a spus ca Milupa este cel mai bun lapte (chiar daca Humana este mai scump) - acum depinde de copil cum il accepta.

Tyaa in Metro nu am vazut carticele pt copii dar in Selgros nu stiu.

Pufy, Mihaela ce va fac piticii?

Pupici

Mel de 2 x (20.09.2004)

Teo & Tibi

Mergi la inceput

Tyaa, carticica este cam 130 mii...si nu stiu daca o sa gasesti in Metro sau in Selgros.

Angela eu zic ca poti sa incerci Milumil sau daca nu de ce nu incerci cu Bebelac care este gratis si din cate am auzit este acceptat de copii.

Mergi la inceput