Bebelusi de sept-oct 2004 (26)
Raspunsuri - Pagina 14
pufymic spune:
Buna fetelor!
Ana_a, cum e piticul tau?sper sa-i fie scazut febra....offff Doamne cat ne mai necajim pentru sufletelele noastre cand sunt bolnaviori....
Noi tot asa, adica inca nu e bine bazucu......am fost azi la control si a zis dr. sa continuam cu injectiile pana luni si vedem atunci cum e....spre din suflet sa se faca bine mai repede ca simt ca nu mai pot!
Noaptea trecuta a fost tare urlacios, si numai in pat cu noi a dormit, dar si acolo numai cu sanul in gurita....cand incercam sa i-l scot(ca doar ma durea si pe mine!), incepea sa urle...sper ca noaptea asta va dormi mai bine si la el in patut!
In rest e tare marait si speriat saracutul(de cate intepaturi a suferit nici nu ma mir)......numai la mami in brate e bine....pe mine ma linge tot timpul pe fata si pe gat si ma strange cu manutele...Ovi e putin gelos din cauza asta...dar intelege !
Nu stiu daca nu se arata si la noi ceva dintisori ca saliveaza mai ceva ca un buldog, si musca tot ce prinde......si inainte musca dar acum parca e altfel....si e marait......asat poate fi si de la stress(cu intepaturile- tot e vanat saracutul pe manute si picioruse)!
Multumesc fetelor care au intrebat de noi......sper sa fim bine repede si sa avem vesti bune!
Pupici!
Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/
tyaa spune:
Multumesc fetelor pt raspunsuri in leg cu cadou pt nasi.
Sa vedem ce ne hotaram sa cumparam.
Roandre, LA MULTI ANI pt Alexia, deja are o jumatate de anisor.
Pufymic, ana_a, multa sanatate puilor vostrii. Sa dea domnul sa se faca bine repede. Saracutii de ei.
si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)
Pozele noastre
roandre spune:
Pufymic, ma bucur ca ne-ai mai dat veste cum se simte Alesio mic. Sper ca de luni sa nu mai faca nici o injectie si sa fie bine. dar pana la urma ce a avut si de la ce?
Ana, e mai bine Stefan acum? Ufff, mi-e groaza sa ma gandesc si eu la vaccin pt ca stiu cum e sa faca febra bebe.
Multumesc pt raspunsul cu vitaminele si Vigantol. O sa sun totusi doctora sa intreb. Ideea e ca nu mi le prea accepta bebe. Aseara dupa ce am incercat sa-i dau vitaminele mi-a vomitat in jet tot ce mancase...imi venea s-o iau razna cand am vazut. Se pare ca nu-i place gustul prea dulce. O sa incerc sa i le pun in ceai sau suc de fructe ca asa parca le bea mai bine.
Eliana, sper ca pitica sa pape mai bine azi si sa nu se fi vorbit cu Alexia mea.
Cat despre prajitura...si eu zic la fel cand nu-mi iese ceva. Data viitoare o sa iasa "ca la carte".
Danyce tu m-ai imbolnavit cu cate bunatati ai pregatit. Nici in cofetarie nu gasesc atatea ca la tine acasa. Super ....si LA MULTI ANI pt maine!
Despre dintisori, incearca gelurile calmante si poate se mai linisteste Alma. Aici pt dureri de dintisori se mai da si Nurofen (dar nu lua fara sa intrebi medicul si mai ales daca nu esti sigura ca sunt dintisorii).
Georgiana, da-i cat piure vrea sa pape. Pana se satura. A mea papa in jur de 50 gr....dar cu biberonul ieri am batut recordul la 160 gr (cantarit cu cantarul). Dar copilasii mai au colici si la varsta asta? Poate plangea ca ii era foame dupa atatea ore...ma gandesc si eu. Uf, sper sa nu-l mai doara nimic! Apoi ai inceput cu cate o leguma? Ai observat sa-l mai deranjeze burtica pana acum de la aceleasi legume?
Ionella3003, e normal ca de cand incepi diversificarea sa faca mai tare si mai greu. Da-i in continuare ceai de musetel si suc de portocale si o sa reuseasca el sa faca singurel mai usor.
Ellen, buna metoda ta de dat papa...dar ce te faci cand nu mai vrea suzeta? A mea de mai bine de o luna nu mai vrea suzeta deloc. Singura s-a dezvatat de ea...si de san. Acum urmeaza sa se dezvete si de degetel tot singurica caci e fata mare si rad copii de ea .
Stai sa vezi mai tarziu ce da paginile la carte, ce mananca din carte . Ce m-a distrat ieri Alexia! ii dadusem cartea cu cracii in sus si s-a uitat ea ce s-a uitat la carte si apoi si-a intors-o fata cum trebuia ca sa "citeasca"...hihihi, parca stia ca nu i-am dat bine cartea!
Eu acum jumatate de an pe vremea asta intram in sala de travaliu...si aveam niste emotiiiiii si o fricaaaaaaa....si eram invatata de o mamica din patul de alaturi ca atunci cand am contractii sa respir tare si sa nu ma gandesc la durere. Ma uitam la ceas si ma gandeam ca o sa stau toata ziua pe acolo pana o sa nasc pt ca stiam eu ca travaliile snt lungi...hihihi. Iar eu dupa nici 5 ore nascusem. Mda, a fost o experienta extrem de placuta pt mine!
Astazi mergem sa o sarbatorim pe maimuta la o reuniune de familie.
Va pup!
Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 5 luni +
Evenimentele din viata mea
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
tyaa spune:
Roandre...5 ore de travaliu?
Eu dupa o ora de travaliu cu dureri nu f mari am nascut. Fara nici un fel de anestezie. Foarte norocoasa am fost. Erau unele care aveau dureri si de 24 ore.
Na...mi-am amintit si de aiai am scris. Ca e cam tarziu acu....
si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)
Pozele noastre
roandre spune:
Tyaa, mai exact vreo 4 ore jumate....hihihi. Eu in sala de travaliu intrasem pt perfuzii si alte alea nu pt a naste la inceput dar dupa vreo ora doctorul a luat decizia sa-mi rupa membranele si sa nasc in ziua aia. Eu am pus travaliu de aproape 5 ore de cand am intrat in sala. Dureri nu prea am avut din cauza de "miraculoasa epidurala"!
Mai, dar tu sa tot faci copii cu asa nastere usoara! Bravo!
Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 5 luni +
Evenimentele din viata mea
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
herra spune:
LA MUUULTI ANI !!! pentru Alexia Maria (Roandre), pentru Andrei (Adela Iepure), pentru Amelia (LiliaToma) si pentru Filip (sofiabebe)
Good friends are like stars.........You don't always see them, but you know they are always there.
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)
me, my family and MY SON
ionella3003 spune:
si din partea noastra pt. gasca care mai implineste azi o luna!!!!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
georgiana.david spune:
La Multi Ani Mihaela pentru bebelina.
La Multi Ani Danyce pentru maine (nu stiu daca mai intru pana luni si nu vroiam sa raman ultima)
Eu azi ma duc cu Ioana prin oras (ca fetele) iar mai pe seata ma duc cu tati la o petrecere la niste prieteni.
Pure nu ii dau de mult, ieri practic a fost a doua zi, prima i-am dat cartof iar ieri i-am pus si morcov. Pana la urma (sa nu radeti) cred ca a fost deochiat. Am avut ieri niste prieteni in vizita care au o fetita mai mica ca Dami cu o luna si tot timpul s-au minunat de bebelul meu.
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
daany28 spune:
LA MULTI ANI !!!!!!!!
Multi pupici pentru mamici si piticii care azi mai adauga o lunisoara in "jurnalul lui bb".
Dana si bb Vladut 9oct.
pufymic spune:
Buna fetelor!
La multi ani bebicilor sarbatoriti azi!!!!
La multi ani Danyce!!!!....si spor la bucatarit! Mihaela, pana la urma bazucu meu a avut faringita complicata cu bronsiolita si diaree cu deshidratare 5%.Ma rog si eu din suflet sa scapam de injectii cat mai repede ca mor de mila lui!
Ana cum e bebe tau?
Geo distractie placuta in oras!
Alesio e tot marait, azi-noapte s-a culcat la 1 si s-a trezit la 5, apoi a adormit iarasi la 6 dar in pat cu mine si a dormit pana la 8:30.....acum doarme din nou....nu se prea odihneste saracutul de el....ma tot gandesc la dintisori, si il tot caut in gurita si-l studiez dar nu vad nimic schimbat....
Ma duc si eu sa fac ceva de mancare pana nu se trezeste bazucu, ca azi vine soacra mea la noi.
Pupici!
Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/