Bebelusi de sept-oct 2004 (26)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

La multi ani! sarbatoritilor de azi. Sa fie sanatosi, voiosi, voinici.
La multi ani! Danyce. Multa sanatate si fericire.

Multa sanatate puiutilor bonlaviori si insanatosire grabnica.
Pufymic, mult curaj si sa speram ca pana luni totul o sa fie bine.
Ana, multa sanatate lui Stefan. Parca tu m-ai intrebat de Tuia. Nu ai gasit pe la tine. Daca stiam ca faci vaccinul asa repede iti trimiteam eu, trebuia sa-mi zici. Tu ai mai avut probleme asa la vaccin pana cum?

Roandre, tu ai o fetita tare desteapta daca stie sa intoarca si caritica...:) Las ca o sa invete ea sa si manance mai mult..;)

Elena & Alexandra (25.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Febra tot avem, 38 cu 3, sper sa nu ne mai tzina mult, ii dau din 4 in 4 ore catre un antitermic, nurofen la 8 ore si paracetamol la 8 ore si nu a scazut pana acum, tot la 38 este, da ma gandecs ca pana maine nici nu scade pana nu isi face damblaua vaccinul.

Da sunt nervoasa de numa! Nu am fost atenta cu ce ac a facut asistenta vaccinul si i-a facut cu ac mic, abia dupa ce la scos am vazut! Si acuma are o pata rosie langa intzepatura, nu in jurul ei, cred ca acolo unde trebuia sa se imprastie vaccinul, si asta din cauza ca l-a facut dobitoaca repede si cu ac mic...si nu s-a imprastiat cum trebuie, desi eu am pus compresa cam vreo ora dupa care am luat pauza si apoi iara, si azi i-am pus compresa da locul acela e putzin tare si cred ca il doare. Cand ma mai duc la cabinet am sa-i zic vreo 2 dobitoacei ca eu am cumparat ac mare si ea l-a folosit pe cel mic de la seringa de 5 ml pe care de altfel tot eu am cumparat-o ca asa mi-au cerut!
Ma duc sa-i mai pun un pic de compresa numai ca nu prea are rabdare sa stea linistit, imi plange cand fac manevre dastea cu apa rece.
Abia astept sa treaca si ziua de azi si sper sa se imprastie vaccinul asta calumea.El a facut febra la toate, dar cam 37 cu 8 pana pe la 38 cu 2 dar aseara avea 39... Nu am dormit mai deloc.

Pupici la toata lumea si sanatate multa la cei bolnaviori si La multi ani si multa sanatate la cei care mai adauga o luna!!!

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

La multi ani celor care se sarbatoresc azi. Am reusit si eu sa intru un pic ca de dimineata tot in bucatarie. Am facut supa lu' maraici si mancare pentru noi.
Danyce, ce de bunatati mamico....., ce de torturi. Ma oftic ca n-am pasaport ca veneam in vizita, o felie de tort sa-mi aleg si eu!
La multi ani! si sper ca reusesti sa-ti faci treburile.
Pe mine ma supara fata asta, ma chinui sa-i dau cu lingurita, dar daca ati fi la usa mea ati zice ca o otravesc nu alta. Urla de ma zapaceste, plus ca suntem portocalii din cap pana in picioare. Nu vrea deloc, ridica limba si practic o pune dop. Daca reusesc sa strecor ceva inauntru intr-o criza de bazait, in secunda urmatoare e afara pe babetica, pe perna, pe mami, oriunde numai in gura nu. Si trebuie neaparat sa trec la ceva mai consistent ca asta moare de foame cu mancarea in gura.
Pe cutia de lapte de varsta a 2-a scrie ca la 5 luni trebuie sa aiba 3 mese de 180 si restul alta papa. Ori ea papa 4 mese de 210 (din care 3 cu cereale in ele) plus ~100 completare dupa biberonul cu piureu de legume. Azi i-am pus si cartof, ardei si dovlecel, poate o fi mai satios.
Ana sper sa treceti cu bine de vaccinul asta si sa nu mai faca febra.
Pufy, sper ca in urmatorul mesaj sa ne spui ca e bine sanatos si puiul tau.

Cristina si Alexandra(30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Am deschis capitolul 27 al epopeei noastre www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43996" target="_blank">aici

Cristina si Alexandra(30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Ana nu te alarma daca face micutul febra - inseamna ca organismul reactioneaza. Daca o masori in fundutz sa scazi o jumatate de grad: deci 39 inseamna 38,5 - nu este exagerat de mare. Si noi am facut 39 aseara dar am dormit fara agitatie. Mai marait este astazi nu stiu ce sa-i mai fac ca vrea numai in brate. Cred ca-l doare rau si piciorusul.

Tyaa sigur nu este problema ca-i dai supa cu biscuite. Am citit intr-o revista mami de cineva care dadea bebeului orice mancarica amestecata cu mar (pt ca-i placea marul f.f.f mult)

Mama lui Licurici ti-am mai spus :noua dr neonatolog tocmai invers ne-a spus : ca Humana nu este tot atat de bun ca Milupa.

Geo am citit in Mama si copilul ca poate manca piureutz cam 180 gr (maxim 230 gr). Noi mancam 100 gr mar + biscuite (mai mult nu vrea) si imediat dupa mai vrea max 50 ml lapte.

Pufy iubita de cat timp sunteti bolnaviori? Vreau sa-ti spun ca nu cred ca am trecut prin asemenea chin in cei 5 ani pe care-i are baietelul meu cel mare - asa ca sa nu ramai spriata ca nu orice raceala inseamna spital si injectii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

La multi ani sarbatoritilor de astazi!!!!!!!!!!!!!!!

Pupici

Mel de 2 x (20.09.2004)

Teo & Tibi

Mergi la inceput