Gradinita pt copil de 2.5 ani - sector 6???
Buna fetelor
Stiti vreo gradinita in sectorul 6 unde sa se primeasca si copilasi mai mici? Eu as vrea sa il dau pe Luca la program scurt incepand cu luna septembrie (va avea 2 ani si jumatate). Este un copilas dezvoltat (si fizic si psihic) si sunt convinsa ca la cresa nu ar fi bine pt el.
Ma puteti ajuta cu o informatie??
PS Vreau o gradinita de stat ca la o particulara nu-mi permit sa il dau.
Multumesc
Alina si puiul Luca
Raspunsuri
cl spune:
Alina, la o gradinita de stat nu cred ca o sa ti-l primeasca asa de mic. Dar cred ca poti incerca la o cresa. Eu stiu o gradinita particulara, la care ti-l primeste asa de mic. Taxa era de 80 de euro, program scurt. Daca te intereseaza, trimite-mi un PM.
Claudia
Cary spune:
De regula la gradinita copilul poate merge daca:
face la olita,
mananca singur,
vorbeste.
Nu cred sa gasesti vreo gradi de stat?poate la cresa!
Sau e varianta sa-l dai la gradi particulara(pt.un an)dupa care te duci la una de stat.
Succes!
alina023 spune:
Pai si daca puiul indeplineste toate conditiile astea??? Luca face la olita (si cere cand are nevoie) de la 1.6 ani, mananca singur (mai varsa pe el ciorbica) si vorbeste chiar f bine. Face propozitii si ma gandesc ca pana in septemebrie o sa vorbeasca chiar ff bine.
Oare daca este mai dezvoltat decat varsta lui m-ar putea primi la o gradinita? Asta-i intrebarea
Pupici
Alina si puiul Luca
mamicaluitheo spune:
alina si eu l-am dat pe florinel tot la 2,5 la gradi, acolo unde mergea si fratiorul lui.
ca peste tot am dat si mi l-a primit imediat.
daca vrei imi scrii pm si iti spun unde sa mergi si ca vi din partea mea.
sanatate
Andreea mami lui Theo & Florin poze
Salvati-l pe Mihaita!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38225
vlada spune:
Mami, vreau eu te rog...ca l-as da pe Vlad la program scurt...
Merci,pupici
Andreea si Vlad
Iubirea mea
mamicaluitheo spune:
andreea suna-ma si tu diseara acasa si mai vb.
am intrat cam rar ca iarasi m-am distrat cu baietii, ba in spital cu florin ba temperatura 41 la theo
Andreea mami lui Theo & Florin poze
Salvati-l pe Mihaita!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38225
vlada spune:
Sanatate multa !!!
Nu-i graba, vorbim cand te linistesti.
Pupici
Andreea si Vlad
Iubirea mea
alina023 spune:
Mami, draga, astept si eu informatiile, te rog frumos. Cand poti tu, dar nu ma uita!
Multumesc mult si le doresc copilasilor tai multa sanatate!
PS La multi ani, mamico!
Alina si puiul Luca
martta spune:
Buna, fetelor!
Si eu stau tot in sect.6.
Am un baietel de 1an si 9luni si sunt insarcinata in sapt. 10. Daca totul va merge bine, ar trebui sa nasc la inceputul lui octombrie, cand Vladutz va avea 2ani si 4luni.
Voi ce ma sfatuiti sa fac: sa incerc sa gasesc o gradinita care l-ar putea primi din toamna sau sa mai astept pana in ianuarie 2006, cand ar trebui sa reincep serviciul?
Pe de-o parte mi-ar placea sa inceapa gradi, unde cred ca ar putea sa invete mai multe lucruri, interactionand cu alti copii si fiind pus in situatia de a repecta un anumit program, decat stand acasa cu mine...iar pe de alta parte, imi pun problema sa nu fie prea multe schimbari in viata lui si sa sufere.
Si inca ceva: in cazul in care ajung la concluzia cu mersul la gradi, in ce perioada ar trebui sa merg sa-l inscriu pt la toamna?
Merci mult!
mamicaluitheo: insanatosire grabnica puiutilor!
Marta