Gradinita pt copil de 2.5 ani - sector 6???

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

quote:
Originally posted by alina023

Mami, draga, astept si eu informatiile, te rog frumos. Cand poti tu, dar nu ma uita!

Multumesc mult si le doresc copilasilor tai multa sanatate!

PS La multi ani, mamico!

Alina si puiul Luca

alina draga mea eu ti-am trimis pm. nu l-ai primit?
hm curios.

va zis si aici....copiii sunt la gradinita 57 (hillary clinton), directoarea este una care primeste , asadar inscrie si copilasi de 2,5 ani.
o cheama ioana dragomiroiu parca si daca vrei ii spui ca vi din partea mea (Andreea Erhan)
eu am 2 baietei inscrisi la grupa lui Carmen Florea si vreau sa va zic ca este super super ca educatoare.
si cred ca din vara ia o grupa mica.

Marta sarumana pt. ganduri

sa ne tineti pumnii vineri dimineata pt. ca pe florinel il operam de amigdale , iar theo , sub anestezie i se va practica timpanotomie.
sunt speriata

va pup si mai vb

Andreea mami lui Theo & Florin poze

Salvati-l pe Mihaita!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38225

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Mami draga, le tinem pumnii baietilor tai. Nu te panica...ai doi barbatei care iti vor demonstra ca sunt puternici si cu siguranta totul se va termina cu bine. Multa sanatate!

Multumesc mult pt informatii. Iti trimit si un PM.

Alina si puiul Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarinaAnca spune:

salutare !
sunt Marina, am o fetita de 5 anisori(Ancuta)
si astazi cand ma uitam intamplator pe net..am gasit acest site. am decis sa ma alatur cu un sfat, daca se poate, pentru mamicile in cautare de gradinite...daca pot spune asa...
Ancuta este la gradinita 229 undeva la Valea Ialomitei (Dealul Macinului)...este o gradinita si cu program saptamanal,educatoarele sunt tinere si fff.de treaba si primesc si copii mai micuti. tot ce trebuie sa faci este sa-i lasi pampers...in rest se ocupa ele..
copiii au program de somn...de iesit pe afara, au diferite cursuri optionale, gen:engleza,calculator,arta..etc.
eu una sunt f.multumita de gradinita...
cand au avut loc schimbari pe acolo m-au sunat sa ma anunte,cand am avut copilul bolnav si nu l-am putut duce la gradinita (in cazul in care nu am putut sa anunt in timp util)...m-au sunat a doua zi sa ma intrebe daca e totul okay...ce are copilul?...deci sunt de treaba
stiti ceva de gradinita nr-ul. 217 ?ce se aude de ea..ca am pe cineva care este interesat de aceasta gradinita si nu stiu nimic...practic...ce e pe acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Marina,ce parere ai,am vreo sansa acum sa inscriu copilul la gradinita pt toamna asta?In octombrie face 3 ani si am tot ezitat daca sa-l dau la gradi acum sau la anu'.Acum inclin catre gradi dar presupun ca e prea tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

..
Marta, parerea mea este sa nu dai pe bebe mare la gradi chiar cand vine bebe mic, se va simti indepartat, neiubit, etc..si psihologii sfatuiesc sa nu se schimbe pe cat posibil programul copilului mai mare atunci cand vine bebe2 sau 3 sau 4 mai asteapta putintel, eventual la primavara, cand mai trece si sezonul gripelor
Alina, in Crangasi era o scoala, chiar langa metrou, Grand Mall, care am inteles ca a fost luata integral de gradinita care functiona in acelasi local si am auzit ca o sa se ia si copii mai mititei, ba chiar face si seinternat ...din pacate nu stiu nr. gradinitei...si este de stat, am uitat sa mentionez
succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belecuta09 spune:

Buna ziua,

Numele este Laura si am o fetita de aproape 3 anisori (in august pe 13)...am si eu o rugaminte, poate sa ma ajute si pe mine cineva cu o parere despre gradinita 229 din sectorul 6?
Va multumesc mult pentru ajutor si va doresc o zi buna!

Mergi la inceput