gradi - martisoare colege

gradi - martisoare colege | Autor: iileana

Link direct la acest mesaj

Cum stateam eu azi dimineata privind o taraba de martisoare, numarind in gind cam cite zeci de doamne sint la gradi, mi-au cazut ochii pe niste martisoare simpatice in forma de animalute (ursulet, pisicuta, chiar si Pikachu era pe-acolo), moment in care mi-a traznit prin cap ca fiu-miu n-are, la gradi, numai educatoare, profesoare si ingrijitoare, are si colege! Pai da, fetitele pe care el le numeste cu drag "prietenele mele" si de care se desparte, seara, cu imbratisari prelungite! Drept care am renuntat sa numar doamne si m-am apucat sa numar fetite. Insa dupa o vreme am inceput sa ma gindesc la faze de genul: -tu de ce ai ursulet si eu pisica; - tu de ce ai ursulet rosu si eu albastru; -baietei tristi ca ei n-au primit ursulet; -odorul meu cu punga cu ccc comori in brate miorlaind ca toti sint ursuletii lui si nu-i da la nimenea...Totusi, sint copii de trei ani +/- citeva luni...Mi-e ca fac mai mult rau decit bine...

Deci, intrebarea: de la ce virsta se cuvine ca un baietel sa ofere martisoare colegelor sale?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

Asta ma macina si pe mine. DAca sa-l trimit sau nu cu martisoare ptr fetitzele de la gradi. Si mie imi e teama ca in primul rind o sa se fisticeasca si o sa-l cuprinda timiditatea (are 3 ani si 7 luni acum) si in al doilea rind ca nu o sa se indure sa le dea ( cind i-am prezentat situatia era cam pleostit ca nu va primi si el). Ma gindesc sa mai astept 1 an...

In schimb fi-mea, la grupa pregatitoare vrea sa dea martisoare doar celor 3 colege cu care e ea prietena...in grupa sint mai multe fetite, eu ma gindeam sa o conving ca e frumos sa dea tuturor.

Apropo, martisoare din argint stie cineva unde gasesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

quote:
Originally posted by diana904

Apropo, martisoare din argint stie cineva unde gasesc?

Parca am vazut si din astea azi dimineata la tarabele de linga statia de metrou de la Piata Romana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabela spune:

Fiica-mea, este in grupa pregatitoare si vrea sa dea cate un martisor fiecarei fetite din grupa(asa am procedat in fiecare an). Vreau sa va spun ca anul trecut baietii nu le-au oferit nici un martisor, iar ele au fost foarte dezamagite. Dar acum 2 ani, a venit acasa foarte incantata si mi-a aratat care martisoare erau de la baietei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Isabela, acum doi ani ce virsta aveau copiii? 3,4 ani, nu? Deci se poate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Spre rusinea mea, la colegele lu Toma nu ma gandisem ... cred ca o sa ma "consult" cu el ... is cam mititei ... desi dimineata tocmai ne spunea ca, crede ca, Maria vrea sa se casatoreasca cu el ...

vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Primul an cand Rebi a primit martisoare(de la baieti si fetite) a fost la 4 ani si jumatate cand era in grupa mijlocie,tot atunci,chiar ea a insistat sa cumparam si pentru prietenele ei!
Unii baieti nu au cumparat martisoare,ci bechetele de ghiocei!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Noi cred ca o sa amanam "procedura" pentru la anu'.
Toma nu pare deloc dispus sa ofere martisoare.

vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boo lina spune:

piticul meu va duce bomboane, sunt sigura ca fetele le vor aprecia mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica spune:

eu m'am gāndit la un cosulet mare cu buchetele de ghiocei sau zambilutze, pe care vladutz sa le ofere tuturor fetitelor, apoi doamna sa le puna īn apa shi fetitele sa le ia seara, la plecare...
Io īntreb altceva: de 1 sau de 8 martie? sau si pe 1 si pe 8?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pnt_loredana spune:

Si Alex va duce martisoare pentru colegele sale, dar pe 1 Martie.Pe 8 Martie din cate stiu eu se sarbatoreste "Ziua femeii" si mi se pare cam deplasat sa incadrezi niste fetite in aceasta categorie!

LORI & ALEX

POZE

Mergi la inceput