gradi - martisoare colege

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

Tudor accepta sa ofere martisoare doar daca o sa fiu cu el... o sa-i cumpar si lui un martisor ca sa evit circul si sper ca ne vom descurca.

Imi amintesc ca fi-mea a primit in fiecare an martisoare de la baietei si tare mindra a fost..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Matei e la grupa mica, de-abia a implinit trei ani. Eu am cumparat si pentru doamne si pentru fetite (pentru colege din acelea de metal:potcoava, trifoi, floricica, pasarele). Am emotii ca s-ar putea ivi probleme ca cele amintite de voi (sa se supere ca nu au toate la fel sau sa nu vrea cupilu sa le mai dea, sa se supere baieteii ca ei nu primesc- inclusiv EL). Dar o sa-mi asum riscul. I-am explicat cum sta treaba si le-am cumparat cu el, stie ca trebuie sa le dam la fete pe 1 Martie, si o sa-i tot explic pana atunci. Sper sa iasa bine si sa nu regret incercarea mea de a scoate un cavaler din el inca de acum ...

Poate trebuia sa le iau la fel, poate trebuia sa iau si pentru baieti, nu stiu, sa vedem cum decurg lucrurile si la anul poate o facem mai bine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Noi am cumparat martisoare si pentru colegele lui de grupa. Am gasit niste agrafe (fluturasi), cu snur de martisor. Le-am luat pe toate la fel (ca sa nu fie discutii), dar de culori diferite. Pe 8 martie o sa le dea la fetite ghiocei.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Anul trecut colegelor de gradinita ale lui Bogdan le-am luat fluturasi, gen brosa, toti la fel, si am constatat ca fusese singurul baietel care dusese martisoare fetelor.
Anul acesta m-am gandit sa iau ineluse (am vazut unele ajustabile cu inimioara) si sa le pun snur alb-rosu. Mi se pare mai deosebit si in plus le pot purta si dupa aceasta sarbatoare.

pozele noastre: http://www.adina.as.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Fetita mea a primit anul trecut martisoare si de la baietei si de la fetite si a fost foarte fericita. Anul asta vrea si ea sa le ofere fetitelor martisoare, asa ca am cumparat unele simpatice cu mutrite de copii nazdravani. Anul trecut avea 4 ani si jumatate, s-ar putea ca 3 ani sa fie prea putini. La varsta aia nu sunt prea generosi si nu-mi aduc aminte sa se bucure prea tare fiindca ofera ceva.

Roxana, Mariuca (5 ani si 7 luni) si bebe din burtica s. 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simsimona spune:

Bogdan a dat primul martisor la 4 ani prietenei lui de la gradi. A tinut neaparat sa i-l prinda in piept si l-a desfacut singur din cutie, a tras de el pana l-a facut praf; fetita nu a parut sa fi observat diferenta dintre un martisor bun si unul rupt, iar Bogdan a fost tare mandru.
Acum am pregatit martisoare pentru toate doamnele (educatoare, ingrijitoare, de engleza, de dansuri) si pentru noua lui prietena. Este foarte nerabdator sa le ofere...
...dar vrea sa aiba si el martisor.

De 8 martie nu avem in plan decat cadouri pentru doamne.

Simona & Tudor & Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

quote:
Originally posted by simsimona

fetita nu a parut sa fi observat diferenta dintre un martisor bun si unul rupt, iar Bogdan a fost tare mandru.

Asta-i dulce, dulce de tot!

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri. Faptul ca fetitele se bucura de primirea martisorului indiferent de virsta a inclinat definitiv balanta! Am inceput de citeva zile instructajul, Tudor (3ani 7 luni) a reactionat fain, i-a placut ideea, a insistat sa nu cumva sa uitam sa luam martisor si pentru prietena lui din parc, mi-a insirat trei baietei, "prietenii lui", carora vrea neaparat sa le ofere martisor, apoi s-a gindit o clipa si a exclamat: "ba nu, la toti baieteii le dau, vrei sa se simta jigniti?"...Offf...
Azi dimineata l-am lasat la gradi cu martisoarele in brate, sint curioasa sa vad cum a fost...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Desi azi nu aveam chef sa scot masina si prin urmare imi propusesem sa tin fata acasa, nu am reusit: Ozana a inceput sa planga ca este 1 martie si vrea sa mearga la gradi sa primeasca martisoare. Asa ca,i-am pus sotului lopata in mana, timp in care am cumparat de la Gradina de Sud 3 aranjamente florale si zdup la gradi. Era Ozi topita cand primea martisoare; primul ei "sot" i-a adus un lantisor cu fluturas si a dat fuga sa-mi arate:"uite este special pentru mine!". Este clar ca mamicile de baietei au avut ocupatie! Va pup! Gratiela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Noi ne-am ocupat in weekend de confectionat martisoare (eu si Miruna, avand 4 ani-grupa mica)
Evident am luat in calcul si colegele de la gradinita, carora le-am pregatit cate un martisor cu intiala numelui, iar celorlalte doamne, colege, bunici etc. le-am facut martisoare din boabe de diverse plante.
Au iesit superbe, Miruna s-a bucurat sa le faca, sa le scrie numele...singura problema si-a pus-o daca va fi in stare sa nu le incurce...a rezolvat-o si pe asta cu ajutorul doamnei. Eu i-am explicat dinainte ca e posibil ca ea sa nu primeasca martisoare de la copii, intai s-a necajit si apoi s-a bucurat...pana la urma a primit de la un singur baietel, plus de la tati si de la niste colegi ai lui tati...

Si la anul speram sa mai avem putere si energie sa facem surprize fetitelor...

Pupici, o primavara plina de bucurii,

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 17 saptamani + (DPN 1 august)

Mergi la inceput