Mamici de iulie-august 2005 (14)
Raspunsuri - Pagina 7
corbioana spune:
Laura draga ma bucur ca sunteti atatea care va pastrati obiceiurile in continuare, ma refer la epilatul cu ceara. Nu-mi puneam problema ca ma doare sau nu...ci daca afecteaza cumva pielea, circulatia, asta la gambe unde pot aparea varicele de asta imi era teama sau daca inghinal unde doare mai tare daca nu afecteaza acolo, nu provoaca niscaiva contractii. Nu mi-e mie de durere...ca asta fac de ani buni! Si parca tare nu vreau la lama.
19sapt.+6zile
Ioana
Cris Ciurea spune:
Buna ziua la toate burticile!
Cand citesc cate kg ati luat voi... eu am luat 11 kg pana acum . De cand am ramas insarcinata mananc dulciuri in nestire . Inainte de sarcina nici nu vroiam sa le vad, mi se facea rau numai la gandul ca e dulce. Acum le devorez. Se uita sotul meu la mine si se cruceste. Eu am facut eco la dr. Chitescu la Medlife. Mi s-a parut o tipa extraordinara. Foarte calma si glumeata.
Sa va povestesc ce am patit inainte sa intru la eco...
Asteptam cumite afara cu sotul, eram foarte emotionata... (prima eco am facut-o la 6 sapt., asta era a doua...) Asteptam cu nerabdare sa-mi spuna ca este sanatos, atat! Iese dr. din cabinet si inauntru se aud plansete de femeie... spunea printre sughituri de ce? de ce? de ce?. Am inlemnit.... Ii spun sotului: Sa vezi ca a murit copilasul in burta... imi spune sa stau linistita si sa nu imi mai fac atatea griji (dar si el era galben). Iese tipa umflata ca un gogosar de plans... Intru... Facem eco, e sanatos, e frumos Cand sa plecam o intreb pe asistenta ce avea tipa. La care ea imi raspunde razand: O nebuna... plangea ca avea baietel si ea vroia fetita!!!!!. Am inebunit... imi venea sa merg sa o caut si sa-i dau o mama de bataie . Ce spuneti?
Pupici !
Cristina si Mihai 20+
cocoloasha spune:
Buna fetele!
M-am intors si eu dupa 2 zile de concediu.
Am fost ieri la control si totul este ok,doar ca nu iau in greutate si mi-a dat doctorul meu sa iau prenatale.De la un timp am o durere ascutita undeva in dreapta jos,dar mi-a spus ca e normala pentru ca se intind ligamentele,acolo inauntru .....
In alta ordine de idei,a inceput sa mi se vada burtica !!!Bineinteles ca in fiecare seara ma studiez in oglinda sa vad daca a mai crescut de a zis sotul meu ca o sa ma deochi singura.
Voi ce-ati mai mancat ca eu as manca numai salata orientala cu mult otet,salata verde si portocale.
Va pup,
Cocoloasha,mamica de cocolosh
KULTA spune:
Buna, fetele-burticile!
Vad ca noutati in fiecare zi de la fiecare burticuta.Asta e bine, sa fie vesti bune tot inainte.
Caterina, bine ai venit si sarcina usoara.
Vad ca ati trecut pe subiectul cafea. Ma aflu-n treaba si va spun ca la prima sarcina, cind simteam mirosul de cafea mi se intorcea stomacul pe dos(eu bautoare de cafea) iar acum, o ceasca de cafea cu miere si lapte dimineata, nu lipseste niciodata.
Voi va plingeti de durere de ovarele, ceva intepaturi la uteras dar parerea mea este ca cea mai nashpa durere este cea de diafragma si la mine a inceput deja pentru ca am un burtoi cit toate zilele.
Dat fiind faptul ca aici nu se spune sexul bblui, am o rugaminte la voi:
STITI CEVA METODE BABESTI-TRADITIONALE PENTRU AFLAREA SEXULUI BBULUI?
Multumesc si sanatate maxima.
K13+
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
AC spune:
Caterina71 bine ai venit:):)
Pisi-Ella brava ca si mine te lauzi:):) o fetita si un baietel:):)
Mama ce de baietei.
Ioana(corbioana) lasa-o domol cu sarea, mai fa un dus rece pe picioare.. vara cel putin imi era indispensabil si pune in sus pe pereti picioarele seara. Ajuta teribil circulatia
Era si o crema venotonic cu castane, menta ??capsici? luata de mami pentru mine. pentru picioare umflate si/sau varice.
Eu m-am specializat in mancat prune uscate pentru golit stomacelul repejor..si astept consultul de luni. Am repetat o analiza de urina sa vad daca am scapat de infectie si ma bucur de soare de la fereastra biroului
Andreea
corbioana spune:
Andreea multumesc pt. sfaturi. Cu sarea incerc de mult pe cat posibil. Eu mancare prea sarata nicioadata nu fac si nu mananc insa rontaiam tot felul de treburi...acum nici masline nu mai mananc. O sA caut si eu crema asta. cu dusul rece stiam si eu insa pe vremea asta imi e teama sa nu racesc. Ma tem tare mult c-o fi ereditar si de asta vreau sa fac ceva preventiv.
19sapt.+6zile
Ioana
truli-luli spune:
dragele mele, lamuriti-ma si pe mine ca eu sunt incepatoare si cam aiurita (mai ales de cand cu strumful din burtica ). Cum calculati voi cate kg ati luat pt ca la mine e asa: inainte de sarcina aveam 53-54 kg. In primele 12 saptamani, din cauza de am ajuns la 49 kg (ceea ce nu e de mirare ca de la mere si morcovi n-am auzit pe nimeni sa se ingrase). Iar acum, la aproape 16 saptamani am din nou 53 kg. Adica eu am luat 4 Kg (fata de minimul la care am ajuns) sau n-am luat deloc (fata de cat aveam inainte). Chiar daca ar fi ultima varianta la mine e ciudat pt ca inca de cateva saptamani nu mai incap decat intr-o singura pereche de pantaloni, iar la blugii mei am renuntat de mult
Ma puteti lamuri si pe mine, macar sa stiu daca e in regula.
Multumiri si pupici
Cami 15+s si Zuzu mic din burtic
mamini spune:
SALUT!
fetelor, pt varice sunt ciorapei speciali( si sosete) care ajuta intoarcerea venoasa- recomandate pt cele care stau mult in picioare sau mult pe scaun, fara plimbare, cu picioarele atirnate, sau pt calatoriile cu avionul.sunt f bune si le puteti folosi si mai tirziu, daca faceti calatorii lungi sau cum spuneam, stati mult in picioare.
pupici
M 14+6
AC spune:
Mamini de sosete nu stiam. Desi eu am necazuri nu de varice propriuzis ci de dureri in spatele genunchilor.. Dar ciorapii lungi erau ok..numai ca eram cam prinsa in chingi. Dupa o zi de alergata isi faceau efectul cu picioarele dar abia asteptam sa scap de ei. In special coapsele si burtica dadeau senzatia de foarte strans la amiaza iar dimineata erau comode
Corbioana nu te speria..totul e sa iei incet kilogramele, sa nu stai mult in picioare. Dusurile reci prin mai-iunie-iulie, doar pe gambe nu te fac sa racesti sigur:):). Si regulat stai cu picioarele mai sus adica acasa pune-le pe scaun, pe canapea. Si eu eram stresata si vad ca n-a fost chiar asa.
Truli_luli greutatea se calculeaza fata de inceputul sarcinii. Eu asa stiu. Este totusi indicat sa nu pui mai mult de doua kilute pe luna.
Kulta abia acum am vazut... Nu spun sexul? Nici daca vrei? Interesant. Eu nu cred in metode babesti dar incearca sa te distrezi si nu te apuca si tu de cumparaturi pe baza lor:):)
Andreea
KULTA spune:
Andreea(AC), nu-ti spun sexul bbului nici daca stai in cap, cica asta-i politica spitalului.
E nashpa dar asta e, asa ca probabil ca ma voi distra copios cu metodele babesti (trimise de voi).
K13+
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"