Mamici de iulie-august 2005 (14)
Raspunsuri - Pagina 6
acusor spune:
Salutare fetelor!
Aveti un spor la scris....
Eu n-am mai scris dar v-am citit zilnic.
Cafea beau si eu zilnic dar cu lapte. Nu ma pot abtine. In rest n-am pofte. Daca inainte muream dupa dulciuri acum mai putin. Daca s-ar putea as manca toata ziua pizza sau ceapa calita cu bulion. Yammi.
In alta ordine de idei, imi spuneti si mie cat e o ecografie la Iosup?
acusor 14 sapt+
anis spune:
Caterina71..BINE AI VENIT PRINTRE BURTICUTZE!
Te-am trecut pe listutza!
AniS si bebelina mea dulce 16+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
peca spune:
LA MULTI ANI,BEBESTRUMFITZA !
eu am fost ieri la control....a fost cumplit...dr. meu a avut ieri pima zi dupa concediu...o gramada de paciente....a avut si o urgenta la spital....si cum aici se obisnuieste sa se ia la control mai repede gravidele...speram ca termin mai repede....dar ce te faci cand 90% din sala de asteptare toate sunt gravide, caci ieri ca nicodata a fost plin de gravidute, si eu care aveam termin la 9 am ajuns sa intru la control la 11.40...era terminata atat nervos cat si fizic....am avut noroc de o asistenta tare draguta desi cred ca f. incepatoare....dar la ghemul de nervi care il aveam in mine am trecut f. usor peste stangaciile ei si nestiinta....dar m-am ales doar cu o proasta dispozitie....care vad ca persista si azi
controlul a fost f. superficial...cel putin d.p.d.v. al informatiilor....deci speram sa aflu sexul....si desi s-a chinuit de numa...bb meu statea "picior peste picor" si nu am vazut nimic...si apoi nu l-a masurat, mi-a spus ca oricum este luna viitoare terminul cu controlul si masuratorile generale obligatorii deci face atunci
din 17.01. pana ieri am luat in greutate 2 kg fix(ma prezint acum cu 56,8kg, la 1,67 inaltime), la testul de urina mi-a gasit zahar, rezultat care daca o se persiste si la urmatorul control o sa trebuiasca sa faca anlize separate pt. zahar, mi-a dat supliment de magnesium si un ceai de gravide, chiar asa se si numeste din care sa beau 3-4 cesti pe zi....daca cineva este interesat de ingredientele ceaiului sa spuna ca o sa le scriu aici, si pt. ce e fiecare bun
iar azi nopate am visat tot nume de copiii...nu cum ca ar fii copii mei...dar un nume m-a obsedat toata noaptea...emiliano
iar daca stiti o reteta pt. evadatul din borcanul cu melancolie si proasta dispozitie....va rog spuneti repede!
va doresc o zi buna!
peca
pisi_ella spune:
Gata, am facut programare la Diagnosis, la dr. Iosup...pt 5 aprilie....Intr-adevar, dr. Pop nu mai are liber pana in iunie!!
_Ella, Emma & din burtica
http://community.webshots.com/album/137335800njwMrx
http://www.emmaandreea.3x.ro
irinabungau spune:
Fetelor, m-ati omorat!!!! Nici nu se pune bine de-o noua zi si voi ati umplut 2 pagini... pai... frumos va sade!!!
Dragele mele, cu durerile de burtica eu m-am obisnuit, in fiecare dimineata la ora 8 ma trezesc intepaturile de rigoare, asa ca... nu pot dormi mai mult chiar daca as vrea...
Boga ce dulcica trebuie sa fie Miruna vorbind de zor cu bebe din burtica!!! Cred ca te distrezi de minune, s-o filmati, asa ceva trebuie imortalizat!!!
Caterina bine ai venit, iti dorim sa ai o sarcina usoara si multa sanatate la amandoi!!!
Eu cu cafeluta... am zis sa nu sar calul, sa nu-l enervez pe bebe... Imediat cum am ramas insarcinata nu mai puteam suporta mirosul de cafea, dar cum au trecut greturile... asa pofta mi se face... Nu am vrut sa beau mai mult de o cafea la saptamana, dar am citit ca pana in 2 cafele pe zi este acceptabil, asa ca... imi mai ridic si eu tensiunea de gaina cu o cafeluta...
Va pupic, o zi frumoasa va doresc,
Irina si bebe 15 sapt
laura-s spune:
De azi dimineata va tot citesc si numai acum am reusit sa ajung la sfarsit; da' stiu ca ati scris ieri, nu gluma; si cum eu nu am fost la birou ieri am avut ce citi....
Ieri am fost la dr. si l-am vazut pe bebe, e sanatos si are 19 sapt si 6 zile nu 18 si 2 cum calculasem eu....e mare , are 15 cm de la cap la fundic, dar picioarele nu le-a putut masura ca dadea din ele non-stop; si am vazut din nou puta, deci nu si-a schimbat sexul, inseamna ca m-am facut cu un baiat....deja il iubesc, ca e al meu...
Maine merg la triplu test, sunt la limita de saptamani, dar am insistat sa-l fac ca am caz de autism in familie si e groaznic....
Felicitari noilor burticute: Cristina, Cami si Caterina 71 si sarcini usoare alaturi de noi pana la sfarsit.
Katink in legatura cu tabelele, la mine toate cele trei se potrivesc, e baiat, la eco e baiat, deci......... Anis poti sa-i pui numele Andrei pe listuta?
Ioana despre epilat, eu ma epilez in continuare la cosmetica cu ceara, e drept ca e ceva mai dureros acum parca, dar ....
Pupici pe burtici,
Laura
BB23 spune:
Buna ziua burticute..
Eu, din cate stiu, am pus pana acum vreo..7 kg,iar ieri, de fericire, i-am dat bebicului 2 portii maaari de pizza facuta in casa, fara prea multe condimente...ce o fi spus saracul...mama asta a mea..e denaturata de imi baga atatea amestecaturi...cred ca s-a suparat..nu a fost asa de activ ca alaltaseara(dupa cum v-am mai spus)....Cafea nu beau, doar ocazional o ciocolata calda, ori capuccino, o o cioco calda alba..
Pupici la burtici de la burtica de 19, 5 sapt..
Sunt om cu tine, daca esti om cu mine!
Ioana Co. spune:
Laura tu unde o sa nasti??? La stanca sau la gine 1?
Multumesc la raspunsul cu cafea...si eu stiam ca 2 normale pe zi nu strica.
Pupici
Ioana & Co.
Dariuselul mititelul 1 anisor & bb mic din burtic 20s
Delia spune:
Mamini nu ma mai cantaresc ca am demoralizez oricum.Mie nu mi se pare foarte mult avand in vedere ca eu cu Codrin am luat 16 kilograme pana sa termin luna a cincea si apoi inca 10 pana am nascut.
Bebe sa fie sanatos ca dupa aia dau eu toate kilele jos.
Despre cafea eu am fost mare amatoare de cola, cu Codrin am baut pana l-am nascut.
El doctore mi-a spus asa: pana nasc pot bea cola sau cafele in limita bunului simt - nu mai stiu cat era cantitatea zilnica dar eu oricum nu beam decat 500 ml si puteam cam 2 litri la cola, la cafele cam 5 mici sau 2 mari.
Insa, dupa ce am nascut, nu mi-a mai dat voie strop de cofeina ca ajunge direct la bebe si devine nervos.Nu am pus strop in gura cat am alaptat desi uneori imi era o pofta...asa ca fetele acum e ok, ideea e sa va obisnuiti ca va veni ziua in care nu veti mai bea deloc daca vreti sa dormiti noptile...:))
Va pup ca iar ma ia compunerea...
Delia si Codrin
Katink spune:
Multumesc fetelor ca m-ati mai linistit.
Deci poate fi si vezica de vina, eu de acuma ma gandeam la toate alea... o sa incerc sa nu mai beau multa apa inainte de culcare sa nu se umple repede
Numai bine,
Katink 17