Mamici de iulie-august 2005 (14)
Raspunsuri - Pagina 8
Katink spune:
"P.,facem pariu ca e poikan?Pe ce facem pariu?
Daca eu cāstig,imi faci rost de un CD cu autograf!"
Juliafin daca tot scrii codificat sa nu intelegem toti, de ce nu folosesti mai bine PM-ul
KULTA sunt multe metode babesti, dar nu stiu daca are rost sa te iei dupa ele, probabil ca si cu tabelul chinezesc, 50 cu 50. Si daca nu iti spune ce este o sa cumperi si tu primele hainute albe, galbene, bej.. si apoi cumparati impreuna
Eu cu kg nu stiu cat de bine stau, ma stresez ca nu ma ingras si eu mai repede, e drept ca nu se lipesc dulciurile de mine si stiu ca astea ingrasa cel mai tare.
Azi am implinit 17 saptamani, si am luat pana acuma 2 kg. Sper sa fie bine pentru puiul meu.
Numai bine,
Katink 17
Katink spune:
Multumim pentru informatii Juliafin, dar din pacate noi am fost activi si nu mai stim in care zi si in care pozitie s-a prins , poate aflam pe 8 martie ce este.
Sa iti traiasca gemenii, sa creasca mari, frumosi si sanatosi!
Pupici,
Katink 17
KULTA spune:
Katink, poika in finlandeza inseamna baiat(fiu) iar Julia este prietena mea si de aceea cere CD cu autograf.
La noi in Finlanda, statul da pachet cam in luna a sasea, pachet in care ai de toate: de la lenjerie de patut la body-uri, forfecuta de taiat unghiutele, prezervative, tampoane si muuuulte salopete, bluze, sosete, salopeta groasa de iarna si nu poti alege culorile. Eu am si foarte multe hainute de la Danuta (bebica de 10 luni) si bineinteles ca indiferent ce vine, i le voi da prina casa macar daca nu se potrivesc, ca si culoare.
Juliafin, maaaaaaaaaaaaaaare sugubata esti. De unde stii ca e poika? De unde stii ca nu mi-am in pozitia misionarului (si acum regret). Vrei CD cu melodiile mele?
K13+
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
corbioana spune:
Mamini stiam si eu de ciorapi si sosete dar nu gasesc eu asa ceva pe aici...asa ca adun din leacurile babesti.
AC da prin vara incolo o sa fac si dusulete reci la gambe sigur, ma refeream acum sa fac cate ceva preventiv. In picioare nu stau eu mai deloc, in afara de plimbari. Miscare nu am voie sa fac. Serviciul meu e unul static la PC. O sa mai incerc sa stau cu picioarele pe sus acasa. Mai caut si gelul ala venoton. Am citit deja ceva despre el si pare bun. Cat despre kg ...am luat deja 3 la ...20 sapt. intru maine.
Si ma uit la Katink scumpa care se plange ca ea de ce nu mai ia, ha ha vezi cum esti? Fii soro bucuroasa ca nu iei, daca bebe e ok ce-ti pasa?
19sapt.+6zile
Ioana
mamini spune:
nu am stiut ca nu sunt sosete, ciorapi am vazut sigur, intr-un magazin, in Pitesti. deci banuiesc ca in Buc si mai usor se gasesc.intreaba! eu intentionez sa imi iau sosete,inainte de zborul spre casa in martie. desi merg mult cu avionul de 5-6 ani si se recomanda, nu mi-am luat, dar acum, elefantel cu burtica,drumul lung, zic eu ca ar fi cazul.aici se gasesc si in magazine normale si mai ales in cele tip "tehnico medical"- ar putea fi de ex si in Buc la magazinul din Brezoianu? sunt intre 6 si 20 de euro, depinde de model, culoare, tarie, nr de den. dar aici totul e mai scump.( si nu intotdeauna mai bun!).
pupici,
M14+6
blackpanterro spune:
Buna
vad ca ati umplut iar o gramada de pagini :)
Vad ca spre sfarsit s-au incins spiritele hehe
Juliafineu nu stiu germana dar daca este adevarat ce spui despre pozitii, atunci sa stii ca au dreptate.Noi folosim pozitia sezut aproape tot timpul,este preferata noastra ;) si avem baiat.Data viitoare o sa o folosim pe cea a misionarului sa avem o fetita sa avem pereche hehe
O zi placuta
Adriana si Aidan 21sapt+3zile
AC spune:
Haidi mey ca nu-i adevarat cu pozitiile. E copilaros zuuu... Saraca Kulta.. ce te poti pune cu politichia spitalului. Si nu puteti face o echo in alta parte si sa fie inca platita de asigurare?
Ioana super cu kilutele... eu am deraiat cu ele, de doua saptamani tot pun... Ma intorc eu acasa sa ma alerge galusca si se termina cu pusul. Are ea grija.
Juliafin nu te supara dar mesajele dedicate unei singure persoane sunt specialitatea PM-ului conform regulamentului .
Andreea
andre_ea spune:
Fetelor, eu am citit intr-o carticica, ca daca se intampla mai aproape de momentul ovulatiei (aici tre' sa stii bine nr. de zile al ciclului si sa fie regulat) este baiat. Asta pentru ca spermatozoizii Y, "baietieii", sunt mai rapizi. Numai ca acestia mor mai repede decat cei X, "fetitele". Deci, daca se intampla cu o zi- doua inainte de momentul ovulatiei, atunci e fetita, pentru ca sperm. Y mor, ramanand cei X lenti, dar siguri.
Ati inteles ceva?
Oricum Kulta, pentru distractie poti sa iti studiezi forma burticii. Daca e mai ascutita,se zice ca e baiat. Daca e mai lata in parti e fetita. Observi vre-o diferenta fata de Danuta?
Andy si 17 saptamani+
cocoloasha spune:
Kulta,mai e metoda cu acul : pui pe cineva sa ia un ac de cusut si sa-l impacheteze in putina hartie igienica (fara sa vezi tu,bineinteles cum a fost impachetat),dupa care trebuie sa alegi un capat : daca alegi varful este baiat,daca alegi gaura este fata ! La mine a functionat !
Si stiu ca se mai spune ca,copilul va fi de sexul parintelui care are ziua de nastere mai apropiata de ziua conceptiei.
Sper sa te ajute !
Cocoloasha,mamica de cocolosh
mamini spune:
andre_ea, e pe bune chestia cu x sau y, dar cred ca e usor pt cele care au incercat multa vreme si au facut test de ovulatie si cind iese pozitiv: la treaba! dar Kulta zicea ca la ei a fost surpriza, ca ea inca alapta, deci nu se poate baza pe de-astea...iar aici nu-ti spun nici de afurisiti, am inteles ca nici la particular intotdeauna si oricum acolo te duci pe banii tai si daca spun, spun doar in luna mare, sa se vada ff bine.le e teama de scandaluri, ca gresesc, sau nu stiu. sunt mai ciudatzei ei asa, in general, nu isi asuma raspunderea decit daca sunt 99%siguri. chiar 100%. uneori e bine, uneori nu. asigurarile platesc o eco sau 2 pe sarcina, depinde de orasul in care locuiesti. la noi numai una.eu am facut una la policlinica gratis, una la particular, 110 euro, asigurarile dau inapoi 26 de euro. deci 84 e. nu e putin... si morfofetala o fac in martie la iosup, ca vin in Ro si mor de curiozitate
M 14+6