Mamici de iulie-august 2005 (14)
Raspunsuri - Pagina 9
mamini spune:
completare: aia de 84 de euro e aia pt pliu nucal, sapt 11-13, cind nu ai mare lucru de vazut. morfofetala de 20 e mai scumpa, dar 3d sau 4d nu mai vorbesc ...
M14+6
nique15 spune:
Buna burticutzelor!
Astazi am fost cam somnoroase si nu prea ne-a stat de scris, dar oricum v-am citit si ni s-a facut si noua pofta de cafea ... eu am renuntat din vara sa mai beau! Astazi am baut doua degete cu mult, mult zahar si acum pic de somn . dar cred ca e si din cauza vremii de afara!
Ca sa n-o mai lungesc felicitari pentru ultimele venite in grup si pentru cele care au aflat ce au in burtica (cred ca ma intelegeti daca nu dau nume )!
LA MULTI ANI BEBESTRUMFITZA! sa fiti fericitzi alaturi de si sa va ganditi si la noi diseara la restaurant !
Eu nu prea stiu metode babesti pt stabilirea sexului, dar oricum am mai auzit de treaba cu forma burtzii - la mine nu se potriveste ca eu am burta ascutzita si bebe e !!!
Vin shi eu cu o propunere legata de listzutza (si furata de la gravidutele de sept-oct cred ca ar fi util pt comunicarea nostra (mai ales fetele din acelashi orash) sa spunem ce medic ne urmareste sarcina si sa facem astfel mai ushor schimb de informatzii. Dr meu este dr Tutunaru, spital Elias!
V-am pupat!
Ioana 17+
Monicutz spune:
'Neata burtici!
Bine ati venit fetele noi!!
Pisi_ella felicitari pentru baietel. Ploua cu baieti in iulie :).
Andreea, cat mai stai in Franta?
Fetelor, nu stiu cum sunt burticile voastre, dar a mea creste vazand cu ochii. Poate ca sunt eu mai scunda si n-are loc decat inspre afara?!?!
Kulta, mai e o metoda babeasca, cu verigheta. Cica daca o agati de un fir de par/ata si o tii deasupra burticii sau palmei se roteste in cerc sau se balanseaza. Daca e in cerc e fata daca se balanseaza e baiat. Si cica o tii pana se opreste si iti zice cati copii o sa ai :). Sa nu o tii tu verigheta...trebuie sa o tina altcineva.
, 20s
Katink spune:
Fetelor sunt putin speriata!
E normal sa simti asa o greutate in partea de jos, ca si cand ai avea pietre in burta?
Ca eu nu stiu ce sa mai cred, pe scaun nu pot sta prea mult ca ma incomodeaza pozitia asta, in picioare pot sa stau dar simt asa burta grea. Iar cand ma intind in pat e ok daca stau pe spate, ca daca stau pe o parte parca simt burta cum ma trage pe partea respectiva...
Sper ca nu v-am ametit, dar oare o fi normal?
Numai bine,
Katink 17
Monicutz spune:
Katink, si eu mai simt asa ca o greutate in partea de jos. Insa nu dureaza mult timp. Statul pe scaun insa nu ma deranjeaza....ca nu stiu cum as fi stat 8 ore/zi la calculator.
Para nici statul in picioare nu e nasol, dar tind sa ma asez din ce in ce mai mult.
In plus am inceput sa gafai din foarte putin efort!
, 20s
Oana C spune:
quote:
Originally posted by juliafin
Katink,nu te supara,scriu unde vreau.Mesajul e strict pentru ea.
Scriu P.,pentru ca stiu cum o cheama si daca ea nu vrea sa-si dezvaluiasca adevaratul nume,pentru voi e Kulta,pentru mine,nu.
poika=baiat.
Julia,
Daca fetele se uita la pozele ei, se poate vedea ca pe Kulta=Gold=Aur o cheama Paula; asa ca P.=Paula si nu cred ca este secret mare despre asta nananana-bubu
Oana C si din burtica
btw, Kulta, si eu cred ca este baiat
amironeanu spune:
Buna!
Intervin si eu un pic, chiar daca sunt deja mamica (de iulie-august 2004), dar am o intrebare.
Cumnata mea, este insarcinata in 3 luni si 1/2, a ramas foarte greu insarcinata, a si pierdut o sarcina anul trecut. Acum este ingrijorata pentru ca bebelusul s-a asezat cu capul in jos. Este o problema? Eu nu am stiu ce sa-i raspund pentru ca am avut o sarcina fara probleme (va urez si voua) si Stefi s-a asezat cu capul in jos in ultima saptamana de sarcina. Multumesc mult!!!!
Si inca ceva. Am vazut ca vorbeati de sexul copilului. Mie toata lumea (dar toata lumea!) imi spunea ca voi avea baiat cand ma vedeau. Si pina la urma a iesit fata .
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefania - printesa mea
KULTA spune:
Mai fratilor!
Doarme omu cu fiica-sa o juma de ora(a se citi o ora jumate) si deja s-a umplut o paginuta. Harnice azi!
Andre_ea, e asa cum a spus si mamini, o eco la particular te costa de behai si suporti mult din buzunarasul tau amarit, asa ca...La Danuta cind mi-au facut eco2, eram suspecta de placenta praevia asa ca m-au chemat la eco3 si atunci a fost facuta de Medic(nu asistenta cum se obisnuieste) si am insistat cu lacrimi in oki sa imi spuna si mi-a zis ca n-a vazut nici un out si ca ea zice ca e fata(si aveam APROAPE 30 SAPTAMINI!!!!). Disperate creaturi aici in Finlanda.
andre_ea, intr-adevar la Danuta am avut o burta lata de se vedea din spate. Acum nu pare a fi asa lata dar are doar 14 saptamini.
cocoloasha, o sa incerc metoda cu acul, e funny.
Monicutz, voi incerca si chestia cu verigheta dar daca nu se mai opreste, frate, si fac vreo 7-8 bebei(nu ca mi-ar displacea)
Oricum va voi dezvalui procentul de Fata/Baiat dupa toate testele.
Katink, greutatea de care vorbesti, o simt si eu mai ales la trezire (dupa somn). Se pare ca BB creste mai mult cind dormim, nu stiu ce sa zic. La prima sarcina a fost la fel.
Incearca atunci cind stai asezata sa tii picioarele cit mai departate, e mai usor.
K13+6
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
KULTA spune:
Tot eu cu o intrebare:
ESTE ADEVARAT CA FEMEILE CU PROBLEME DE CALCEMIE(SPASMOFILIE, ETC) FAC BEBEI AGITATI? Este opinia unui medic insa asa ceva nu am auzit pina acum desi in situatia mea s-ar potrivi, eu am avut(am) probleme de calciu si Danuta mea e agitata ca un pepsi stricat. Daca si urmatorul este la fel, ma arunc de la etaj pentru ca speram sa fie mai linistit.
Voi ce stiti, ati auzit de asa ceva?
K13+6
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
mamini spune:
nu am auzit asa ceva. nu cred ca e adevarat. si poate bb2 e calm si cuminte sa compenseze,sa nu o ia mami razna...
M 14+6