Mamici de iulie-august 2005 (14)
Raspunsuri - Pagina 5
corbioana spune:
Gabi multumesc frumos, o sa intensific masajele in zona gambei si a gleznei, tre sa-mi caut o loofa. Si poate incerc si cu decoct de flori de fan daca gasesc la plafar. Ma gandesc ca mai bine fac ceva sa previn decat sa las sa nu fac nimic.
19sapt.+6zile
Ioana
palmyrah2002 spune:
quote:
Originally posted by Ioana Co.
fetelor am o intrebare....voi beti cafeluta, ca eu beau in fiecare zi cate o jumatate de canita asa mai tare cu lapte si zahar.
Ioana & Co.
Dariuselul mititelul 1 anisor & bb mic din burtic 20s
Eu daca nu beau cafea adorm.
Beau in fiecare zi o cafea jumate ,da cafea...asa serioasa,fara lapte si zahar.
Am citit undeva ca max.2 cafele nu dauneaza,si cum am si tensiunea mica...10,7,nu am putut renunta ,mai ales ca asa cum spunea Katink...mi-e pofta.
Mirosul de cafea ma face fericita - "mincatoarea de cafea"
andre_ea spune:
'Neata, din nou!
Katink multumesc pentru raspuns.
Fetelor si pe mine m-a durut ieri burta. Undeva in stanga jos. Erau ca niste pulsatii, incat m-am temut sa nu fie contractii. M-a durea numai cand stateam pe scaun, in picioare, nu. Ce sa fi fost?
Eu am renuntat la cafea cum am banuit ca sunt insarcinata. Am rezistat o luna. Am constatat ca sunt dependenta de cafea. Pe unde treceam si mirosea a cafea, sufeream cumplit. Cand mi-a zis doctorul ca pot sa beau, am fost taaare fericita!
Andy si 17 saptamani+
anis spune:
'Neata burtici,
Felicitari ELLA ,punem imediat caruciorul albastru....sa fie sanatos si frumos ca mama
Katink...eu am feelingul ca e fetita , daca ma i-au dupa simptome....dar oricum asta simt..sa vedem...
AniS si bebelina mea dulce 16+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
corbioana spune:
Eu eram o mare bautoare de cafea inainte...pe langa tigara. Daca la tigara am reusit sa renunt la cafea nu total. Dar una peste alta nici nu am vrut, ca una nu stiu daca e chiar asa de rea. Mai ales la tensiune mica, si la placerea gustului...Beau una singura dimineata...rareori daca merg undeva o beau pe a doua dar cu lapte sau un capucino ceva...
19sapt.+6zile
Ioana
anis spune:
Eu fiindca ma tot pregateam de bebe..am renuntat acum 2 ani la cafea si tigari..si recunosc ca si acum mie dor de o cafelutza...dar asta e.
De ce nu incercati cu decofeinizata?
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
pisi_ella spune:
Mitub, ar trebui sa nasc in jur de 15 iulie...Oricum...pe la mijlocu' lu' iulie....
Anis, multam
Corbioana....Da, si mie mi se intampla la Emma chestia asta....sa ma doara burta daca aveam vezica plina....Acum, mai rar...Poate cand o fi sarcina mai mare....ca atunci o sa ne doara toate alea!
Ioana si Corbioana, cafeaua nu influenteaza sarcina...adica NU DAUNEAZA sarcinii! Si eu beau cafea, uneori si 2 pe zi....bine, nu prea tari. Tre' sa ma mentin in forma, ca mai am un copil de crescut! Oricum...sa nu bem 5-6 pe zi...Asa, 1-2....nu e nici o problema....L-am intrebat special pe dr...
Fetelor...repet si eu intrebarea: unde ma programez la dr. Iosup??? Adica unde e mai liber???
Ca Pop am inteles ca e super-ocupat pana in iunie!
Va pupam,
Va pupam,
_Ella, Emma & din burtica
http://community.webshots.com/album/137335800njwMrx
http://www.emmaandreea.3x.ro
truli-luli spune:
Buna burticutelor
Daca e discutia despre cafea la mine e un caz aparte. Eu inainte de sarcina nu prea beam pt ca uneori ma agita prea tare. Dar cum aveam tensiunea mica si inainte iar acum e si mai jos , plus un lesin in toata regula in metrou (care a avut o singura parte frumoasa: au sarit trei domni odata sa ma ajute, ori atata atentie nu primeam eu inainte ) dr mea mi-a spus sa ma pun pe baut o cafeluta dimineata, asa, sa ma mai trezeasca.
Asa ca eu am devenit bautoare de cafea abia acum, si deocamdata ma simt bine.
Cami 15s+
anis spune:
Ella, eu la Pop mi-am facut programarea undeva la inceput de decembrie..si de abia am reusit sa o obtin la sf de martie ..la cred 22 de saptamani. Asa ca La Pop sunt slabe sanse..doar sa te puna pe lista de asteptare..
La Iosup e mai simplu..si oricum e un dr f bun.La el dureaza cateva zile.
caterina71 spune:
Buna dragi gravidutze
Am incercat sa trimit un mesaj la Anis pentru a ma inscrie in lista de gravidutze ce nasc in august si nu am reusit. Asa ca va scriu asa si o rog pe anis sa ma inscrie. Ultima mestruatie: 30.10.2004; data nasterii: 07.08.2005. Am facut ieri o echo morfologica, dar din cauza uterului care ieri a fost cam tare si nu a cedat la No-spa, medicul nu a putut vedea ce-i. Statea foarte ghemuit si n-a vrut sa ne arate ce-i. Nu-i nimic, sanatos sa fie, ca nu ne dorim ceva in mod special. Nu m-am incsris pana acum pentru ca riscurile de pierdere a sarcinii au fost foarte mari, dar acu nenea doctorul a spus ca suntem bine. Multumesc de intelegere, si sper sa fim cu toatele sanatoase, impreuna cu bebeii aflati la purtatoare.
Va pup pe toate