Mamici de iulie-august 2005 (14)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Katink, sa stii ca si eu banuiesc ca asta e cauza pentru care am avut ieri dureri ... mai ales ca eu am avut si la inceputul sarcinii o usoara infectie urinara, pe care am tratat-o doar cu ceaiuri, intrucat doctora mi-a interzis orice fel de medicament in acea perioada.
Pisi_ella iti doresc multa sanatate! Ai grija de tine, fetita si burtica! Si eu cred ca experienta nu prea ne va ajuta prea tare .... Intre ai mei va fi diferenta de 5 ani, si vreau sa sper ca Evi va ramane asa de inteleapta cum este acum si isi va prelua cu bucurie rolul de sora mai mare. Dar cum situatii ideale nu prea exista .... ne vom adapta din mers. Oricum, ceea ce este mai bine acum este ca mi-a disparut panica de data trecuta, atat in ceea ce priveste nasterea, cat si nou-nascutul. Pe vremea aia aveam doar 20 de ani si eram cam speriata de bomba.

gabirus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Buna dimineata, fetelor...
BEBESTRUMFITZA...LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!!... sa fii fericita si sa ai un bebe sanatos si frumos...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

'Neata!

Scriu rapid, ca nu am voie la serviciu.
Katink, recomandai tu la un moment dat o carte pentru mamici, dar nu mai stiu de cine. Poti sa imi mai spui o data?
Multumesc!

Andy si 17 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Co. spune:

fetelor am o intrebare....voi beti cafeluta, ca eu beau in fiecare zi cate o jumatate de canita asa mai tare cu lapte si zahar.

Apropo de epilat si eu folosesc tot aparatul de epilat.

Eu tot nu stiu ce sex are bibicu mic pt ca mi-am facut programare abia pe 11 martie...astept cu rabdare si stoicism.

pupici

Ioana & Co.

Dariuselul mititelul 1 anisor & bb mic din burtic 20s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Fetelor oau maiculita cat ati scris...de nu imi mai amintesc ce si la cine sa raspund!!!

Bebestrumfitza! sa traiesti, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de bebelul mic...asha cadou, mai rar

Katink si eu mor de curiozitate sa vad ce ai, am vazut ca UM e identica cu a mea, oare are vreo legatura???

Pisi-ella felicitari pentru baietel, am si eu o intrebare la tine: tu cand ar trebui sa nasti?

Despre epilat eu foilosesc in continuare aparatul electric, sper sa mai reusesc si cand va fi burtoiul mare...altfel voi trece pe creme epilatoare, in nici un caz lama.

Despre dureri si pe mine m-a durut burtica de la un moment dat asta noapte--probabil tot de la pozitie

Despre picioare mancat mai fara sare, baut apa multa si vorbit cu doctorul caci poate fi mai tarziu o problema (in lunile mari0

si sa va povestesc si de noi... Miruna a inceput conversatiile seara de seara cu bebe din burtica, intreaba ce face, se mira cand se tuguie prin vreo parte, ii zice cat il iubeste... si, mai nou...il intreaba daca e fetita sau baietel. E o scumpa, eu raspund pentru bebe si ea ma intreaba daca vorbvesc eu... si ii zic ca eu n-am auzit nimic, ca bebelusii vorbesc pe limba lor si numai ea poate sa inteleaga, noi suntem mari.

Aaa si apropos de nastere- eu voi naste la Filantropia, cu Dr. Sgarbura (e doctorita mea de prin 99 si n-as renunta la ea...sper ca nici ea la mine)

Pupici,

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 17 saptamani + (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

"Mama si copilul" de Emil si Herta Capraru, de la Ed. Medicala

Eu de cand sunt gravida cred ca am baut 5 sau 6 cafele, maxim, si alea cu lapte mai mult. Nici inainte nu beam cafea, acuma imi mai fac cand mi-e pofta

Numai bine,
Katink 17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

LA MULTI ANI,BEBESTRUMFITZA !
Sa fii sanatoasa si fericita iar bebelusul sa va insenineze viata!
Cristina19s si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Stiu Boga, cu noi mai este si Delia si ei i-a spus ca are fetita... nu cred ca are vreo importanta, dar ar fi ceva sa avem toate trei fetite

Sper sa stea in pozitie buna sa poata vedea dr. ce este, ca data trecuta a stat cu picioarele ridicate si abia cand s-a intors cu spatele a inceput sa se intinda si sa dea din picioruse, asa ca degeaba daca e cu spatele nu se vede...

O si un pentru Miruna ta, imi si immaginez ce o fi pe ea acolo sa vorbeasca cu bebe mic, draga de ea

Numai bine,
Katink 17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Off...azi sunt chiauna...n-am prea dormit aseara..nu stiu ce naiba am avut, dar efectiv imi picau ochii de somn, dar nu puteam sa adorm..am stat mai mult treaza decat am dormit
Si inca o problema...ma ia cu lesin in metrou..deja dupa prima statie trebuie sa cobor si sa ma asez undeva...e cumplit...simt cum ma trec toate transpiratiile si cum mi se scurge sangele...ajung la servici palida... oare de la ce o fi? iau fier, iau calciu...sa fie totusi lipsa de fier?..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Ioana, impotriva varicelor incearca comprese cu decoct de flori de fan sau cu apa si otet (asti nu miroase asa bine ), iar la fiecare dus fa masaj usor cu un loofa incepand de la glezna si mergand in sus. Ar putea ajuta si gimnastica usoara pentru acea zona. Si mie mi s-au umflat gleznele la prima sarcina, insa doar in ultima luna, caci era foarte cald.
Boga, eu nu te-as sfatui sa folosesti creme de epilat acuma, sunt foarte toxice. Eu am facut o data o intoxicatie de la crema de epilat de m-am speriat. Si chiar daca ai mai folosit alta data (si eu mai folosisem), nu e momentul sa risti ... Mai bine lama, ca aia in afara de iritatie pe piele, altceva nu poate produce.
cin, si mie mi se intampla sa ma ia ameteala uneori, mai ales la efort sau daca ma ridic brusc. Cel mai probabil este de la tensiune (daca era mica inainte, acum e si mai chinuita saraca, asa ca nu te mira). Nu te speria cand se intampla asta, cel mai bine este sa incerci cateva exercitii de respiratie (inspira adanc incat sa umpli plamanii complet cu aer, timp de 5 secunde, tine aerul timp de 5 secunde, expiratie 5 secunde, apoi iarasi tii respiratia 5 secunde); e simplu si la mine functioneaza de fiecare data.

gabirus

Mergi la inceput