Mamici de iulie-august 2005 (14)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Bine ati venit, noilor mamici pe listuta noastra! Sarcini usoare si vesele!
Bebestrumfitza, La Multi Ani sanatosi alaturi de bebe si familia ta!
Giana, si eu am aceleasi dureri uneori pe care le descrii si tu, chiar azi mi s-a intamplat si m-am cam speriat, am venit repede acasa de la servici si m-am intins. Inca nu am sunat medicul, caci dupa o vreme dispar durerile daca stau cuminte in pat, dar cred ca totusi ar trebui sa intrebam ... In mare parte nu cred ca este ceva grav (ar putea fi vezica, presata de uter), dar totusi, mai bine sa ne asiguram.
Ioana, si eu merg in continuare la epilat, nu cred sa fie vreo problema. Cosmeticiana mea a avut cliente care s-au epilat pana inainte de nastere.

gabirus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Eu am facut din nou socoteala si cu varsta la care nasc si tot baiat ar fi.
Sper ca nu mi-au tras teapa la echo, sa va auzim pe toate ca deja nu pare 99% - suntem destule la care nu se potriveste.
Multi pupicei burticutelor!

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Delia, nu te mai cintari soro, seara, cind esti plina. cintareste-te si tu dimineata dupa una-alta.iar daca te umfli-uite-te la degete, la inele, papa ananas sa scoata apa si cintareste-te a doua zi.( asta am invatat-o de la finlandeze, ca aici daca ai multe kg te porcaie rau unele asistente si te trimit la teste de incarcare la glucoza etc.dar eu, care sunt Fat Frumos in materie de kg ("CRESC INTR-O ZI CIT ALTII IN 7") iti spun, ca nu pot fi chiar 11. mai incearca.preferabil pe acelasi cintar si o sa vezi. si eu am zile cind sunt umflata toba si imi arata mult de imi vine sa ma dau cu capul de faianta in baie si alte zile cind sunt doar 3.5-4 kg plus.seara nu ma urc pe cintar, ca nu mai dorm.
M14+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Ehh harnicute burtici vad ca scrieti romane intregi .

Moni baietel hi hi o sa avem ce dezbate in nepriceperea noastra.

Adriana felicitari pentru baietel !

Sa aveti amandoua o sarcina usoara, un bebe sanatos si frumos si papacios. Asta-i urare pentru toate de fapt !

Bebestrumfitza LA MULTI ANI FRUMOSI SI FERICITI!

Eu m-am rotunjit brusc. Pun pariu ca lunea viitoare ma va urechea ginecologul. Dar cum mi-a placut ce am mancat asta este. Am incercat sa compensez. Sambata am facut pe turista pe Coasta de Azur. De fapt m-au rasfatat doua forumiste dulciii (lu.more si Oana Cretu) m-au plimbat ca pe o printesa, ne-am rasfat prin vechiul centru al Nisei, pe malul marii la cate o rafala de vant. Am fost si prin Cannes ca sa vad ce urat e palatul festivalurilor.. Strica tot centrul vechi...

Si mai ales am vazut un bebe mic de o luna si jumatate... Mey am realizat cate am uitat. Galusca mea e mareeeee, Sebi era asa mic...ufff presimt ca experienta nu ma ajuta la mai nimic, dar era tare dulce... nu voia decat papa ca sa rada si sa gangure mamicii.

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Monicutz multumesc de incurajare insa la ritmul in care se tot pune si creste si burta uimitor de repede de acum, cand ma apropii de 20 sapt,....ma tem sa nu iau multe muuuulte brusc de-acu incolo pt ca de-abia acuma vine greul....

Ma bucur ca va epilati toate cu ceara in continuare (cele care obisnuiati si pana acum) si ca nu sunt probleme din ce stiti si voi. Eu ma temeam ca am mai citit pe ici-colo ca nu ar fi recomandat. Si ma tem ca mama are varice si e operata sa nu cumva sa fac si eu.
Asa si cosmeticiana mea mi-a zis la fel ca se fac tipele pana la sfarsitul sarcinii. Mai rau e ca si ea a nascut acum si ca tre sa schimb persoana ceea ce nu-mi convine deloc.

19sapt.+5zile

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabelele2 spune:

Buna seara dragutzelor,
Ce harnicutze sunteti.......si iar ma 'nebuniti cu testele si calendarele cu predictii care la mine nu se aplica
BINE ATI VENIT: CRISTINA(sa-ti traiascasi sa fie sanatos) si Truli-Luli(Cami)
BEBESTRUMFITZA:LA MULTI ANI pentru miine
Eu am fost ieri la dr. de familie sa asculte macar inimioarele ca nu mai aveam rabdare pina pe 8 Martie,si cica totul e OK,dar nu prea am incredere.....nu stiu de ce.Pina nu-i vad cu ochii mei n-o sa ma linistesc.In rest noi 3 suntem bine;papam bine,dormim bine,numai ca ma cam doare spatele dar la GREUTATEA mea e de inteles
Va pupicesc si AVETI MARE GRIJA DE VOI!!!
Bella & SAndibelii(19,20 sapt.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Cami si Cristina bine ati venit, sa fiti sanatoase si bebelusii vostri la fel!

Bebestrumfitza La multi ani si multa sanatate, sa fii sanatoasa si sa ai mare grija de tine si de bebe, mananca si pentru noi o felie de tort!!!

Bella sunt sigura ca totul este ok la tine in burtica, foarte bine ai facut ca ai mers la doctor, te-ai mai linistit si tu.

Va pup si o seara placuta va doresc la toate

Irina si bebe 15 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Buna, fetelor! Treceti-ma si pe mine acolo cu bb baietel!!!! De ce mi-a fost frica n-am scapat! Hai lasa...o sa am pereche...asa se zice ca-i mai frumos! Fetita o sa fie mai mare cu 2 ani si un pic....E optim, asa zice lumea!

Mi-a iesit la analize ca am listeria, asta nu e prea bine, da' se trateaza...A zis dr. sa repet analiza peste 2-3 saptamani, sa vada daca a crescut sau a scazut valoarea aia...In caz ca a scazut, nu-mi da antibiotic. Dar daca a crescut sau a ramas la fel, imi da neaparat antibiotic...

La triplu test mi-a iesit estriolul cam mic, prin urmare mi-a dat sa fac 4 injectii cu Gravibinon, una pe saptamana...Am facut si la prima sarcina, nu sunt prea placute, da' asta e!

Cam astea-s noutatile de azi, de la control....Tre' sa ma programez si eu la echo 3D pentru 1-7 aprilie...Am inteles ca dr. Pop nu are liber pana in iunie!!!!! Asa o fi??? O sa ma programez la dr. Iosup, ca si el e bun...Oare unde sa ma duc...la Diagnosis? Sau la Centru Medical Unirea?

Va pupam,

_Ella, Emma & din burtica

http://community.webshots.com/album/137335800njwMrx
http://www.emmaandreea.3x.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Buna dimineata mamici si burtici!

Pentru Bebestrumfitza!!

Ella felicitari pentru baietel, sa fie sanatos! E frumos sa fie pereche si e frumos sa fie si de acelasi sex, orice ar fi e o bucurie.

Vad ca au luat avans bine de tot baieteii , dar lasa ca venim noi din urma cu fetitele . De abia astept controlul de pe 8 martie, poate ne spune si noua ce este.

Azi dimineata la 6.05 m-am trezit cu o durere de burta, nu am putut sa stau dreapta, am mers cocosata pana la baie, m-am speriat . Cred ca aveam vezica prea plina si apasa pe ceva pe acolo, nu stiu, ca apoi mi-a fost bine, dar m-am speriat rau
Voi ati patit asa ceva? Poate sa te doara burta daca ai vezica plina?

O zi buna va doresc,
Katink S17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Ella welcome to the boys club!!! Lasa ca la tine e perfect ca ai deja o fetita! CHiar e frumos asa! Sa fiti sanatosi!!

Voua vi se umfla picioarele, la glezna? Tare nu-mi place treaba asta...ma tot gandesc la lucruri rele, ca fac varice, ca mi se umfla picioarele, obiectele mele slabe din corp de care nu ma plangeam ca de rest...Ce se poate face pt. evitarea umflarii lor? In afara de sare? Stiti ceva despre varice, cum se pot preveni? Ma tem de asta pt. ca mama este operata de varice.

Pupici,

19sapt.+6zile

Ioana

Mergi la inceput