Vrancea(2)
Raspunsuri - Pagina 6
flori76 spune:
Andra bafta cu jobul de week-end!!!Sa-mi spui daca ai gasit!
Sper ca mai stam de vb,nu plecati acum,nu?Poate vine si Cata de la cumparaturi si..poate ne spune ce a luat.
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
noi
motanik spune:
Sar'na Flori, sper sa gasim ceva.
Eu in 10 minute plec acasaaaaaaaaaaa...vine weekendul dar am o gramada de treaba dar n-are nimik ca macar sunt acasa!
Pupici vb mai tarziu sau maine..
--------------------
Andra
Noi
Pufi
Actele lui Liviu Ungureanu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Ajutati un OM sa traiasca!
flori76 spune:
Si eu plec sa vad un concurs de gimnastica.Am terminat de calcat
Pupicuti
noi
josefine spune:
semnez condica de prezenta. am promis poze cu pisica mai demult. acum nu mai una, ca nu stiu de ce nu pot pune doua pe server.
http://tinypic.com/1y0o7p
am fost cam ocupata saptamana asta cu scoala, asa ca absenta mi-e motivata. si saptamana viitoare se arata la fel, cu doua examene.
cu parul mai ars, eu am descoperit o masca de par buna si pretul la fel de bun, cam 140k lei, era prin zanfir si era intr-un borcan verde, da' nu mai stiu firma. nu era ceva rasunator, dar era pe baza de placenta si nu mai stiu ce vitamine.
motanik spune:
Hello! Ce faceti fetelor?
Eu m-am trezit dis de dimineata si am plecat cu Lari in oras. mai intai la banca sa rezolv o problema cu cardul, apoi ne-am interesat de joburi de weekend insa numai la Job centre putem gasi ceva si era inchis...Nu am decat sa trimit niste e-mailuri.
Aici tocmai s-a deschis o alimentara romaneasca asa ca nu puteam lipsi sa nu cumparam niste cabanosi, salam si cremwusti...
Am venit acasa, am facut curatenie, am mancat si apoi am lucrat la pagina lui Liviu.
Acum ma duc sa imi fac baitza si poate mai vb mai tarziu 9desi in seara asta e CSI si nu cred ca mai intru...)
Pupici.
--------------------
Andra
Noi
Pufi
Actele lui Liviu Ungureanu
Ajutati un OM sa traiasca!
flori76 spune:
Buna seara,fete frumoase!
Andra felicitari tie si fetelor care te-au ajutat la crearea paginii lui Liviu.
Ce bine ca aveti alimentara romaneasca..Noi daca vrem sa cumparam ceva mai "de acasa",luam de la un magazin polonez(castraveti murati,pufuleti,...).ce inseamna CSI?
Josefine,pisicuta ta e o dulce,sa-ti traiasca!Dar de ce ai bagat-o in punga?Eu o mai bag pe Lisa in punga atunci cand vreau s-o cantaresc(cu cantar de mana ).
Cata,beyyy,dar tu cumperi tot Focsani-ul?Abia astept sa ne spui ce minunatii ai luat
Lore,gata,aseara mi-am luat inima-n dinti si mi-am pus masca(am rezistat 30 min ).Am hotarat ca o luna-doua sa nu-l mai usuc cu peria,feonul si sa nu-l mai dau cu fixativ,spuma,nimik.Il las sa se mai aeriseasca si el saracu...
Pupici la fete.
noi
motanik spune:
CSI adika Crime Scene Investigation. Nu-mi spune ca nu stii filmul ca nu pot sa cred, e serialul meu preferat.
--------------------
Andra
Noi
Pufi
flori76 spune:
Iote ca nu-l stiu .Sincera sa fiu,nu prea am rabdare sa ma uit la filme...mai ales de cand cu DC-ul...se roaga sotul de mine seara sa vedem un film amandoi,ii spun ca vin imediat si pana citesc eu pe forum...iaca trece jum de film si bineinteles ca nu ma mai uit
S-a terminat filmul sau de-acum tb sa inceapa?
noi
motanik spune:
Flori, parca am fi surori...eu ma si cert cu al meu ca ii zic "acuma vin, 1 minut" si ma uita Dumnezeu la computer.
Gata, I'm outta here, acuma la 21.00 incepe filmul si dureaza o ora dar mi-a adus cumnata mea dvd-uri cu serialul, cate 4 episoade pe un dvd si am cam 10 dvd-uri...
Pupici, o seara buna, pe maine.
--------------------
Andra
Noi
Pufi
dianaelena spune:
Si eu patesc la fel . Spun ca stau doar 5 min. si nici nu stiu cand trece ora. Dar azi chiar trebuie sa-mi gasesc timp caci deabia am venit de la munca si trebuie sa gatesc. Eu imi cumpar mancare de la un magazin de rusi si gatesc mancare ca in Romania, doar ca acresc ciorbele cu lamaie, dar in rest e ok.
Iar la mine la munca ai e o tipa din Focsani dar care nu are treaba cu forumul.Pana acum doua zile nu aveam net la mine acasa, dar de acum...unca mea incepe la 7 si termin la 3.30, deci am timp destul.
Dar imi lipseste Romania in aceasta luna. Aici nu sunt martisoare, iar ghiocei nu am vazut. Doar lalele la 18$ ceea ce mi se pare mult , exagerat de mult.
Aici nu se sarbatoreste nici 8 martie.....
Chiar imi pare bine ca exista o comunicare intre vrancence.
Eu sunt aici in state de doar 1 1/2 luna si mi-e dor de Adjud, de Focsani.