Vrancea(2)
Raspunsuri - Pagina 7
josefine spune:
bine ai venit:)
dianaelena, exista si aici ziua mamei, nu chiar a femeii, in varianta americana, pe 8 mai. nu e ca la noi, dar exista. si pe 19 iunie au si ziua tatalui, ca sa nu ramana nesarbatorit.
mancarea tot de la rusi si ceva magazine romanesti o procura parintii mei. iar eu, ca o biata studenta, supravietuiesc cu mancarea de acasa-luata dupa metoda romaneasca, iar cand se termina variez cu pizza, cu mancare de ciuperci si smantana. iar acum, a dat bucataria peste mine, si saptamana asta osa fac pilaf cu pui, si cartofi cu carne de porc. dupa reteta mamei. a, si supa, acrita tot cu lamaie. sa vedem cum iese.
ps: pisica are deosebita placere sa se ascunda in orice fel de pungi si cutii. nu mai zic de momentul cand ne pregatim sa plecam in ro, ca o apuca fugareala din valiza in valiza si e cuprinsa de o veselie generala.
flori76 spune:
Ce fac fetele frumoase?
Eu am vb acum cu ai mei si m-au facut sa plang Mi-au spus ca pt 1 Martie imi trimit de pe acum(virtual)un martisor frumos:o barza cu un bebelus in cioc.Of,Doamne,cat as vrea sa vina bebe,sa fim fericiti si noi si sa-i facem fericiti si pe parinti.
Va pup si mai vb(acum is intr-o pasa mai proasta).
Flori
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
noi
motanik spune:
Neatza fetelor.
Hai Flori nu mai fi trista, vine si bebe curand, am eu o presimtire.. Ce faci azi? Ma ajuti si pe mine cu treaba cu Liviu? Iti dau un -email cu scrisoarea si unul cu adresele la care trebuia trimisa ca sa fim cat mai multi cei care trimitem mailurile...Ce zici? Daca da, trimit pe adresa din YM cea cu Cezar?
Si aici se sarbatoreste ziua mamei dar nu in mai ci acum in martie nici nu mai stiu pe cat...7 parca.
--------------------
Andra
Noi
Pufi
Ajutati un OM sa traiasca!
flori76 spune:
Andra cu cea mai mare placere.Am primit de la tine doar email-ul cu adresele.Il astept si pe celalalt si dupa-amiaza le trimit.
Feteleeeeeeeeee,unde sunteti?
Pupici
noi
motanik spune:
Flori, am trimis si mailul.
--------------------
Andra
Noi
Pufi
flori76 spune:
Andra nu stiu de ce,dar nu am primit mailul(acum am verificat pe ambele adrese).Mai astept!Daca tot nu apare,te anunt ca sa-l trimiti iar.
Pupi
noi
flori76 spune:
Andra,nu primesc mailul.Crezi ca-mi poti trimite iar?Am verificat iar pe ambele adrese si..nimic.
Astept!
Pupici la toate fetele si va astept sa vb.
Flori
noi
Loru spune:
salutari, fete frumoase!!!!!!!!1
La noi a venit primavara (cel putin in calendar), asa ca va daruiesc la toate multe, multe flori..
Va pupic si va mai scriu!
Loru spune:
Am revenit, fetitele...
Flori, dar de cat timp prestezi pt bebe? Nu dispera (... ia sticla si bea... asta era ca sa-ti ridic putin moralul). Eu nu prestez de mult timp, dar deja am inceput sa-mi urmaresc ovulatia, chiar daca dr nu mi-a spus nimic. (trebuie sa muncesc temeinic...). Am citit pe forum si pe alte pagini, iau tinctura de zmeur pt chisturi (sa nu reapara) - asta tot chiar daca (sau mai bine zis tocmai din cauza ca) nu mi-a spus nimic dr. Si tinctura este buna si pentru reglarea menstruatiei, si pt mentinerea sarcinii, daca se intampla... Asa ca am dat-o pe naturiste. Si, speram sa reusim. Hai, bafta multa, si sa vina mos Craciun cu un bebel la fiecare.
PUPICI!
motanik spune:
Flori, pune titlul din semnatura mea sau orice altceva sensibil.
--------------------
Andra
Noi
Pufi