Vrancea(2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

La multi ani si o primavara cu multe impliniri!!!

Lore eu prestez,mama,cam de 3 ani pt bebe si de asta am cam intrat in panica si in disperare.Acum face sotul un tratament cu antibiotic(nu ma intreba pt ce,ca habar nu am-reteta a venit prin posta),iar mie inca nu mi-au venit rezultatele la analizele hormonale(am sunat azi si cica joi ma va suna doctorul).
Pt mine 3 ani inseamna foarte mult...Gandeste-te ca in astia 3 anisori eu luna de luna am sperat ca se va intampla minunea si...luna de luna am luat-o de la capat.

Cata pe unde esti?Nu ne spui si noua ce ai cumparat de martisor?

Andra citeam pe la un subiect(ca asa bantui toata ziulica pe forum,de nici eu nu mai stiu unde si ce citesc ) ca vrei sa pleci la Paris.Ce fain...Singurei plecati?

Pupici la toate fetele.

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loru spune:

Flori, fetita draga, iti tin pumnii sa afli ceva de la analize si sa aveti doua liniute cat mai curand.
Eu am incercat acum jumatate de ani si chisturile au luat-o razna si a trebuit sa reiau anticonceptionale. Si acum, de doua luni, am reinceput munca. Eu sunt putin stresata pt ca sora mea incearca de patru ani sa faca un bebe (intre timp, acum trei ani a avut si o sarcina pierduta). Dar ea nu si-a pierdut speranta. Dupa patru ani de medicamente (din cauza carora s-a ingrasat 20 kg) acum a renuntat la orice pasteluta, a mers la Sovata si se simte mult mai bine. A inceput sa slabeasca fara sa tina nici o dieta si fizic. I-am trimis si reteta Liviei, cu ceaiuri si tincturi si alte alea.
Eu am speranta ca va reusi. Si am speranta ca vei reusi si tu. Multa bafta si iti tin pumnii!

FETELE!!!! PE UNDE UMBLATI???????

Mergi la inceput

Neata fetele!Azi m-am trezit devreme(dupa cum vedeti ),ca m-au hurducait niste masini de am zis ca innebunesc

Lore,mama,imi pare tare rau ca si surioara ta trece prin astfel de probleme.Uite de asta mi-e mie frica tare:de tratamentele hormonale,pt ca nu vreeeeeeeeaau sa ma ingras .Chiar ieri am vb la clinica si cica dr meu a venit din Italia si maine o sa ma sune.Abia astept sa vad ce-mi zice si sa-l intreb ce diagnostic i-a pus sotului.

Andra,Cata,Josefine,Ela,Liliann,Shylili,Dianaelena si celelalte fete...unde sunteti???Chiar nu vreti sa mai stam de vorba?

Pupici dulci

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Hello! Ce faceti fetelor?
Hai ca nu sunteti corecte...Pey eu am lipsit doar aseara si deja ma certati??

Of...cand citesc ce scrieti voi, ma gandesc ca daca mi se va intampla si mie asa? Noi ne dorim tare mult 2 copii dar nu acum si ma gandesc...cand va veni clipa sa vreau, daca nu pot?
Va doresc fetelor sa reusiti cat mai curand. Flori ai aflat ceva?

Loru, dar tu de cand incerci?

Flori, da mergem la Paris un weekend, intre 13 si 15 mai, am cumparat deja biletele, nu mergem singuri ci cu CryssUK si prietenul ei si inca o prietena. Vom sta la o fosta colega de-a Cristinei in Paris. Iti dai seama ca abia asteptam. Am gasit bilete foarte ieftine cu EasyJet, £43 dus-intors cu tot cu taxe.

Aici e urat, frig si ploua incet...m-am saturat. Vreau primavara!

Voi ce faceti?

Pupici.

--------------------

Andra
Noi
Pufi

Ajutati un OM sa traiasca!

Mergi la inceput

43 euro zici??Doamne,dar unde le-ati gasit???Chiar ii spuneam sotului despre voi ca plecati la Paris si ca vreau si io
Eu abia astept plimbarea din iunie spre casa.O sa plecam cu masina si o sa vedem Danemarca,Germania,Austria,Ungaria...Si,nu mai spun ca aventura aventurilor v-a fi calatoria cu vaporul pana in Danemarca(am ceva emotii,dar sigur o sa-mi placa).

Si la noi e urat afara,e innorat...Noi suntem cat de cat mai multumiti acum pt ca s-a marit ziua si suntem mai "voiosi".Abia astept luna mai cand vor fi nopti albe.Asa mult imi place..si ma binedispune...

Pupici

noi

Mergi la inceput

Flori, biletele le-am luat de pe net. Prima data cand le-am gasit costa £30 unul, dar nu le-am luta imediat ci peste vreo 9 sau 10 zile si se scumpisera. Si, ca sa fiu sincera, eram cu totii la mine si am bagat primul bilet pe numele meu, costa 38, al doilea insa si urmatoarele pt sotul meu si prietenii nostri au costat cate 43 fiecare. Nu stiu de ce, probabil in functie de cerere...

Noi initial am vrut cu trenul prin Channel Tunnel dar era mai ieftin cu EasyJetul, asa ca...Poti sa cauti si tu, la easyJet sau si expedia.co.uk, si aia au preturi mici, dar sa le iei de acum pt la vara, sau oricum cu mult timp inainte.

Si la noi s-a marit ziua dar nu ma incanta deloc daca tot ploua si e innorat...

Ce-am vrea si noi sa mergem acasa...Te invidiez. Cand mergeti si cat stati? Nu ne luati si noi la autostop?

--------------------

Andra
Noi
Pufi

Mergi la inceput

Plecam,cred,pe la jumatatea lui iunie(anul trecut asa am plecat) si stam 2 luni.Si io abia astept!!Mi-e dor de acasa,de ai mei si...mi-e dor tare sa merg la mare(cu toate ca aici am oceanul langa mine,dar ce folos daca e asa frig?!?).

Voi nu veniti la vara in Ro?

Pupici

P.S.Am uitat ce era foarte important : mi-e dor tare si de Lisaaaaaaa!!!

noi

Mergi la inceput

Flori...nu mergem acasa pt ca ar insemna prea multa cheltuiala...biletele de avion pt amandoi ar insemna cel putin 500lire, plus 1000la noi...iar Lari nu are concediu platit, doar eu am...Si avand in vedere ca vrem sa mobilam casa...nu mergem. Destul ca mergem la Paris si am vrea si in Spania, tot asa am gasit bilete cu 45 si avem o prietena acolo, deci nu am plati din nou cazarea...

--------------------

Andra
Noi
Pufi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Vrancence dragi x 1000! Si salut fetele cu care inca nu am apucat sa "vorbesc"
Io nu mai am nici o secunda libera aproape, din cauza ca mandra de Cristina sare imediat pe calculator daca-l vede deschis, iar daca incerc sa o dau la o parte plange ingrozitor, de zici ca e copil abandonat.
Si fiindca de 2 saptamani merge prin toata casa, pe piciorusele ei, trebuie sa fiu mereu cu ochii-n 4, ca nu se stie unde o gasesc sau pe unde se impiedica si cade.
Si pe langa toata aceasta activitate, am avut niste lucrari de facut "urjente" rau si mai dificile, asa ca... abia aseara le-am terminat.
Azi sunt zombi si vad ca forumul cam are ceva probleme tehnice. Sper ca mesajul asta sa se transmita...
Si fiindca maine e 8 martie, va doresc tot binele din lume, sa fiti iubite, iar pentru "aspirante", sa deveniti mamici frumoase cat de repede posibil!

Flori - ei, cum e? vesti bune?

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Dragele mele,

Iar e luni...urasc ziua de luni...

Sambata am mers in cautare de casa sa ne mutam. Am mers in continuu de la 9 a.m pana la 5p.m. Primele agentii la care am mers si le spuneam cati bani vrem sa dam maxim si ce cautam, ne spuneau ca nu se poate asa ceva, nu exista asa ieftin etc. Eram asa amarati amandoi ca ne venea sa plangem. Ne cautam un studio flat care sa fie cam la £500 lunar cu toate billurile incluse.

Am gasit primele sudiouri pe la 12...erau asa urate, bleah...ca in ghetou...mizerabile. Eram tare suparati...Apoi usor usor am inceput sa gasim si altele si, culmea, exact in banii astia. Acum inca mai avem de vazut, in seara asta vedem 2 si pana il gaism pe ala pe care sa-l indragim pe loc nu ne lasam.

Au fost cateva bune dar sunt convinsa ca gasim si mai bine de atat. Veniti sa ma ajutati la curatenie? Ne mutam pana la sfarsitul lunii acesteia.

Sambata seara am fost la disco , Latin Quarter se numeste si a fost foarte fain. La un moment dat, dj-ul a bagat Ozone "Dragostea din tei" si atunci am observat ca 70% din disco erau romani....si cantau de mama focului! Aveam senzatia ca sunt in disco la noi acasa!

Voi cum ati petrecut weekendul?

--------------------

Andra
Noi
Pufi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC

Mergi la inceput