Vrancea(2)
Raspunsuri - Pagina 9
flori76 spune:
fetele.
Lume noua pe la noi Ela bine ai revenit si poate Cristinica te mai lasa sa mai scrii si aici(fa si tu o cerere ceva,ca nu merge altfel,fata cred ca vrea sa invete neaparat sa lucreze pe computer ).Ma uit mereu la pozele voastre si vreau sa-ti spun ca fetita ta e dulce tareeee,imi vine sa o mananc
Andra cred ca as avea ceva timp sa vin sa te ajut la curatenie ,dar sa tii cont sa nu fie prea dimineata,ok?
Acum,serios vorbind,ma bucur ca sunt apartamente care sa va placa.Spor la cautat si bafta.
Fetele,noi am avut musafiri,asa cum am spus.A fost super!!Imi place mult sa am musafiri.Acum au plecat,dar joi se vor intoarce si vor sta,la fel,tot we viitor
Ela eu nu am nici o noutate.Is in ziua 25 si astept sa vad ce vine:bebe sau rushii.Prefer prima varianta .O noutate pt tine ar fi ca ieri am vorbit cu cea mai buna prietena a mea(Violeta Manea) si are un baietel,nascut pe...14 februarie.
Va pup acum,dar mai revin(printre picaturi ca tb sa gatesc,sa fac curatenie...).
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
noi
flori76 spune:
LA MULTI ANI!!!!
noi
motanik spune:
La multi ani pt 8 martie dragi mamici, viitoare mamici si aspirante!
--------------------
Andra
Noi
Pufi
Ajutati un OM sa traiasca!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC
dianaelena spune:
La multi ani si tot ce va doriti sa vi se implineasca.
A inceput primavara, sau a fost frumos azi de 8 martie, caci aici a plouat apoi a nins, iar acum bate vantul de nu poti iesi din casa.
motanik spune:
Salutik fetelor! Ce faceti? Nu mai zice nimeni nimik? Cum ati petrecut ziua ieri, ce cadouri ati primit?
La noi nu s-a simtit nimik special, aici a fost Mothers' Day pe 6 martie. Am primit de la sotiorul meu un catelush de plus foarte fin si o felicitare asa frumos scrisa...
Aici e innorat, nu m-ar mira sa traga o ploicica..
Strig catalogul si vad ca multe absenteaza! Hm...
--------------------
Andra
Noi
Pufi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC
flori76 spune:
Buna fetele,
Diana te asteptam mai des pe la noi,sa mai stam de vorba.
Andra si la noi e o vreme urataaaaaaa
De 8 martie nici aici nu e nimic special,dar noi tot am petrecut.Sotul meu m-a invitat in oras la o prajitura(bunaaa ),o cafea,alea-alea....iar cadou am primit ceva ce imi doream mult tare:un monitor cu plasma.
Io is cam ciufuta azi ca am senzatia ca se pregatesc rushii sa ma viziteze si realizez ca a mai trecut o luna si bebe tot nu a venit.Asta e!O luam de la capat luna urmatoare.Trebuie sa vina!!
Va pup dulce si va doresc o zi buna.
noi
motanik spune:
Flori...cred ca esti cam stresata din cauza asta. Eu iti dau un sfat sa fii cat se poate de relaxata, sa te gandesti cat mai putin la asta, adika, cand faceti nu va mai ganditi ca trebuie sa iasa norocos...fiti relaxati si enjoy the moments...ca vine cand nu te astepti!
(Zic io care-s cu o frica...dar stiu io ca Doamne Doamne are grija sa trimita cate un ingeras minunat in viata tuturor celor care-si doresc!)
--------------------
Andra
Noi
Pufi
flori76 spune:
Andra,tare as vrea sa ma relaxez,dar dupa 3 ani de incercari .. is la capatul rabdarii.Deja plang din orice si nu mai spun ca daca vad un copil mic,am lacrimi in ochi...
Dar,speranta nu mi-o pierd!!!V-a veni si la noi bebe,stiu eu ca Doamne-Doamne nu ma v-a uita!
Tu de ce zici ca ti-e frica???
noi
motanik spune:
Sigur ca va veni
Pey cand aud de atatea fete care incearca de ani de zile sa ramana...ma gandesc daca nu cumva mi se va intampla si mie asa, avand in vedere ca de 3 ani iau pastile...
--------------------
Andra
Noi
Pufi
flori76 spune:
Andra tu vrei bataitza? Ca daca vrei io iti dau
Lasa,nu-ti mai face tu griji degeaba..Ai sa vezi ca atunci cand veti dori sa aveti un bebe mic,o sa intrerupi pilulele si dorit va veni!
Bey,dar Cata pe unde o fi?Nu ne-a spus nimic despre ce anume a cumparat pentru 8 martie...
Va pup pe absolut toate-prezente si...mai putin prezente
noi