Vrancea(2)
Raspunsuri - Pagina 5
flori76 spune:
Da,Andra,de aia cu feon e...Mi se pare tare buna,dar cum am zis,cred ca am folosit-o prea des.Si am mai facut o prostie:uneori,daca plecam undeva,pe fuga imi aranjam putin parul cu ea,dar....parul fiind uscat .Cred ca mai degraba asta e cauza.
Despre ce?M-am distrat copios aseara citind subiectul de la Femina cu "a te spala sau a nu te spala"...L-ai citit?
Lore,nu ne mai spui nimic?Aaaa,uite ca vroiam sa te intreb ceva:mai este magazinul "Graffitt"(oare asa se scrie?)in Focsani?
Pupici
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
noi
flori76 spune:
Am vazut,ai citit subiectul .Am vazut postarea la "De pe forum adunate...".Cred ca te-au distrat si pe tine postarile fetelor,nu?
noi
motanik spune:
Ce super subiectul, am ras cu lacrimi!
Apropo de peria aia, aveam si eu in .ro. Aici nu am ca il tin oricum mai mult prins in coada...Insa, eu o foloseam pe par uscat, asa mi-a spus coafeza mea...Inteleg de la tine ca tu pe par umed?
--------------------
Andra
Noi
Pufi
Actele lui Liviu Ungureanu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Ajutati un OM sa traiasca!
flori76 spune:
Da,eu predominant pe par umed o folosesc.Adica,am incercat sa urmez aceiasi pasi ca si coafeza mea(dat cu spuma,uscat putin cu feonul,aranjat cu peria si,in final,tapat si dat cu fixativ).Asta e!O sa-i dau o pauza,poate isi revine.
Tu ce faci?Tot la servici?
Si de la mine pt ceea ce faci pt Liviu.
noi
motanik spune:
Pey deci nu dai pe par ud...Asa si eu dadeam cu spuma, apoi uscat si apoi cu peria. dar...cam cata spuma folosesti tu? Ca se degradeaza parul si de la ea.
Nu imi mai dati floricele, nu e mare lucru. Mi-as dori sa fac mult mai mult pt el daca as putea dar sunt legata de maini si picioare pt ca depindem de multi factori. Observ cu amaraciune ca oamenii sunt din ce in ce mai putin interesati de cei aflati in suferinta atata timp cat nu sunt pusi in asemenea situatie. Nu ma refer la cei de pe forum, departe de mine gandul, ma refer la cate vad si aud zilnic si nu pot sa nu ma intreb de ce?
Asta e. Devin melancolica. Ma gandeam aseara, citind subiecul ala cu ajutorul pt familia cu 5 copii ca foarte multi s-au oferit sa ajute si ma bucur din suflet pt familia respectiva dar in acelasi timp ma intreb de ce pe Liviu nu il ajuta nimeni....
Viata asta..of! Am pierdut oameni foarte dragi mie si poate de asta refuz sa cred ca acets om, Liviu, poate sa moara doar pt ca nu are o suma de bani care sa ii cumpere sanatatea. Cuidat, era un subiect la generale legat de bani si multi spuneau ca banii nu pot cumpara orice. In cazul lui Liviu insa, banii i-ar cumpara darul cel mai pretios: VIATA.
Va rog iubitelor sa faceti cunoascut cazul lui Liviu la prieteni, rude, cunsotinte...poate avem noroc. Multumesc.
Sunt in pauza acum...pauza de la ce? ca doar nu-i munca asta!!
--------------------
Andra
Noi
Pufi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Ajutati un OM sa traiasca!
Loru spune:
Flori, mama, faci toate aceste operatiuni o data la doua zile??? (ma refer la par). Saracul de el. Toata aceasta operatiune (uscat, tapat, dat cu fixativ) e recomandat sa se faca doar o data pe saptamana.
Din cate stiu eu, parul se spala de doua ori pe saptamana (la 3-4 zile) pentru a nu slabi firul de par si a nu se despica. Dupa ce se usuca complet (bineinteles, ca se usuca cu feon-ul la distanta de par, bla bla bla...- cine are timp, poate). Dupa ce se usuca complet, se da cu spuma... "cat o nuca" - citat din reviste, si se aranjeaza, de preferat cu peria mare si feon (bineintele, feon-ul la distanta, cum spuneam), nu cum facem noi cu peria de la feon. Si, balsamul cel mai bun e cel pe care il lasi sa actioneze 5 minute, dar mai buna este masca.
Daca vrei sa iti faci parul in continuare cum spuneai, trebuie neaparat sa apelezi la o masca, care iti protejeaza parul de factorii externi (fixativ de exemplu), ar fi bine sa inlocuiesti spuma cu un spray de volum cu vitamine, iar fixativul sa fie soft, care se duce la primul pieptanat.
Si... da, mai este magazinul Grafit (parca asa se scrie).
Alte magazine noi... s-au deschis doua cu hainute: Arta Modei, si aduc marfa de la Iasi (Dacon Emerald, daca iti spune ceva... eu am facut facultatea in Is si de asta spun). Sunt costume foarte dragute. S-au deschis mai multe cluburi, pub-uri, barulete dragute, si o noua discoteca .
Andra, in legatura cu bebe (bebita sau bebel, nu conteaza, sonotos sa fie) inca nimic. Imi iau temperatura si sunt in ziua a 12-a. Adica nu pot sa spun ca nu se intampla nimic, se intampla.... Vom mai vedea.
Hai ca va pup!
flori76 spune:
Andra,dar sambata lucrezi?Eu lucrez si e mareeeeee durere,ca trebuie sa ma trezesc de la 8.30 E un cosmar pt mine...
In legatura cu Liviu,eu am speranta ca se v-a rezolva.Am vazut cat suflet ati pus tu,CrissUK si celelalte fete de la acel subiect...A propos,ai gasit adrese ale VIP-urilor?
Lore,asa-i,pui..Prea des il supun la astfel de "tratamente".Dar,ce sa-i fac daca altfel nu se aseaza?!? Iar cu spalatul...e absolut necesar sa o fac la 2 zile.
Unde s-a deschis "Arta Modei"?Imi trezeste amintiri aceasta denumire...Imi amintesc ca atunci cand eram mai mica o auzeam pe mama mereu ca tb sa ajunga la "Arta Modei"(in Buc. pe atunci) sa-si ia de imbracat.
Cum mai e aprovizonat Grafit-ul?Asta-vara nu am ajuns deloc pe acolo(deja de mutase in spate la Agentia de voiaj).Imi era mult mai comod cand era pe Bulevard.
Cataaaaaaaa nu ai terminat cumparaturile???
Pupi
noi
Loru spune:
Flori mama, sa inteleg ca nu poti sa-ti speli parul mai rar pentru ca parul tau e cu tendinte de ingrasare? Foloseste un sampon sau balsam sau masca cu ulei de ricin e foarte bun. Foarte bun este uleiul de ricin. Sau, daca gasesti in farmacii, poti folosi Pantetonat de Calciu si Vitamina C (fiole). Pui o fiola de Pantetonat Ca si una de Vitamina C si le amesteci. Dupa ce speli parul il masezi bine (inclusiv pielea capului)cu acest amestec (are un miros de fier); il lasi sa actioneze 20 minute si il clatesti. Da rezultate foarte bune (l-am folosit si eu).
Cu cat ti-l speli mai des cu atat se ingrasa mai repede. Parul are un strat protector pe care, spaland parul prea des, tu il indepartezi.
Sunt doua magazine Arta Modei. Unul langa Germanos, fata in fata cu Pati Royal, si celalat pe langa Supermarket Mara (fost Ral), peste strada, pe colt, in rand cu coaforul si croitoria (nu stiu prea bine nume pt ca sunt noua in Fcs).
Te pupic dulce si mai vorbim luni.
Week-end placut la toate fetele. PUPICII!!!!!
motanik spune:
Flori, sambata nu lucrez dar maine vreau sa merg cu sotul meu sa cautam un job de weekend, la un supermarket la casierie eventual. Asta pt ca vrem sa strangem mai rpd bani ca sa putem merge mai rpd acasa.
Am gasit adrese de vipuri, nu insa si la manelisti...
Loru, ce disco s-a deschis noua? Unde? Eu am fost in Vox, aia din centru si inca una care era in aer liber jumate....undeva pe o straduta...nu mai stiu numele...
Legat de par, eu il spal cam la 5 zile daca nu se ingrasa prea rau si folosesc balsam intodeauna ca altfel e tare si se incurca. De la balsam se face pufos Anul trecut cand eram la scoala, deh, trebuia sa fiu aranjata, ma duceam cam la saptamana la coafor insa nu o lasam pe coafeza sa ma umple cu spuma si fixativ...
--------------------
Andra
Noi
Pufi
flori76 spune:
Prea multa spuma nu-i dau,in schimb fixativ....la greu...Asa e,parul meu are tendinte de ingrasare si cred ca am sa incerc sa rezist mai multe zile(macar 3,daca nu 4) pana sa ma spal.
Disco...nu am mai fost intr-o discoteca...nici nu mai tin minte de cand.Nu stiu de ce,dar nici mie,nici sotului nu ne mai place sa mergem.Preferam o petrecere intre prieteni..Cred ca ne-am boshorogit rau
Lore,pai langa Germanos nu era "Coral"?Si apoi "Alcor"...S-a desfiintat vreuna din astea???
Pupi..ma duc sa calc cateva tricouri de-ale lui Cezar,dar mai bag cate un oki si pe aici sa stiti.
noi