Vrancea(2)
Raspunsuri - Pagina 4
motanik spune:
Flori...super servici ai tu....de fapt nici io nu-s departe ca si asa mai am un pik si adorm cu capul langa tastatura
Noutati? Pey uite clocoteste forumul ca a batut Steaua pe Valencia si s-a calificat in optimi! Incredibil dar adevarat Bravo
Gata acusi ma bag la somnik....Noapte buna, pe maine!
--------------------
Andra
Noi
Pufi
Actele lui Liviu Ungureanu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Ajutati un OM sa traiasca!
katalina spune:
Fetele,eu va pupik pina luni!
Sper sa nu lasati sa bata vintu' pe topicu' asta,OK?
Am baza in Flori si Andra! Restu'???Eu sunt sigura ca unii mai trag cu okiu' aici sa vada ce se mai scrie, dar...hai nu fiti lenesi!!!mai vrincenilor!!!
Am multa treaba in Week-end: cumparaturi, cadouri( pt. Cata, pt.gradi,doamnelor,8 martie stiti voi).Ma ia durerea de cap...
Va pupik, si un week-end cum vreti voi!(eu il incep de miine,sic).
Catalina, ROBERT si CATALIN
katalina spune:
ANDRA, multe , pentru ceea ce faci pentru Liviu.(abia acum am citit topicul).
Catalina, ROBERT si CATALIN
motanik spune:
Neatza...Flori stiu ca nu e, ca ea se trezeste dypa 12 , Katalina zice ca pana luni nu e...dar sper ca nu sunt singura pe aici.
Katalina...chiar, vine 1 martie, apoi 8! Anul trecut cand eram la scoala... veneam acasa plina de flori sa martisoare in perioada asta! Si copiii erau asa furmosi, cu martisoare in piept care mai de care mai frumoase..
Ce le iei, Kata, la doamne? Catalin e la gradi ai zis, deci nu ai asa multe...Stai sa vezi cand o incepe scoala!!
(Despre Liviu, de-asta am si pus link in semnatura sa vada cat mai multa lume si sa ajutam cat mai repede!)
Diana Spune-ne mai multe despre tine.
Flori, te astept aici.
--------------------
Andra
Noi
Pufi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Ajutati un OM sa traiasca!
Loru spune:
Buna Fetele,
Vad ca ati vorbit mult in lipsa mea.
Flori, iti doresc sa fie cu ochisori... In ceea ce priveste parul tau, foloseste o masca pentru par, sau macar un balsam. Si eu imi aranjez parul tot cu peria si se arde la capete din cand in cand (cand incep sa ma plictisesc de masca de par si o las doar un minut). Si, cand vad ca sunt arse varfurile... le tai si devin fata cuminte: masca dupa spalat, timp de 20-30 min. Si totul e ok. Dupa o luna ma plictisesc si cele 20-30 min se transforma in 1 min, adica imediat. Si, in timp, se usuca parul. Asta este.
Cata, esti o draguta si iti multumesc mult pentru urari. Eu acum merg al Dr. Sandulescu, dar nu strica sa ma interesez si de altii. Nu pot sa spun ca nu sunt multumita de el si vreau sa-l schimb, pt ca merg cam de un an la el si abea am inceput sa "lucrez" pt un bebe.
Andra, iti trimit si tie chestiute funny. eu am doua adrese: ch_loredana@yahoo.com si loredana.cojocaru@scorpion.ro(oficiala - de la serviciu).
Aaaa.. si era sa uit... bun venit Cameliei si Dianei
flori76 spune:
Neata
Andra,uite ca m-am trezit mai devreme de 12 .Pe bune,chiar m-am trezit la 10.30,dar..pana am mancat,baut cafelutza,fumat tigarica...
Ce frumos povestesti tu de perioada cand lucrai in invatamant...Mie inca imi mai povesteste mama(care-i educatoare) despre zilele de 1 si 8 martie si mereu imi spune:"am primit atatea flori,ca parca vin de la cununia civila"
Loredana sar'mana pt sfaturi .Balsam folosesc la fiecare spalat,mai greu e cu masca,pt ca eu am dush si...Dar o sa incerc(chiar am in casa o masca de la Wella).
Cum mai e prin Focsani?Ceva noutati?Magazine noi?(offf,astea-s boala mea).
Diana bine ai venit..Spune-ne mai multe despre tine,pleaseeeeeee .Imediat o sa te adaug si pe listuta.
Fetelor,la noi e zi de primavara.E frumos tare,soareeeee...chiar sotul,de bucurie ca-i asa frumos,a plecat sa spele masina(tot i se pare lui ca-i murdara ).
Hai,va pup si mai vb.
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
noi
motanik spune:
Loru, multzam pt mailuri, am citit doar bancurile diseara o sa vad si prezentarile powerpoint.
Cum merge cu lucrul la bebitza? Se aude vreo noutate? Succes!
Flori...aaaa, buna dimineata! Ce frumos la voi...primavara! Aici inca si tot o fleshkaiala e pe jos...of! Cat despre par..pey ce perie e? Din aia cu feon?
Si mie mi s-a tocit parul, trebuie tuns...la varfuri numai.
Despre ce vb azi?
--------------------
Andra
Noi
Pufi