Vrancea(2)
Raspunsuri - Pagina 3
motanik spune:
Flori, albumul cu catelusi-pisicute, e in semnatura mea, albumul se numeste Friends...E ca sunt superbi?
Iar fetitele zici ca sunt papushele!!
--------------------
Andra
Noi
Pufi
Actele lui Liviu Ungureanu
flori76 spune:
Pai,cele cu catelusii si pisicutele vreau sa le salvez si eu in computer sa i le arat sora-mii,ca si ea e innebunita,moarta,disperata(si cum mai vrei sa ii zici) dupa animalute.
Despre fetite...nu zic decat ca ma rog la Dumnezeu sa-mi dea si mie una-cat mai repede.Is...papusele.Chiar...zici ca-s Barbie
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
noi
motanik spune:
Neatza fete scumpe! Ce faceti? Aici ninge marunt, e mai mult o lapovitza...nici nu imi venea sa ma dau jos din pat..
M-am si morfolit pana la genunchi la spate pe pantaloni ca e noroiutz pe jos si mi-a sarit cand mergeam...
Pe la voi cum e?
--------------------
Andra
Noi
Pufi
katalina spune:
Buna dimineata fetelor!
Andra, la tine ninge, la mine ploua!
Iar nu-l pot scoate pe Roby afara decit cu masina!
Multumesc fetelor pentru mail-urile voastre.Cel cu Peles:tare interesant, l-am dat mai departe.
Flori si Loredana, va tin pumnii ca intr-o zi sa ne dati vestea cea mare, ca veti avea un bebe mic acolo in burtica! Sa stiti ca si eu am asteptat ceva timp, si nu e chiar usor(psihic).Am urmat si eu un usor tratament, f.simplu, dar asta in cazul in care nu ai nici un fel de probleme.Cu masurarea temperaturii veti face treaba buna!Garantat.
Flori, iti eram datoare cu un raspuns:Bicicleta medicala am luat-o din Metro, acum trei ani, a costat fix 5 milioane, si este Kettler.Merita sa ai asa ceva in casa, dar nu pe post de mobila!
Va las acum , dar mai vorbim.
Lore, mergi la Dr. Georgescu?
Catalina, ROBERT si CATALIN
katalina spune:
Daca vreti sa va distrati copios, uitati-va pe www.antena1.ro(la inregistrari Observator), la minutul 9!!!
Sa-mi spuneti cum a fost!
Catalina, ROBERT si CATALIN
motanik spune:
Nu e ninsoare....e o lapovitza care a dat-o in ploaie...
Ma uit si eu diseara la Antena la inregistrarea aia, dar despre ce e vb ca-s curioasa....? La munca nu am cum sa vad asa ca astept sa ajung acasa.
--------------------
Andra
Noi
Pufi
flori76 spune:
...m-am trezit..
Si la noi ploua marunt,dar deja pt mine e ceva normal,nu ma mai deranjeaza de mult...
Cata,intr-adevar e buna bicicleta..dar ce,mey,ce are daca o iau pe post de mobila?nu-i destul de frumoasa?
Pupici
noi
motanik spune:
Flori, tu mai mergi si la munca?
--------------------
Andra
Noi
Pufi
flori76 spune:
Da,Andra,mergem si la munca ,doar ca incepem la 15...iar eu mai am si pauze,uneori(ca acum).
Cata sar-mana pt urarea referitor la bebe.Sper sa vina curand!Ieri mi-a fost rau tareeeeeee(greata,stari de voma,stari de lesin),azi la fel,dar is doar in ziua 14,asa ca....Tu la ce medic ai fost cand nu puteai sa ramai insarcinata?La Georgescu?
Pupi muuuuuuulti la fete.
noi
flori76 spune:
Feteleeee iar ati disparut???
Io is suparata rau...am o perie de par cu care imi aranjez parul dupa fiecare spalat(adica la 2 zile) si azi am constatat ca mi-am cam ars parul cu ea(cred ca am folosit-o prea des,totusi).Acum o sa incerc sa fac o pauza(cred ca o sa-mi stea parul...),dar oare isi mai revine???
Voi?Nici o noutate,nici o stire,nimik?
Pupici
noi