Vrancea(2)
Raspunsuri - Pagina 2
flori76 spune:
Neata fetite frumoase.
Cata sa-i manance mama pe ei de baieti,ca tare-s mai frumusei Asa de tare m-a impresionat cand ai povestit de Catalin cum il pupa pe Robert cand vine de la gradi si cum stau ei de vorba...
Andra si noi ii spunem Lisei in toate felurile:Bubulina,Printesica,Linush,Lina(astea-s prescurtari de la Bubulina),Bubu...si,la fel,si ea raspunde la toate apelativele.Si...da..in ultima vreme de cate ori intrebam ce face, ni se raspunde cu "Doarme!!!" Tare-s mititele ele si trebuie sa creasca,nu?
Legat de bebe...pai,eu...la cat de tare mi-l doresc(si nu mai vine )...nu stiu,dar cred ca o sa-i fac toate nazurile...
Eu is moarta de oboseala,am stat azi-noapte pana la 3 sa vad "Pasarea Spin" si tot nu am reusit sa vad pana la sfarsit,mai am de vazut vreo 50 min.Tare bun e filmul asta...chiar mi-era dor sa-l revad.
Pupici acum si mai vb.
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
noi
motanik spune:
Mey Flori mey, ce neatza ca e deja 12 la noi si 14 in .ro... Altii la ora asta s-au saturat de munca si tu abia te dasi jos din pat?
Si noi cred ca tare o sa mai rasfatam copilul cand o sa vina...
Kata...hai spune din casa...se lucreaza la fetita?
--------------------
Andra
Noi
Pufi
Actele lui Liviu Ungureanu
flori76 spune:
Da mey Andra,asa patesc mereu...ma culc tarziu tare si ma trezesc la fel de tarziu...Cu fetele de la "aspirante" nu prea apuc sa vorbesc...cand ma trezec eu ele se pregatesc sa plece acasa(de la servici)
Chiar asa,Cata povesteste-ne:se "lucreaza" pt fetita?Eu va doresc sa vina cand vreti voi!!!
Vad ca celelalte fete nu mai vor sa vina pe la noi,ne-au lasat singurele
noi
katalina spune:
...ia mai lucrati si voi...io am doi, mai iau o pauza...
Va pupic.
Deci v-a placut de J.LO?
Catalina, ROBERT si CATALIN
flori76 spune:
Cata,pai noi lucram,pui,dar ce sa facem daca lucram fara "spor"?? Totusi,eu am incredere in Domnul ca nu ma va lasa fara
Andra nu mai zici nimik?Nu mai strigi catalogul?
Va pupic
P.S.Cata,tu ziceai ca ai bicicleta...ai luat-o din magazin?Cat te-a costat?(ma cam intereseaza si pe mine).
noi
Loru spune:
am aparut si eu. Nu aruncati cu pahare in mine...
V-am citit si ieri, dar nu am mai avut timp sa intru.
Cata sa-ti traiasca flacaii, si sa ai parte numai de bucurii de la ei... Si... unde-s patru mai e loc si de al 5-lea... sau a 5-a .
Eu ce sa va spun, fetelor, imi masor in fiecare dimineata temperatura... si citesc cat mai multe despre BBT. Sper sa vina repede. Va pup.
mai revin!
Loru spune:
Am revenit. Am inchis cam brusc mai sus pt ca am avut ceva trebusoara.
Si... cum spuneam, citesc despre BTT si alte metode si... astept. Flori, am citit despre un tratament cu Kamayani (despre care s-a scris pe topicul aspirantelor) - stimuleaza ovulatia si garanteaza o sarcina (dupa trei luni, scria acolo...). Daca te intereseaza, spune-mi si-ti trimit si tie.
fetele, am si eu chestii funny sa va trimit pe e-mail. Dac vreti, dati-mi adresa de mail sa o trec in grupuletul celor doritori de haz.
Hai ca va pup si mai vorbim!
flori76 spune:
Loredana bine ai revenit!
Referitor la ovulatie si alte cele,nu prea stiu ce sa zic...Eu abia acum mi-am facut analizele hormonale si inca nu am primit rezultatele.Sar-mana ca te gandesti la mine.
Pupici la fetite(si prezente si absente)
noi
motanik spune:
Loru, bine ai reaparut!
Mey Catalina, pey ce sa fac eu daca stia nu imi dau de munca? Sunt platita sa stau degeaba... daca ar putea intelege shefii mei ce scriu eu aici...Norocul meu ca-s pachistanezi!!
Flori, sunt aici puiule dar cautam niste info.
Chiar ia sa va trimit eu ceva frumos pe mail. Loru, baga adresa si tu. A mea e motanik@yahoo.com
--------------------
Andra
Noi
Pufi
Actele lui Liviu Ungureanu
flori76 spune:
Mey Andra,pai tu vrei sa mor de inima? Doamne,ce copii frumosi!!! Toti copiii is frumosi,dar fetitele astea...parca intrec orice imaginatie...
Auzi?si vezi ca ai mai pus tu niste poze cu relatiile catei-pisici la "prietenii omului",de am zis ca mor uitandu-ma la ei.Ca eu is una de aia care daca vede copii mici sau animale(in special catelusi si pisicute) vorbesc singura
noi