cadou educatoare 8 Martie
Ce cadou ar trebui sa-i iau educatoarei de 8 Martie?
Se face cadou si individual sau toata grupa? Cum e mai bine? si ce ar trebui sa contina? Cam care ar fi suma??
Voi cat ati dat la gradi pt cadou? si ce le luati educatoarelor??
Antonela
pozici cu Andrada
Raspunsuri
simonasirbu spune:
Si eu voiam sa pun aceeasi intrebare. La noi inca nu s-au strins bani pentru cadou colectiv, asa ca va trebui sa ne orientam fiecare... De 1 martie se dau doar flori? sau daca iau cadou, se intelege ca e si pentru 1 si pt 8 martie? Noi sintem primul an la gradinita si chiar nu stiu cum se procedeaza. Poate ne spun fetele care au "vechime". Multumim anticipat.
Simona, mamica de Andrei (5 ani si 2 luni)
www.andreimihai.3x.ro
Miruna Enescu spune:
Si eu tocmai ma gandeam sa intreb ce fac altii. Noi acum 2 ani, in grupa mica, am strans bani de la parinti, dar au dat doar 40% din ei, si a fost greu sa cumparam pentru toate educatoarele din banii aia (si frustrant, sa dai din partea tuturor, cand unii n-au participat). Asa ca anul trecut nu s-au mai strans bani, si-am facut fiecare ce-am putut, (a mai picat si in week-end). Noi parca am facut un cadouas cu martisor si o ciocolata/cutie de bomboane si atat. Orice idei in plus ar fi de mare folos!
ninutza13 spune:
Eu am vechime...in meseria de educatoare.La noi la gradinita -e particulara- fiecare aduce(sau nu) ce vrea :incepand cu o floare si pana la bijuterii argint,seturi cosmetice,bluzite.Au fost si cazuri in care,timp de trei ani cat a frecventat gradinita noastra o fetita aducea la serbari sau zile deosebite cate o singura floare legata cu o fundita-deci,atentia conteaza!Personal,sa stiti ca nu ma port cu copiii in functie de cadourile primite.Desi am auzit ca unele educatoare mai practica si chestii d`astea.Poate si-au gresit meseria,mie una imi plac copiii foarte mult.Sper ca v-am ajutat si nu v-am plictisit prea mult cu "amintiri din...gradinita".
mitub spune:
Noi am hotarat ca facem martisoare impreuna cu Miruna (4 ani) si o prietena a ei, Andreea (5 ani si jumatate) in acest weekend pentru 1 martie, iar daca ne vin idei felicitari sau altceva "personalizat" pentru 8 martie. Eu cred ca in meseria de educatoare ai satisfactii mai mari sa vezi ca parintii si copilul chiar au depus un efort de suflet pentru tine, mai degraba decat unul material-- caci la urma urmei, sa pleci cu sacosa de martisoare acasa nu stiu ce satisfactie iti poate da.
Deci...in weekend va fi distractie si vor iesi ceva martisoare din manutele puilor!
Va pupacim,
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 16 saptamani (DPN 1 august)
lidiadanaila spune:
Va dau eu o idee, desi nu am copilul la gradi. Eu zic sa cumparati un platou de prajituri si sucuri [ pentru toate], le duceti acolo unde se aduna ele [ cancelarie?], si cred ca e foarte bine!!!!....daca aveti si o cofetarie faina de unde sa le luati, eu zic ca iesiti si mai ieftin decit sa cumparati cite ceva pentru fiecare!!!
Luluta spune:
Buna,
Eu am doi baieti, care merg amandoi la aceasi gradinita. Anul trecut cand mergea numai cel mare le-am dus martisor, iar de 8 martie un set de cosmetice si flori. Anul asta fiind doi si la grupe diferite,deci 4 educatoare, doamna directoare si ingrijitoarele, ma gandeam sa le duc cumulat pentru cele doua evenimente. O sa le iau o cutie de ciocolata buna (Merci sau Fererro), il leg cu un snur de martisor si un cosulet cu ghiocei.
Sper sa fie ok.
april spune:
Ieri am avut sedinta cu parintii si s-a discutat despre serbarea de 8 Martie. S-a hotarat sa dam 100 mii lei din care sa se ia cate o prajitura si un suc la copii si restul sa-i ramana educatoarei sa-si cumpere ea ce vrea. Eu n-am comentat daca ceilalti au fost de acord dar nu cred ca e bine. Cica sa-si cumpere ce-i place, sa nu-i luam noi ceva si sa nu-i placa. Astat-i buna! Mai au si pretentii. Ma rog!
Am zis ca n-are rost sa fiu eu mai cu mot daca toti au fost de acord.
Dar acum v-a trebui sa luam fiecare flori si cu siguranta ca nu poti merge cu mana goala. Asa ca fiecare va lua cate ceva. Buna miscare.
De 1 Martie ajunge un martisor sau sa-i iau si o cutie de bomboane? Nu vreau ca fetita mea sa nu duca nimic si poate altii duc. Copiii vad f. multe. Nu vreau sa iasa din tipar. Apoi ma intreba de ce ea nu a dus si altii da sau de ce ea a dus si altii nu.
Antonela
pozici cu Andrada
Caprioara spune:
Eu de 1 Martie voi duce martisoare (am luat din acelea de cica sunt placate cu aur, e o firma care vinde in tot Bucurestiul in fiecare an - am dat 35.000 si 39.000 lei pe bucata in functie de model si eu zic ca arata fain) in forma de potcoava, fluturas.
De 8 Martie am luat cate o ciocolata Poiana (o sa le pun in cate o punguta frumoasa de cadou) si o sa mai iau cate o floare sau un buchet de ghiocei.
O fi mult, o fi putin , atat am putut eu. Si pentru sapte doamne te duce la o cheltuiala destul de serioasa. Sper sa le faca placere ceea ce le-am luat, caci le-am luat cu drag.
Eu sunt multumita de ele (e gradi de stat) si sunt sigura ca pana la urma gestul conteaza, ele oricum se poarta bine cu copilasii, iar MAtei imi pare ca le iubeste (are si preferinte, pe una din educatoare o place mai mult iar pe una din ingrijitoare o pupa tot timpul si o iubeste, si ea pe el).
Caprioara&Matei
bulinutza spune:
Cred ca o floricica si o ciocolata sunt de ajuns.
Mama e invatatoare si cel mai tare e incantata cand primeste cafea . De asta poate sa primeasca si 10 pachete ca le gaseste intrebuintare (vreo 2 lasa la scoala in cancelarie si are si acasa pe vreo doua luni). Eventual puteti sa va cuplati doar 2-3 mamaici si sa luati un pachet de ala cu canita, etc. La ea varianta cu ciocolata nu merge ca are diabet (si chiar daca copii stiu mai primeste cateodata, cred ca din obisnuinta ca asa se ia pt doamna, insa eu nu ma plang )
Si cel mai tare s-a crizat cand a primit parfum de la 39.000 (decat sa-ti bati joc mai bine ia un buchetel de frezii si atat)
Miruna Enescu spune:
Vreau sa va multumesc mult fetelor care mi-ati dat idei bune, si...aoleu, la ingrijitoare, asistente si directoare nu ma gandisem! Ca sa nu mai vorbim de fetite! Dar acum suntem pe calea cea buna!
Pupici,