cadou educatoare 8 Martie
Raspunsuri - Pagina 2
grati.ela spune:
Buna fetelor! La Gradina de sud (pe Oltenitei) au adus ghivecele cu branduse (50mii lei). Cand infloresc sunt un vis. De 1 martie eu le duc branduse iar de 8 martie Bonsai (la 450mii lei sunt exemplare extraordinar de reusite) directoarei, un set fata de masa+servetele brodate unei educatoare mai in varsta si cadou Elmiplant gama noua (mov)pentru educatoarea mai putin in varsta. Va pup! Gratiela.
MirelaV spune:
astazi in drum spre serviciu, doua mamici discutau pe aceasta tema. ca anul trecut au cumparat eucatoarei nush ce compleu si cealalata spunea ca au cumparat lantisor si medalion de aur si anul asta va fi aproximativ la fel...ummm..sunt eu exagerata sau chiar e mult?
MirelaV
pupicei pe burticei
barbye spune:
Si eu lucrez in domeniu si am pregatit pentru fetite am 11 la grupa cate un set de agrafe(2buc)care ma costa 30000/set iar pentru mamici am facut martisoare acasa....in forma de bomboane inimioara Milka, am turnat ipsos si copii le-au pictat, iar ca ambalaj le-am imbracat intr-o punguta cum este la Billa la intrare.Si nu o fac ca sa primesc cadourii....
mirela
april spune:
mirela, as vrea eu sa aiba fetita mea asa o educatoare catine.
cel maio frumos cadou ar fi ceva facut de manuta ei. Niciodata n-am fost pt. cadouri pompoase (de la neamnuri si prieteni) eu zic ca gestul conteaza cel mai mult si dragostea cu care daruiest, iar cand acel cadou e facut de mainile tale e si mai valoros.
Antonela & Andrada
palmyrah2002 spune:
La Mihnea la gradi sint 9 tantici:
2 educatoare
1 directoare
1 profesoara engleza
1 asistenta
2 bucatarese
2 ingrijitoare
Total 9 femei la care as vrea sa le iau ceva ,dar uite ca buzunarul meu e destul de mic.Am vorbit si cu ceilalti parinti(6 la numar)) si am ajuns la concluzia sa stringem bani impreuna si sa le cumparam cite ceva.
Spre ex.pt.bucatare si ingrijitoare am luat 1 sampon de la Avon si un gel de dus Lux - total 100.000/pers.
Acum nu stiu cam ce sa cumpar pentru celelalte 5 persoane avind in vedere ca suma strinsa e destul de modesta 1.500.000 (din care 400 alocati pentru cele 4 tantici de mai sus).
As vrea sa iau si cite o felicitare 9x 11000 = 99000
si macar o floricica simbolic =150000
Mai ramin cu 900.000 si ....pana de idei!
AJUTOR!
Cristina si Mihnea
ADINUTZA spune:
Noi anul acesta strangem cate 250.000 de copil. Se aduna vreo 5 mil. din care se cumpara cadouri pentru 2 educatoare, 2 ingrijitoare, o directoare, o profa de engleza, o asistenta, o administratoare, o bucatareasa.
La educatoare anul trecut le-am luat posete de piele la 1 milion si la celelalte casete cu cosmetice (Dove, Lux)
Anul asta ne-am gandit sa luam niste ghivece cu flori ceva mai deosebite si la fel - cosmetice.
pozele noastre: http://www.adina.as.ro
simonaflo spune:
De 8 martie ,fetita mea a fost bolnava dar am trimis pentru cadoul colectiv 150 mii pt.educatoarea,profa de engleza si ingrijitoarea + un trandafir individual.Cred ca a fost bine nu? De fiecare data au iesit discutii ce sa le cumparam.