Din Republica Moldova cine mai e? (3)
Raspunsuri - Pagina 9
ticka spune:
Lilia, multumim frumos pentru urari si ganduri bune !!!
Alina, am primit flori si martisoare. Dar tare mi-e dor de martisoarele de pe vremuri (cum se gaseau la magazinul "Martisor" oare mai exista, oare se mai fac martisoare la fel de frumoase?).
si sa aveti o zi frumoasa, ca soare e, dar e cu dintzi - testat pe pielea mea, am ajuns la servici rumena ca un mar yonatan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Mihaita al lui Felis
alinkav spune:
Buna dimineata!
Si noi vrem sa iesim afara, sa vedem daca e atat de frig pe cat se spune!Sa testam pe pielea noastra.
Mey fetelor, am reusit, sa slabesc!3 kg!A mai ramas unul!!!Ca dupa iarna grea, dupa sarbatori pline, m-am cam rotunjit.
Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex
Balbina spune:
Buna amiaza,
Multumesc pentru felicitari, va ofer si eu la rindul meu un martisor, care probabil o sa stirneasca nostalgii unora .
Sa fiti frumoase ca primavara, dragelor!
Alina, ma bucur si eu pentru tine si-ti doresc succes in continuare la slabit.
------------------
Numai bine,
Natalia
ticka spune:
hop hop si eu !
Azi cam multa treaba asa ca vizita e scurta..
Nati, super martisorul, stiu ca si eu faceam din astea cand eram la scoala. . Azi dimineatza am primit un martzisor de la Chisinau, aproape la fel cum erau alea de pe vremuri, m-am nostalgit brusc, dar m-am adunat repede ca intarziam la servici.
Nu pot sa nu ma laud! pentru ca am primit o buburuza de buburuza.
poze cu ruza-buburuza aici, aici si aici.
Cel putin pe mine m-a facut sa zambesc
Nici mie nu mi-ar strica o cura de slabire, ca vad ca ma implinesc pe zi ce trece si as vrea sa ma mai imputzinez un pic, ca daca o tzin tot asa pana la vara...aoliooooo nici nu vreau sa-mi imaginez!
Ar cam trebui sa dau jos vreo 4 kg. Acum un an jumate, am reusit sa ajung la 50 kg, dar cum lucrurile bune nu dureaza, mi-am revenit si sunt cu toate 55 kg la loc . Cu vointza la capitolul slabit, ultima vreme stau prost! Nu gasesc o motivatzie care sa-mi dea shutul binemeritat! Help, daca stitzi vreo solutzie!
vad ca m-am cam lungit, deci o tai si mai vorbim! -
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Mihaita al lui Felis
ticka spune:
Neatza !
La "sedintza" de dimineatza s-a rasfoit ziarul popular "libertatea" si s-a citit articolul despre stripteas. Si imediat mi-am amintit de Alina. Cum a rams cu spectacolul? Ai mai fost? sau urmeaza sa te duci.
dragelor!
Balbina spune:
quote:
La "sedintza" de dimineatza s-a rasfoit ziarul popular "libertatea" si s-a citit articolul despre stripteas. Si imediat mi-am amintit de Alina. Cum a rams cu spectacolul? Ai mai fost? sau urmeaza sa te duci.
Ce spectacol de striptease? Eu de ce nu stiu nimic? Sau mi-a scapat ceva?
Hai, spuneti-ne si noua, despre ce spectacol e vorba?
------------------
Numai bine,
Natalia
ticka spune:
quote:
Originally posted by Balbinaquote:
Ce spectacol de striptease? Eu de ce nu stiu nimic? Sau mi-a scapat ceva?
Hai, spuneti-ne si noua, despre ce spectacol e vorba?
------------------
Numai bine,
Natalia
Nati, am cautat ca o apucata peste tot postul Alinei despre specatacolul de la care trebuia sa ajunga cu o prietena si nu-l mai gasesc. Si stiu sigur ca era pentru ca ma aruncasem intro polemica (deloc laudabila, dealtfel ) despre ce cred eu in legatura cu asta. Alina a fost sau n-a fost? acum nu mai sunt sigura, oi fi visat ...dar parca totusi a fost, nu??????
help help, ca simt c-o iau razna .....
alinkav spune:
Meyyyyyyyyyyyyyy nu sariti!!!!N-am fost, ca cica n-a gasit sotul biletele!O fi asa, sau nu, nu stiu, cert e ca am ratat spectacolul!Dar nu ma supar, ca voi primi recompensa!
poze cu Alex
ticka spune:
quote:
Originally posted by alinkav
Meyyyyyyyyyyyyyy nu sariti!!!!N-am fost, ca cica n-a gasit sotul biletele!O fi asa, sau nu, nu stiu, cert e ca am ratat spectacolul!Dar nu ma supar, ca voi primi recompensa!
poze cu Alex
ce recompensa? un la domiciliu ....pardon ca devin . fug sa nu ma batzi...
Balbina spune:
E cumva vorba de spectacolul ala de striptiz masculin? Cu grupul Flamingo Boys, parca?
------------------
Numai bine,
Natalia