Din Republica Moldova cine mai e? (3)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
ticka spune:
Excelenta vremea de derdelush . Abia astept sa tremin programul. Avem in pac derdelushe de nota 10! pentru toate varstele si preferintzele. Pacat ca ccc cam spulbera...altfel ar fi chiar nemaipomenit!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Mihaita al lui Felis
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ticka spune:
Am incercat sa fac un rezumat la notitzele pe care le am despre Sandica si mi-am dat seama ca acestea se opresc la varsta de 2 ani. Din ce aveam pe computer am reusit sa fac un fel de "jurnal de Sandica". Sunt mai mult poze si cate ceva din ce spunea, cand era mica....
Aici rezultatul.
Pacat ca nu mi-am notat mai multe....Poate la al 2-lea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Mihaita al lui Felis
Balbina spune:
Cristina,
Ai o dragalesenie de fata, sa-ti traiasca! Si iti seamana tare mult.
Un compliment aparte pentru poze. Se vede ca cel (sau cea?) care le-a facut are idee de fotografie. Este extrem de placut sa privesti asemenea poze.
Iar vocabularul Sandicai mi-a stirnit hohote de ris.
Eu din pacate nu am ceva atit de colorat si de atragator. Imi scriu doar toate evenimentele din viata lui Vlad intr-o agenda, apropo in cea in care mi-am scris impresiile pe tot parcursul sarcinii. Pozele sint pe calculator, iar de vorbit, Vlad inca nu vorbeste.
Probabil am sa te plagiez pe tine, Cristina, si peste vreo citiva ani o sa realizez si eu un asemenea album.
Ca un apropo la vocabularul copiilor (si la pozele cu pepenele ), mi-am adus aminte cum spunea fratele meu la pepene: bagajiun. La noi in familie asta e deja denumirea oficiala a harbuzului.
------------------
Numai bine,
Natalia
ticka spune:
Nati multzumesc frumos! Imi cresc urechile si poate nu mai incap pe usa
. Imi place la nebunie sa fac poze, cu pozele devin obsedata si obsedanta
!!! "Albumul" l-am facut astazi la calculator si n-am facut decat cateva clickuri (gasesc nemaipomenit faptul ca acum fara sa ai mari inclinatzii sau talent, poti face ceva ce acum catziva ani iti era imposibil!!).
Sandica a inceput sa "vorbeasca" pe la un an jumate. Pana atunci nu spunea decat ce am scris in prima pagina de album. (buu Dada - Sanda a cazut; me-me! - mai, mai mai!; Ba! - bravo!; mnea-mnea! ceva de genu neam-neam). Dar adevaratele perle au inceput mai tarziu.
Vezi ca mi-am bagat la cap "bagajiun-ul", cand oi vrea sa vorbesc si sa nu fiu intzeleasa...trantesc un bagajiun, numai sa nu fie cineva din familia ta prin preajma ...
Noi mai avem o alta serie de poze cu Sandica, dar sunt de uz intern! Las ca poate le caut si le bag la album. Se numesc "Sandica pe masa din bucatarie". Fata mea are o pasiune sa se cocoatze pe masa din bucatarie si sa stam la taclale. De unde crezi ca vine "Mumutzica cocotzta sus"? si cred ca e clar cine e "mumutzica".
In timpul sarcinei n-am tinut nici un fel de notitze, cu toate ca ...acum ma gandesc c-ar fi interesant. Ce mi-aduc aminte e ca citeam cu voce tare Calin, File din poveste, mai ales partea cu Nunta din Padurea de argint de care ramasesem indragostita inca de la scoala. Si ascultam muzica frumoasa, mai puneam si castile pe burta . Vai da cata vreme a trecut de-atunci.....
P.S.hai ca vin cu o utima perla de-a Sandicai: "Mami, cum se scrie Tz din McDonaldtz?"
ticka spune:
Apropo, acum mi-am adus aminte ca bunica-mea tzinea in vitrina pozele tuturor nepotzilor si eram 10 la numar. O adevarata pagina de album....
Balbina spune:
quote:
Originally posted by ticka
Apropo, acum mi-am adus aminte ca bunica-mea tzinea in vitrina pozele tuturor nepotzilor si eram 10 la numar. O adevarata pagina de album....
Ehehe, pai noi va intrecem in aceasta privinta - sintem 19 nepoti + un stranepot si o stranepoata.
![](icon_smile_big.gif)
------------------
Numai bine,
Natalia
alinkav spune:
Buna dimineata si La multi ani!!!
A venit primavara fetelor!
Noi suntem mult mai bine, Alex s-a refacut, numai ca s-a facut frig si inca nu vreau sa-l scot afara. Dar maine cu siguranta ne vom duce sa vedem zapada, deocamdata o privimn de pe geam.
Mama, dar cati nepoti.....noi suntem doar 4 si 2 stranepoti.
Cristina, super poze ai facut, sau bine zis albume. Mai ales acelea cu pepene. Alina si
Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex
ticka spune:
Neatza pe la pranz !
V-am pregatit un martzishor, dar cum ID-urile de pe YM si MSN, publice pe DC nu va merg (verificat! ) ma prezint cu martzishor cu tot direct pe site!
Dragelor sa aveti o primavara frumoasa plina de zambete si bucurii de la copilashi!
Si asta e martisorul de la mine!
(Bineintzeles s-a strecurat si o greseala ortografica...iii-ta mai sunt , sper sa n-o vedetzi, ca ma fac de rushine
)
Nati, vad ca la nepotzi si stranepotzi ne-ai batut pe toate (toate, prezente la discutzie, of course!)
Alina, multzam pentru aprecieri si urari...
alinkav spune:
Buna seara!
Am reusit in sarsit sa mai apar si pe aici.
Cristina multumim de martisor, e super!
Cu filme de la Natalia, nici sa mai trec pe aici nu reusesc!
Ce ati primit de 1 martie? Ca eu m-am ales deja cu o floare si un traditional martisor!
Dar pe unde sunt restul fetelor?Alina si
Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex
LiliaToma spune:
Hai ca m-am enervat, nu am reusit sa trimit la nimeni felicitarea pe YM.
Mai in scurt, va felicit din tot sufletul cu sosirea primaverii.
Lasati larg deschisa usa inimii ca sa intre, lumina caldura si prospetimea acestui anotimp.
Sa fiti fericite, sa iubiti si sa fiti iubite,
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)