Din Republica Moldova cine mai e? (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

ala era .... cu Flamingo si cu Boys

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42234" target="_blank">Mihaita al lui Felis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Cu tot riscul de a intra intr-o polemica, o spun: nu inteleg care e farmecul cu striptizul masculin?

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Balbina

Cu tot riscul de a intra intr-o polemica, o spun: nu inteleg care e farmecul cu striptizul masculin?

------------------
Numai bine,

Natalia

Nati - Welcome to the club!!!!

Si eu m-am aruncat intr-o polemica nesustzinuta de nimeni (recunosc ca am bagat la gramada mai multe ofuri si nu numai striptease-ul masculin, deh..pasarea pe limba ei piere) si m-am retras... Dar pe cuvant, daca intzeleg oi fi eu mai de moda veche

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42234" target="_blank">Mihaita al lui Felis

Mergi la inceput

Chiar ma enerveaza emisiunile alea de pe postul cutare (stiti voi), unde una, doua, danseaza barbati si se despuiaza. Si cum tipa fetele din sala, parca ar fi in calduri, nu alta! Ma gindesc ca le-o fi platind, cine stie... Si-apoi barbatii aia, mai bine si-ar gasi o munca serioasa, ca din asta nu prea poti sa traiesti mult. Trece ea vremea...
Am purtat odata cu cineva o discutie pe aceasta tema, de ajunsesem cu spume la gura. Tipul (ca era barbat, desigur ) imi spunea ca femeile se incing la fel de tare cind vad un barbat gol, asa cum se incing barbatii cind vad o femeie goala. Nu ma credea cind ii spuneam ca nu-i adevarat (cel putin la mine, ce naiba!), zicea ca nu vreau sa recunosc. Nu avea efect nici vorba aia cunoscuta a rusilor, cum ca femeile iubesc cu urechile (c).
Voi ce parere aveti, fetelor? Aveam dreptate eu sau tipul?

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Nati, lasa-l ca poate e frustrat ca femeile nu simt la fel... Poate mai si crede ca si vizita la ginecolog-barbat e o placere sublima si un dar divin - (c-am auzit si din astea!!!!!)?

Mergi la inceput

quote:
Poate mai si crede ca si vizita la ginecolog-barbat e o placere sublima si un dar divin - (c-am auzit si din astea!!!!!)?

Ei, asta-i buna!

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

parol! a auzit urechiusa mea! .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Fetelor, ce de discutiiiiiiii! Sper ca nu sunt oaie neagra eu pe aici??? Nu voi scrie nimic referitor la tema asta, ca n-am ce spune.

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput

Alina, curaj! baga pareri! nu cerd ca n-ai ce spune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Eu zic s-o lasam balta, ca sunt pareri si pro si contra, inclusiv si din partea mea. Nu sunt fana de barbati dezbracati, sunt indragostita de sotul meu, si mai perfect decat el nu exista. Si eu zic ca barbatii astia pe cat sunt dezbracati, pe atat sunt imbracati la creier. Concertul asta l-am asociat gen o discoteca, unde merg eu max de 2 ori pe an(de anul nou si daca mai e vreun eveniment), si din cate stiam la concert trebuia sa cante si Pepe parca. Dar asta nu mai conteaza, conteaza doar ca poimaine fac doar 24 de ani si sunt fericitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Si am ajuns la 53 kg!!!Asta era in afara de tema!

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput