Din Republica Moldova cine mai e? (3)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
ticka spune:
Stim Alina ;) si La multi ani! .
Cat despre subiectul picant...eu zic sa fim noi sanatoase..iar ei las sa se dezbrace..poate racesc , am auzit ca se poarta virozele
!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42234" target="_blank">Mihaita al lui Felis
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ticka spune:
quote:
Originally posted by alinkav
Si am ajuns la 53 kg!!!![]()
Ce mananci Alina, sa mananc si eu ca la mine s epune nu se ia
![](icon_smile_big.gif)
![](cheers.gif)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42234" target="_blank">Mihaita al lui Felis
![](floare2.gif)
Neatza! se pare ca nu prea merge treaba pe-aici, vad ca exista posturi dar...de fapt nu exista...
Eu am incercat prin editare de mesaj sa postez si merge. De pe alt subiect am aflat ca s-ar fi pierdut datele pentru ultimele 2 zile si nu se mai poate posta. Oricum sper sa se remedieze....ca vreau sa-mi impartashesc impresiiile din w-e.
![](pupic.gif)
ticka spune:
Vad ca a inceput sa mearga! Neatza !
Cum a fost in w-e! Al meu a fost plin. Sambata a trecut cu shoping si niste musafiri pe timp de seara . Duminica am fost sa votam, apoi am papat la "La mama", am fost la film la "Aviatorul" si am stat dupa film, pana mai tarziu in cafeshca! A fost ca pe vremuri. Doar ca n-am mancat pop-corn
.
alinkav spune:
Asta cica am postat la ora 7!!!SALUTARE FETELOR!!!
Au disparut ultimele postari!!!!!!
Uite ca a trecut ziua mea, si nici n-am simtit-o, ca era cam ciudata, nici nu simt ca a trecut inca un an ptr mine, eu tot ma consider ca am inca 20-21 de ani.
Au trecut si alegerile in Moldovika noastra, si ca deobicei au castigat comunistii.Nici nu cred ca se putea altfel!
In rest, vedem pe parcurs si va doresc o zi buna!!!Alina si
Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex
ticka spune:
Ati fost sa votatzi? Alina, pe tine si pe Lilia, v-am vazut in poze...pe cuvant ca am cascat ochii mari, sa vad daca va intalnesc acolo, mai ales ca eram insotzita de "semnul distinctiv" - Sandica . Un semn bun e ca democratii au luat totusi peste 30% fata de 20% anul trecut. (Abia astept sa vad rezultatele..) Cat despre miscari de strada nici nu poate fi vorba...nu s-au semnalat nereguli de catre observatori...
Balbina spune:
Salutare, fetelor,
Numai vesti proaste de dimineata . Asta cu comunistii e sigur? Aveti un link, ceva, sa ma uit si eu?
Noi n-am ajuns la votare, pentru ca actele noastre moldovenesti au expirat hehehe de cind...
Dar ne-am bucurat tare mult cind am vazut ieri la stiri multimea de tineri ce au venit la Bucuresti sa voteze.
Ma bucur pentru voi ca ati petrecut frumos sfirsitul de saptamina.
Noi l-am petrecut banal de tot. Trebuia sa ajungem simbata la o zi de nastere, dar ne-am razgindit, ca era Vlad mai nazuros. Asa ca am stat acasa, iesind si la plimbare uneori.
In acest w-e am incercat o www.good-cook.ru/vtoroe/vtoroe_140.shtml" target="_blank">reteta noua de mincare, un fel de varianta mai ieftina de lasagna. Am ramas placut surprinsa de rezultat, sotul la fel.
Cristina, mi-ai stirnit un dor nebun de a merge la cinematograf, cu sotul de mina (unde-s vremurile alea?).
------------------
Numai bine,
Natalia
ticka spune:
Nati, pasaportul meu e expirat de 2 ani si am putut vota cu el. Cunosc o tipa care lucreaza la ambasada si mi-a zis ca 15 000 de moldoveni au pasapoartele expirate si s-a putut vota si asa. Am verificat pe net la timpul.md si moldovaazi...dar nu si-au up-datat paginile. (ce-i drept verificasem dimineatza). Singurele date le-am aflat de pe rambler.ru si din jurnalul national.
brb
Balbina spune:
Cristina,
Problema e ca noi nu am avut niciodata pasapoarte moldovenesti. Am circulat cu buletinul cit s-a putut, iar apoi ne-am facut pasapoarte romanesti.
------------------
Numai bine,
Natalia
ticka spune:
Nati, atunci chiar ca n-ai fi avut cum sa votezi...Daca ai sti cati cunosc care n-au vrut sa mearga la vot si au preferat sa stea acasa din diverse motive... si apoi ma irita cand ii aud indignandu-se ca uite cine a castigat alegirile. Sorry, no offence, pana la urma fiecare face ce vrea, dar atata timp cat nu vor sa voteze, nu vad de ce ar mai fi atat de indignatzi - parere personala.
Sa stii ca si-n alti ani erau multi la votare. Sima bucur ca erau multi studentzi. Sper sa vina si vremurile alea bune odata...
Cat despre papa . Eu sunt inebunita dupa mancare italieneasca, in special dupa paste. Las ca fac caneloni (frate cu lasagna) si-i fac si poza.
Si noi ajungem rar la cinematograf. Data trecuta am luat-o si pe Sandica, am fost la Harry Potter. Vreau sa zic ca arezistat tot filmul, ia si placut chiar. Ii mai puneam maina pe ochi cand era ceva urat...dar a foat OK. Hai ca mai avetzi putzin si-l putetzi lua si pe vlad. Sau daca statzi asa aproape de Alina.....poate negociatzi . Ca noi o lasam pe Sandica la niste prieteni care au si ei un baietzel...si mai facem schimb, cand au ei treba ni-l lasa noua pe pushti.
ticka spune:
ultimele date:
quote:
Партия коммунистов Республики Молдова уверенно выиграла парламентские выборы, набрав 46,10% от общего числа голосов после подсчета 100% бюллетеней. Далее следуют избирательный блок "Демократическая Молдова" - 28,41%, Христианско-демократическая народная партия - 9,7%
![](floare2.gif)