Din Republica Moldova cine mai e? (3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

Neatza dragelor !!!
Poftitzi la o cafelutza, ceai - cui si ce-i place, e la liber

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Mihaita al lui Felis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

ticka,
Un ceai verde, daaa...
Salutare!

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Nati, fan ceai verde cumva? si eu! Chiar acum beau o cana mare de ceai verde "Edwin" (a avut grija maica-mea de poftele mele)! Uite un site despre ceai de toate felurile. Am gasit informatzii despre ceai despre care habar n-aveam.
Savurare placuta!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Mihaita al lui Felis

Mergi la inceput

Cristina,
Eu beau NUMAI ceai verde, fara zahar, fara arome, iar inainte de a naste, cu lamiie (acum mi-e frica de alergii la ala micu).
Preferatul meu este Ahmad Tea, adus de la Chisinau, normal!
Dar mi s-a terminat si acum beau de altfel, unul chinezesc, trimis din Grecia, dar este foarte bun si asta, seamana cu Ahmad.
Multam pentru site, este foarte informativ.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

'Neatza! Eu-s cu ceai!Sau cafea cu lapte!

Ce facem azi fetelor???

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput

De cand ma stiu am baut ceai fara zahar (ii multzumesc pentru asta mamei - e traditzie in familie, sa bei ceai fara zahar). Acum am ajuns si eu sa-mi invatz familia sa bea ceai fara zahar. Pana si Sandica s-a conformat. Si mie imi place Ahmad, in special verde gunpowder (sper ca am scris corect, nu sunt brilianta la engleza, dar ma perfectzionez ). Preferintza neimpartashita de sotz, care acum e nebun dupa "Mabroc" - 1001 night, Ali-Baba (amestec de ceai negru si verde + petale de trandafir si floarea soarelui).

Mergi la inceput

Dragelor, propunetzi o tema.....promit sa raspund la orice intrebare (aproape orice )

Mergi la inceput

Cristina,
Am avut o singura data o cutie de "Green Tea Gunpowder" - si m-am inragostit pe loc de ceaiul asta. Abia astept sa plec la vara acasa, cred ca o sa-mi cumpar vreo 4 cutii!

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Cat de des ajungetzi acasa , adica la parintzi? Eu cu greu ajung o data cel mult de 2 ori pe an (in cazuri exceptzionale sau de force major - vreo nunta, botez si suntem nasi...). M-am obisnuit asa si cum majoritatea prietenilor si colegilor de alta data s-au imprashtiat prin lume, nu duc dorul decat parintzilor si ... orashului. Imi place Chisinaul toamna si la inceput de vara. Mai ales stradutzile din centru pe unde am copilarit...

Mergi la inceput

Parintii mei nu sint momentan in Moldova, ci in Grecia (n-au plecat de viata buna, cred ca intelegi).
Mergem acasa foarte rar, nu mai des de o data pe an, cam cind vin si ai mei in Basarabia.
Iar Chisinaul e si orasul meu de suflet, chiar daca nu am trait acolo.
Consider ca e mult mai frumos decit Bucurestiul. Si mai verde. Si mai curat.
------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput