Din Republica Moldova cine mai e? (3)
Raspunsuri - Pagina 4
ticka spune:
Alina, la 1000 de mesaje nu mai ai cum sa ramai fals, parerea mea :)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Mihaita al lui Felis
alinkav spune:
Ai dreptate!
Azi despre ce vorbim?Despre vreme de afara si starea emotionala?
Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex
ticka spune:
Propune tu un subiect..sau ala era subiectul?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Mihaita al lui Felis
ticka spune:
pana vine Alina cu subiectul, propun un microsubiect (despre vise din nou :) ). In ce perioada v-ar fi placut sa traitzi, era, secol, ani.... Sau mai bine decta acum nu se poate?
Mie mi-ar fi placut sa traiesc la sf sec 19 si inceputul 20, in Europa cu sigurantza. Mi se pare ca mi s-ar potrivi ca o manusha perioada respectiva. Mai ales ca era Art Nouveau, emanciparea femeilor, multe inventzii acum banale dar extraordinare pe vremuri etc etc
LiliaToma spune:
Buna,
dar ce liniste s-a facut aici de pe la 12.
Noi nu am avut lumina, ca au lucrat astia de la Electrica. Respectiv m-am odihnit si eu fara remuscari de constiinta ca nu lucrez pentru serviciu
Si ce e mai vesel ca asa va fi inca 2 zile cam cite vreo 6 ore fara lumina. E nasol ca nu ma pot uita la Tv, dar in schimb o sa ma relaxez.
Vroiam sa spun despre identitatea ascunsa. Eu cred ca discutiile astea pe net te ajuta sa fii un pic altfel. Adica e mult mai usor sa intrebi, sa reprosezi, sa spui exact ce crezi. Adica eu si in viata ma stradui sa fiu asa, dar nu intotdeauna ai curajul sa spui ce gindesti la toata lumea.
Si daca pe net se supara cineva de ce ai zis, sau ca ais pus ceva mai direct, asta e. iti zici ca nu te cunoaste si va trece. Sau nu mai discuti daca nu e f importanta persoana.
Eu insa in viata m-am lovit de cazuri cind unor persoane nu le convenea cind le spuneam direct ce nu-mi place.
Asa ca intr-un fel, poate fara sa vrei faci din tine o alta identitate si sigur inveti multe lucruri despre modul de a discuta
Cit despre perioada in care mi-as dori sa traiesc... eu sunt cam comoda si imi plac toate aparatele astea care iti fac viata usoara
Cred ca mi-ar place perioada de acum. de fapt daca stau si ma gindesc, sigur e asa. Pentru ca mie nu imi plac nici filmele din alte perioade.
Desi si acum sunt o groaza de dezavantaje. Eu cred ca inainte lumea iera mai sensibila si mai sincera.
Parerea mea.
Eu vroiam sa va intreb ce v-ati pus in plan sa realizati anul acesta?
Eu mi-am facut o listuta la inceputul anului:
1. cel mai mult mi-as dori sa reusim sa cumaparam un apartament al nostru( ca stam cu chirie)
2. sa imi fac carnet de conducere
3. sa ma angajez cu carte de munca( sper sa reusesc sa imi fac permis de munca)
4. imi doresc de mult timp si am pus ca un plan pe anul asta: sa sar cu parasuta
5. sa ajungem neaparat la mare, ca nu am mai fost demult
DAR CEL MAI IMPORTANT ESTE SA REUSESC SA FIU O MAMICA BUNA SI SA AM O FAMILIE SANATOASA. Dar astea sunt pentru toata viata
Voi? ce planuri aveti?
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
LiliaToma spune:
am citit de multe ori despre cazul lui Felis. Nu am avut puterea sa ii scriu niciodata pentru ca ma napadesc mereu lacrimile.
ma stradui macar sa ii pomenesc in rugaciunea de seara.
nici nu vreau sa imi inchipui durerea parintilor.
Am citit multe dintre cazurile despre care se spune la: rugati-va pentru.... si m-am ingrozit.
Trebuie sa ii multumim lui Dumnezeu pentru ca ne-a ferit de ce e mai rau si sa ne rugam pentru santatatea tuturora, ca daca e cineva drag bolnav, poti sa ai de toate ca nu ai cum sa fii fericit
alinkav spune:
Buna din nou!
Mie imi plac filmele, cartile(tot ceea ce tine de trecut) de epoca, dar sa traiesc pe atunci, nu. E asa de comod acum!!!Si nici nu exista pasta de dinti!!!Si nici wc.(sorry de amanunte)
Eu nu prea mi-am facut planuri ptr anul asta, dar cate ceva concret avem de facut.Multe planuri sunt comune, ale mele si ale sotului.Ptr ca sunt ale familiei, a viitorului nostru.
1. sa incepem o data ativitatea la firma noastra(asta e valabil ptr urm luna);
2. sa iau carnetu(am in curand exam);
3. sa inceapa sa vb Alex;
4. si altele care depind de primul pct.
M-am tot gandit si eu la niste teme, dar nimic concret nu-mi vine in minte. Cu vremea asta, am sa incep sa urlu ca lupu!
Si vreau VARA o data!!!!
Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex
Balbina spune:
Sa raspund repede, repede:
* Despre mine (in 10 puncte) nu vreau sa vorbesc, cel putin acum.
* Cit despre crearea unei alte identitati pe un forum, as avea de spus urmatorul lucru: nu-mi creez o alta identitate, ci imi arat doar partile bune, e normal, nu?
* Mi-ar fi placut sa traiesc in Romania interbelica. De ce? Nu pot sa spun exact, probabil romanele interbelice citite en-gros in adolescenta si-au spus cuvintul.
* Planul cel mai prozaic si cel mai important pe anul acesta este sa terminam odata renovarea apartamentului.
Cam atit, scuze pentru raspunsurile laconice.
------------------
Numai bine,
Natalia
ticka spune:
quote:
Originally posted by LiliaToma
am citit de multe ori despre cazul lui Felis. Nu am avut puterea sa ii scriu niciodata pentru ca ma napadesc mereu lacrimile.
ma stradui macar sa ii pomenesc in rugaciunea de seara.
nici nu vreau sa imi inchipui durerea parintilor.
Am citit multe dintre cazurile despre care se spune la: rugati-va pentru.... si m-am ingrozit.
Trebuie sa ii multumim lui Dumnezeu pentru ca ne-a ferit de ce e mai rau si sa ne rugam pentru santatatea tuturora, ca daca e cineva drag bolnav, poti sa ai de toate ca nu ai cum sa fii fericit
Lilia, eu de felul meu sunt cam rece, cam sceptica, uneori ironica, ultimul timp deloc romantica....Am vazut la TV, am si citit tot felul ce cazuri...dar asta mi-a mers la inima si m-a facut sa plang. Eu nu-mi pot imagina prin ce trece Felis, dar m-a durut rau, da rau de tot ....
ticka spune:
quote:
Eu vroiam sa va intreb ce v-ati pus in plan sa realizati anul acesta?
Eu nu-mi propun nimic niciodata. Am luat-o ca regula! Acum 2 ani mi-am propus ceva la care am visat foarte foarte mult timp si....a fost un dezastru! Dar totusi datorita (in mod direct) "dezastrului" am avut parte de schimbari pe plan profesional si absolut toate schimbarile au fost in bine. Batz cu 2 capete... Al doilea an mi-am propus sa invatz sa skiez, asta era visul meu atunci...va mai zic ca n-a calact picior de-al meu muntele un an intreg.....
Multe-as vrea sa reushesc sa fac, dar nu le spun ca poate m-aude si-mi da planurile peste cap...deh superstitzii..
Si acum despre internet. Nu-mi plac mai multe dar una ma deranjeaza in mod deosebit...Daca ai intrat vre-odata pe net, in scopul "comunicarii", cu siguranta ai lasat si urme si daca incerci sa ti le stergi deseori nu mai ai cum...
si cine vrea, cu putzin efort iti da de urma....