Din Republica Moldova cine mai e? (3)
Raspunsuri - Pagina 3
ticka spune:
quote:
Originally posted by Balbina
Cristina
quote:Nu cumva nici nu fumezi?
si cum urasc orice fel de dependentza
------------------
Numai bine,
Natalia
Dupa profil par a fi o fumatoare?
Ori e verificat de moi, ca daca chiar vrei se poate scapa si de asta
LiliaToma spune:
Salutare!
repejor, repejor, va scriu si eu cite ceva.
Despre destin eu cred ca ni-l facem noi, dar cu mijloacele date de Sus.
sau eu am o vorba: ca omul in viata e ca unul in mijlocul marii, Dumnezeu ii da o barca si 2 visle si numai omul singur poate decide in ce parte sa visleasca si depinde de el daca va ajunge la mal si daca da, la care mal....
Stati ca o sa ma uit peste intrebarile cristinei si va raspund mai tirziu, ca sunt terorizata cu timpul asta, nu mai reusesc nimic....
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
alinkav spune:
M-am gandit la propunerea Cristinei, sa ne caracterizam. Si uite ce a iesit la mine.Asta-s io!
1.Alex si Sasha(prin ei sunt eu)
2.responsabila
3.lenesa
4.norocoasa
5.timida(se intampla)
6.ordonata
7.visatoarea
8.viitoarea soferita
9.suparacioasa
10.din nou familia
Asta deocamdata. Vom vedea la anu'!!!
Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex
ticka spune:
Bravo , Alina - macar o sustzinatoare am .
Azi a fost o zi cam lenesha si discutziile nu s-au prea legat , o fi vremea de-afara de vina?
ticka spune:
pe mine ma cam trage la somn, vremea asta.
Am mai povestit pe forum ca-mi doersc de atat vreme sa ajung acasa sa ma asez comod in fotoliu cu un pled pe mine ca sa-mi fie caldutz, cu o cana mare de ceai (verde cu iasomie, sau un earl gray) si sa citesc.... si n-apuc niciodata si doar e simplu
LiliaToma spune:
Eu ca de obicei seara cind voi dormiti
intii sa raspund la sondaj:
1. Da, imi plac discutiile virtuale, dar nu neparat pentru ca nu imi cunoaste identitatea
2. Mai mult lipsa de comunicare
3. As vrea sa cunosc multe din persoanele cu care discut
4. Pina cind numai DC, si sper sa nu ma imbolnavesc de altul. Oricum mi se pare ca aici pot gasi raspuns la majoritatea intrebarilor mele
5. Forum, nu imi place chatul, folosesc YM si MSN dar le consider mai mult utile decit pentru distractie
Si sa incerc sa fac si eu o listuta cu ceea ce ma reprezinta:
1. Familia: Amelia si Vali
2.Ambitia
3.Romantism
4.Cariera
5.curaj
6. Seriozitatea( cind e cazul ca nu stau inacrita cind se spun bancuri)
7. Rabdarea
8. Energia
9. Sociabilitatea
10. Ordinea in ginduri si viata( desi am unele momente cind e talmes balmes si in casa si in cap)
Mi-as dori sa fiu si mai curajoasa si mai indrazneata.
Inainte eram mai indrazneata, acum parca ....
Voi ce ati vrea sa schimbati la voi?
LiliaToma spune:
Cu punctul 10, e mai mult ca mi-as dori as fiu asa si fac tot posibilul pentru asta
ticka spune:
Neatza dragelor
Vroiam sa completez ceva la capitolul "identitate ascunsa" ca sa ma fac mai inteleasa....si poate oarecum e legat de ceea ce ne dorim noi sa fim... Sa luam ca exemplu un forum unde nu te cunoaste nimeni => datorita acestui fapt poti sa-ti construiesti o alta imagine, alta decat esti in relaitate, poate chiar mai buna sau poate cu anumite calitatzi pe care inca nu le ai si incerci sa ti le educi. Asta era ideea. Este adevarat ca dupa ceva timp apare si adevarata fata dar.....
De cand cu comunicarea pe net, eu am devenit mai comunicativa in viata de zi cu zi, mi-e mult mai simplu sa abordez un subiect si sa intru in discutzie cu o persoana necunoscuta. Inainte eram cam suspicioasa si inchisa, acum sunt mai deschisa. poate deveneam asa si fara net, dar eu zic ca si acesta si-a lasat amprenta.
si sa avetzi o zi buna!
alinkav spune:
Buna dimineata!
Eu n-as putea sa-mi creez o alta identitate, asta ar inseamna sa ma mint pe mine, si as uita de viata mea de zi cu zi. Daca nu s-ar intampla asta, as uita de imaginea pe care am creat-o pe Net, si s-ar fi descoperit ca nu sunt ceea ce pretind. Nu stiu. Eu zic ca e mai bine sa ramai peste tot asa cum esti.
Comunicare pe Net, e super intr-un fel, afli mult mai multe, dar te si cuprinde si e greu sa scapi.
Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex