Din Republica Moldova cine mai e? (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

Cred ca nu e familie in Moldova sa nu aiba pe cine plecat din tzara "de viatza buna".
Cat despre Chisinau ai perfecta drepate e mai verde e mai curat si e mai frumos.
O singura chestie nu-mi place cand plec acasa..ca tre sa galopez sa-mi vad neamurile, care sunt extrem de botoase daca afla ca ai venit si n-ai trecut cu vazutul si cand ma intorc ma simt ca si cum as fi lucrat o saptamana non-stop, stoarsa precum o lamaie si franta de oboseala..

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Mihaita al lui Felis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

quote:
O singura chestie nu-mi place cand plec acasa..ca tre sa galopez sa-mi vad neamurile, care sunt extrem de botoase daca afla ca ai venit si n-ai trecut cu vazutul si cand ma intorc ma simt ca si cum as fi lucrat o saptamana non-stop, stoarsa precum o lamaie si franta de oboseala..
Te inteleg perfect, si noi la fel patim, numai ca nu cu toate rudele, dar cu cele mai cu fite.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Nu mai povestiti de calatorii acasa!!
Noi cand plecam trebuie sa ajungem si in Ucraina, ca sotul e de acolo. La Chisinau tot asa, pe la toti trebuie sa mergem. De aceea cand venim, primele 2 zile stat ca soricei fara sa suflam vreo vorba, facem treburile noastre, si pe urma incepem cu vizitele si intalnirile!
Noi incercam sa mergem de 3-4 ori pe an. In mai mergem din nou.
Se presupune cand mergem acasa, mergem sa ne odihnim, si ne intoarcem cu capul calendar!
In legatura cu ceai, eu il beau cu zahar, ca altfel e cam greu. Un singur fel de ceai verde mi-a placut, verde cu iasomie. O prietena(bautoarea de ceai verde) m-a servit, si am ramas impresionata, in rest nu mi-au placut.

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput

A fost comica Sandica cand s-a intors dupa o saptamana de stat la Chisinau cu bunicii. Eram in drum spre gradinitza pe o zi ploiasa si ce-mi zice Sandica:
- E noroi afara dar la Chisinau n-au noroi au glod.

a mai spus si altele dar nu-mi vin acum...

Ieri a mai scos o perla despre "Folclorul Contraataca" cica se numeshte "Frolcrolul frontraataca"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Mihaita al lui Felis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Cristina,

quote:
eri a mai scos o perla despre "Folclorul Contraataca" cica se numeshte "Frolcrolul frontraataca"

Asta e tare! Eu nici nu pot sa pronunt cuvintul asta al Sandicai.
In general, ceea ce spun copiii merita sa fie notat intr-un caiet, ca sa aveti de ce ride impreuna mai tirziu.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

eu mi-am tot notat cand abia incepea sa vorbeasca, apoi m-am oprit si-mi pare rau. Ce-mi mai aduc aminte:

paine cu unt - punta
bebelush - bubulush
Sanda - Dada - (vreo doi ani i-am zis Dada dupa asta, apoi a vrut s-o strigam Alex, acum e multumita cu Alexandra si Sanda)

De cand a invatzat sa spuna "R" si cuvantul are si "L" si "R" le cam zapaceshte de ex "Loredana" e "Roledana"

Merita sa notezi ca e frumos cand gasesti caietul cu notitze si te apuci de recitit.

Mergi la inceput

Cristina e super haioasa Alexadra!
Abia astept si eu sa vorbim!Din cate vad, noi suntem urmatorii pe lista care vom vorbi!
Mey fetelor, mai e putin si vine 1 martie, pe urma 8 martie, si ptr mine special 5 martie. E cea mai generoasa luna din an ptr mine!Si abia dupa vine luna decembrie!
Ce asteptati fetelor de la sotii vostri?
Si in alta ordine de idei, pe unde sunt celelalte fete??????

poze cu Alex

Mergi la inceput

Neatza !!!
Eu azi sunt neasteptat de matinala, chiar si eu sunt surprinsa....
Poftitzi la cafeaua/ceaiul de dimineatza
Ca eu fug sa caut site-ul OPC sa fac o reclamatzie si dupa promit sa revin mandra ca mi-am facut datoria de cetatean

Mergi la inceput

'Neatza!

Cristina, nu ne spui si noua ce te-a pus sa iei atat de drastica decizie?
Alex al meu a racit putin, toata noaptea a tusit urat de tot. Acum se simte mult mai bine.

poze cu Alex

Mergi la inceput

De ce ANPC? Atentzie cei mai sensibili, poate sa vi se faca . Pai am cumparat de la Cora rosii in bulion "olympia' (sa nu luati in nici un caz!!!). Dupa o saptamana le deschid sa fac si eu papa bun si ce gasesc pe capac si pe gura borcanului? oua si insecte mari de 5-7 mm de care n-am mai vazut in viatza mea si nu una doua ci o droaie. Mi s-a scarbit si de mancare si de tot. Produsul era cu termenul de valabilitate OK, era bun pana in septembrie 2005. Nu vreau banii inapoi, nici "daune morale" vreau doar sa fie retras de pe piatza sau verificate conditiile de fabricare. Sper sa fiu eu cazul ala singur si unic, dar nu prea-mi vine sa cred.

Gata am "copt" reclamatzia si mi se pare normal sa procedez astfel! Voi ce credeti?

....Sau hai sa abordam subiecte mai frumoase

Mergi la inceput