Bebelusi de Noiembrie-Decembrie 2004 (23)
Raspunsuri - Pagina 10
mikimi spune:
vai ce m-am mai deciuit...deh ora inaintata, scuzati
http://photos.yahoo.com/mikiparisa
Miki si Alexander (12.12.04)
dama spune:
Roxana, ai dreptate, cred ca e cam tarzior acum pt felitza de lamaie. Deh daca datile trecute la vaccinul de la 1 si 2 luni nu s-a intamplat nimic si pe aici nici nu ti se spune ce poti face ca sa nu se faca galma, nu am fost pe faza nici acum. Si cred ca e si din cauza pozitiei...m-a pus sa-l tin in bratze, nu stiu ce i-o fi venit ca doar nu palngea, dar ma rog. Eu i-am pus totusi dar nu cred sa-si mai faca efectul acum.
Fulgu un dulce si multa sanatate lui Davidutzu frumusel.
Miche, din pacate si tu m-ai confundat cu Dena (ea avea desene pe burtica) dar nu-i nimic, o sa incercam sa ne bagam si noi mai des in seama pe aici ca sa nu neuitati de tot
Try, si David tine tot asa un ochisor mai inchis si am observat inca din primele zile. Mama chiar ma tot batea la cap sa intreb pe moase la spital si am intrebat si mi-au zis sa nu-mi fac probleme ca asa fac toti copii mici. acum vad ca s-a atenuat desi cand ii bate o lumina puternica in fata se vede un pic daca esti atent. Nu stiu ce sa cred dar din moment ce dr nu se alarmeaza ma gandesc ca e ce spuneai tu acea asimetrie a fetii.
Noi avem alta problema pe care ne-a spus-o dr si la controlul de la 2 luni si la cel de-acum (3 luni). David are tendintza de a-si tine capul mai mult pe dreapta si cica ar fi congenitala treaba asta (si in burtica statea tot asa). Si trebuie sa insist sa-i intorc caputul si pe stanga pt ca muschii gatului sa devina egali (acum cel din dreapta e un pic mai scurt decat in stanga). Si ne-a mai trimis si la kinetoterapeut sa ne arate ce exercitii sa facem. Trebuie sa-l anim in timpul zile sa priveasca si in partea opusa tendintei lui. Si in plus asa nici nu i se va turti caputul pe partea preferata de el. Nu e grav dar trebuie perseverenta ca sa se indrepte.
David Andrei, minunea noastra (18/11/2004)
mamaluidavid spune:
Ce de noi venitzi! Bine atzi venit la toate si sa va traiasca puiutzii!
Noi am fost tare tare cumintzi azinoapte,si acum doarme ingerasul, nu imi vine sa cred!
Azi sotzul e liber asa ca o sa mergem la doctor la control sa vedem daca suntem in regula desi nu avem probleme, dar mai bine sa fim siguri. Dupa aceea o sa mergem un pic la cumparaturi asa ca azi nu o sa postez dar o sa imi iau maine revansa !
Va dorim o zi frumoasa la toate si va trimitem un dulce!
Stefania si David 24.12.2004
www.babiesonline.com/babies/d/davidel" target="_blank">DAVID
Poze noi
mamaluidavid spune:
Fulguletz pupici la Davidut, saracutza de tine,cred ca a fost groaznic ,dar incearca sa privesti partea buna a lucrurilor,mai bine ca ati descoperit acum hernia,inainte sa se agraveze!
Sanatate multa!
Poze noi
mamaluidavid spune:
Cecilia dulcica foc fetitza ta ,sa va traiasca si sa va bucuratzi de ea.Cam tarziu dar pentru ieri,noi maine o sa facem 2 luni
Poze noi
Cecilia C spune:
Mikimi sigur ca-l vrem pe Alexander ca e asa de frumusel si dragalas si e nascut si pe data de 12...asta e unul din numerele mele favorite, asa ca e de bine ...vrem si noi, ha ha
Mamaluidavid multumim de urari si va uram si noi de pe-acuma " La Multi Ani" , sa fiti sanatosi si sa cresteti mari si voinici.
Alexia mea e tare cumintica...am ajuns si la o performanta de care ma bucur tare mult...adormim singurele seara ( pana acuma trebuia sa stau cu ea si sa o fac pe frunte pana adormea), adica asta e a 2-a seara cand a adornmit singurica si tare se mai bucura mamica, ha ha..ieri seara a fost prima data...n-am facut nimic deosebit decat ca am pus-o in patut si am dat drumul la carusel, de obicei il pun sa cante pana termina de sughitat...vreau sa va spun ca noi dupa ce mancam trebuie sa stam la ragait si-apoi sughitam mai bine de 10 minute..asta cu sughitul e regula seara...se mai intampla la careva dintre voi? si uite asa sunt tare curioasa daca o sa tina treaba asta si in urmatoarele seri
Asa cum ziceau si alte mamici parca totusi as fi vrut sa nu se intample chestia asta cu adormitul asa de repede...dar intr-un fel cred ca e mai bine si pentru ea si pentru mine, manca-o-ar mama de fetita
Try, o sa-ti spun cand mai mergem la Scarborough Center si sper sa ne intalnim acolo cu bebeii la o inghetata, ha ha
Fetelor, o noapte buna va doresc la cele care inca nu s-au culcat, somn usor la bebei si o zi buna pe maine.
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
bits spune:
fetele am intrat sa va salut caci mai toata ziua suntem pe drumuri,deh ne pregatim de plecarea acasa.e cam devreme dar avem de rezolvat o multime de acte(certificat de casatorie romanesc,pasaportul lui KEN,certificatul de nastere romanesc a lui KEN).e o umblatura fff mare.
LA MULTI ANI pt toti sarbatoritii de astazi si de ieri,sa cresteti mari si sanatosi,inteligenti si aratosi
copkilul meu e tare sclifosit,aseara ne-a facut un show-time pe cinste.ce-i drept am uitat ieri sa-i dau cu gelul magic si s-a cam vazut.oare cat dureaza pana sparg definitiv gingiile?(aviz celor cu experienta).nu prea am dormit dar ne-am luat revansa din plin astazi si am dormit pana la 12binenteles cu intreruperile de rigoare pt supt.
FULGU m-ai dat gata mai cu operatia.saracutul de el asa de mic si sa treaca prin operatie.slava Domnului ca ati descoperit la timp si nu a fost o tragedie.cred ca de asta nici nu manca el bine ,poate avea dureri.lasa mama tot raul spre bine,ai sa vezi ce grasunel o sa se faca puiutul.sa dea D-zeu sa nu-i fi afectat outul
octy,KEN(1nov 2004)
dolofi
bits spune:
ROSEBITZO multumim mult.
am uitat sa va spun ca am cumparat o rama pt fotografii pana la 1 an,in fiecare luna trebuie sa punem pozica pt varsta respectiva.ne gandim la fotografii haioase.poate ne dati sugestii
octy,KEN(1nov 2004)
dolofi
auras_80 spune:
Buna dimineata
Cum ati dormit?
Noi dormim bine noapte de noapte, dar suntem tare harnicute dimineata, la 5-6 trezirea! Mai dormim o ora dupa care pauza de 2 ore cu masaj , joaca si gimnastica pana obosim si dormim din nou.
Acum suntem amandoua in fata calculatorului si nu stim care din noi sa tasteze mai repede ca sa va salutam.
Si Medeea mai papa noaptea o datape la 1 dar ea e harnica si la dormit-la 19 in fiecare seara ea vrea sa doarma. Inca nu am reusit sa o fac sa adoarma singura in patut dar ce-i drept nici nu m-am straduit prea mult. Dupa rezultatele voastre sper ca in 2 saptamani sa reusim. Gata, m-am haotarat sa incepem din seara asta.
Am o intrebare: va adorm bebeii si ziua singurei?
Noi numa leganate.....
FELIS spune:
quote:
Originally posted by fulguletz
salutare la mamici!
iate-ne si pe noi, dupa un week-end de cosmar!
ieri seara am sosit de la spital. Vineri noaptea , David fost operat de urgenta...
FULGULETZ... nu mi-a venit sa cred cand am citit mesajul tau... Mi-au dat lacrimile si tot nu-mi venea sa cred ca e adevarat. Eu va citesc si ma bucur ca sunt copii vostri sanatosi si bine, ma rog sa fie totul bine si cu bb meu, dar nu ma gandeam ca voi citit asa ceva vreodata de vreun bebelush de al vostru... Tot nu-mi vine sa cred ca a fost operat... Apoi acele randuri cand scrii ca era la terapie intensiva....
Bine ca ai descoperit la timp si e totul bine... Sanatate multa multa!....
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Povestea noastra!