Bebelusi de Noiembrie-Decembrie 2004 (23)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Fulguletzule, imi pare tare rau ca a trebuit sa treceti prin asta asa de mici!Bine insa ca ati intervenit la timp, multa sanatate si pupici Davidutzului curajos, iar tu trebuie sa fii tare, in situatii dintr-astea nu avem incotro!

Bitsule, poate dura si 1 luna de cand se zaresc dintisrii si pana cand sparg gingiam, asa ca inarmeaza-te cu rabdare! Eu am avut noroc la Bianca,nici nu am simtit cand i-au iesit dintisorii.

La multi ani cu intarziere bebicilor care s-au aniversat ieri!

La multi ani Iris(Danette), sa cresti mare si sanatoasa ( ca frumusica esti deja!)

Noi luna asta nu implinim nimic (deh, daca Mihnea s-a nascut pe 29, in februarie ne aniversam din 4 in 4 ani!)

Si noi papam suculet cu mare placere la masa de la ora 10, am ajuns pe la 60 ml (mar+morcov+portocala, ca e constipat)Bineinteles, dupa sucul cel bun nu mai vrea decat maxim 40 ml laptic, dar are destule sunculitze, nu insist. Oricum a inceput sa manance mai putin , la 10 si la 18 abia trece de 100 ml. In rest mai are 2 mese de 200 ml si una de 150-170.

Roxana&Co

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!
In primul rand,Fulguletz,multa sanatate lui David!!!Imi pare rau sa aud,dar mai bine ca ati descoperit din timp.Pupici ,multi
Mikimi,tu parca te plangeai ca doarme prea mult?Mai,nu vezi ca npoi ne plangem ca dorm pre putin?Fericita mai esti!Lasa sa doarma,ce nu ai vazut si oameni mari care ar dormi toata ziua(a se citi sotul meu)?
BBlusa doarme inca,nu stiu ce-i cu ea,asa ca am 5 minute sa scriu.
"la multi ani!"ptr.BBlusii aniversati azi(Danette)Sa traiasca si s acreasca mari!
Mai vorbim,Andreea si mariuca(7.11.2004)
http://community.webshots.com/user/andreap124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineata fetelor,
fulgule, Doamne nu-mi vine sa cred prin ce a trecut davidutz si voi ca parinti cand l-ati vazut acolo operat...sa va ajute Dumnezeu sa fie totul bine. acum sa ai grija sa nu-l lasi deloc sa planga, asta e o mica problema cu baietzeii daca-i lasi ceva mai mult timp sa planga fac hernie(nu in toate cazurile)...eu de-aia l-am rasfatat asa mult pe alex de frica sa nu faca...va pupsi multa sanatate si refacere rapida, un pupic si de la ruxi
of...nu-mi mai vine sa scriu nimic, m-am intristat
suntem bine, am dormit f bine pana la 6,15 si apoi pana la 8 dupa ce am papat...acum gangureste singurica cu jucariile.
va pup si va urez o zi buna...si multa, multa sanatate

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

La multi ani pt bbii aniversati astazi...

Bb meu a inceput (sa nu-l deochi) sa aiba un program cat de cat. Adica: in ultimele zile la ora 22 e ultima masa, da de dormit adoarme intre ora 23 si 24 pana la ora 7 cand e ora de papa de dimineatza!... Stau sa ma gandesc daca nu ar trebui sa-i mai dau si noaptea sa pape?... Aoileu, sa nu ma auda... CA asa a facut acum cateva zile tati... Gandindu-se ca bb trebuie sa ia bine in greutate ma intreaba: "Da nu ar trebui sa-i dai si noaptea la 3 ore sa manance?" eu am zis ca nu, ca bb trebuie sa stie ca noaptea e program de somn... si in acea noapte m-a trezit din 3 in 3 ore bb!

Sambata avem si noi botezul asa ca zilele acestea... Mai rarutz!...

Ieri m-am plimbat si eu prima data cu bb ca am avut companie (Paxela cu bb Silviu- care a fost un cuminte). Am zis prima data ca de iesit am mai iesit, da asa... dus la soacra pe jos, intors de la soacra... Ieseam numai cu scopuri (cumparaturi etc)

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Povestea noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuminitaB spune:

Buna dimineata dragi mamici si bebici.

Fulgulet va dorim din toata inima refacere rapida si ne bucuram ca ati trecut cu bine aceasta incercare.

Noi am fost ieri la vaccin si dupa ce am ajuns acasa i-am pus lui Tudor un supozitor cu paracetamol. Toate bune si frumoase doar ca la ora de baita am constatat ca avea febra 39 grade. Am renuntat la baita, am mai pus un supozitor si a dormit bine toata noaptea. Dimineata avea 37 cu 7 si m-am mai linistit. Am mai pus totusi un supozitor dar cred ca asta e ultimul fiindca dimineata era mult mai vesel decit aseara cind a fost tare marait. Dar nici nu era de mirare cu ferbra asa mare.
Oricum, bine ca am scapat.

Va ceream parerea acum vreo saptamina daca sa merg in continuare cu Vigantolul sau sa accept solutia propusa de dr. cu vitamina D injectabil. Va rog sa va dati cu parerea pe aceasta tema ca eu, zau, nu stiu ce sa aleg.(Tudor are fontanela cam mare zice doc.) Multumesc.

Va pup si va doresc tot binele din lume

LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_80 spune:

Am un gand care ma cam macina: nu reusesc sa o fac pe Medeea sa manance la o masa din ambii sani, papa din unul, sta ce sta cu tzitzi in gurita si daca incerc sa o pun la cealalta nu mai suge deloc. Acum mananca cam la 2 ore, uneori 3. Ma gandesc ca daca ar vrea si celalat san la o masa ar manca mai rar, dar il refuza cu desavarire. O masa unul la urmatoarea celalat. Ce ma fac cand o fi mai mare si are nevoie de mai mult laptic?
Oare o sa suga de la amindoi? Ca de nu ma va tine langa ea mereu, moft pe care nu am de gand sa il indeplinesc.
Voi ati patit asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_80 spune:

Am uitat sa zic a nu ppa decat laptic, inca nu i-am dat altceva, as vrea sa mai astept pana la 4 luni.
Eu ma gandesc ca d-aia n-i vrea pe amndoi ca se satura. Daca nu s-ar satura ar plange, nu?
De luat in greutate ia, acum are 6,2 kg.
Dar totutsi nu-mi prea place refuzul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

quote:
Originally posted by dama

Miche, din pacate si tu m-ai confundat cu Dena (ea avea desene pe burtica) dar nu-i nimic, o sa incercam sa ne bagam si noi mai des in seama pe aici ca sa nu neuitati de tot

scuzeeeeee
avti nik-uri asa de asemanatoare ca memoria mea grav afectata la nastere , a incurcat burticile.. dar nu si bb-iii.

poze Darius (26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

quote:
Originally posted by Simo74

Fulguletzule, imi pare tare rau ca a trebuit sa treceti prin operatia asta.. Bine ca s-a terminat cu bine si gandeste-te ca el nu o sa tina minte nimic! Poate e mai bine ca a facut-o acum cand e foarte micut si nu isi poate aduce aminte. Alexutzu are hidrocel (apa in scrot) si sper tare mult sa se retraga pana la 1 an pentru ca altfel ajungem si noi la operatie..
Fetele care va mulgeti, vi s-a intamplat vreodata sa va doara sanul inauntru chiar daca este gol? Am impresia ca am exagerat cu mulsul (eu fac treaba asta la birou ) si mi-e teama ca mi-am spart ceva pe dinauntru pentru ca ma doare cam tare.. Nu prea pot sa pipai sa vad daca e ceva tare pe acolo pentru ca ma doare la atingere . Daca persista treaba asta si maine, ma duc la doctor (nici macar nu stiu la ce fel de doctor sa ma duc..).
Eu deocamdata nu am inceput diversificarea. Ma mulg cam de doua mese la birou iar restul ii da bona lapte praf. O sa incep pe la 4-5 luni cu suculet de morcovei si portocale (pentru ca este foarte, foarte constipat).
Simo 10+

Asta era mesaj de la mine de fapt :-)

Eliza si Alex (15 nov. 2004)
http://community.webshots.com/user/tincuta101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cassandra spune:

buna dimineata mamici si bebici,
ma bucur sa va gasesc si astazi la fel de harnicute si cu pofta de viata.
Fulguletz ma bucur ca David e bine acum si ma gindesc cu groaza la cite chestiutze urite pot aparea asa dintr-o data. mai ales ca si Dragos a avut o perioada de vreo citeva zile cind a plins destul de mult . Nu avea nimic slava Domnului doar un pachet de nervisori.Insa am avut emotii ca de la atita plins sa nu se procopseasca cu ceva.
Acum e tare fornait si pompam mucusori cu pompita intr-o veselie.Speram sa nu fie nimic grav dar mi se rupe sufletul cind il vad cum se contorsoneaza si se enerveaza cind i se infunda nasucul.
in rest, noi suntem in categoria grasuneilor. Avem deja 7.300 Kg si suntem destul de lungutz (65 cm).Din pacate in ultima vreme nu prea s-a mai omorit cu mincatul (noi papam si sin si biberon) si sunt sigura ca nu a mai luat in greutate la fel ca si pina acum.Nu am inceput inca sa bem suculetz dar probabil ca o vom face cit mai curind.
pupici.
alexandra si bebe Dragos

Mergi la inceput