vacanta in Italia - recomandari

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

Helbi, sper sa aveti vreme frumoasa. Eu am fost anul trecut din 19 iunie si a plouat intr-una, de baie in mare nici n-a putut fi vorba. Dar aveti noroc ca nu e fff aglomerat in perioada aceea, mai ales la Aqualandia poe care NU TREBUIE S-O RATATI si nici minigolful (terenul mi s-a parut superb). Statiunea este ok pentru familii cu copii, pt ca pentru unii ca noi care au vrut sa umble prin discoteci, nu prea e fun... Toata lumea e cu kinderii pe strada in carucioare...

Nane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Aura (Caara) nu ai revenit de la mare? Ca parca in mai urma sa mergeti? Nu ne spui si noua cum a fost, ca uite, mai avem si noi citeva zile si plecam si vrem impresii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Aura a plecat in 4 iunie, nu cred ca vine mai repede de 16-18, urma sa mai mearga cateva zile prin Austria, Viena.

Pupici si concediu placut tuturor!

Mihaela si fetele

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Merci mult Mihaela........am avut senzatia ca pleaca mai repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caarra spune:

Saluti a tutti!
Uite ca am revenit si eu dupa o supervacanta,inca sunt cu capul in nori.
Andreia,mai esti prin zona,ma gandesc ca urmeaza sa pleci daca nu ai facut-o deja!? E super ca stati 2 sapt,noi nu am reusit sa facem mare lucru intr-o sapt. Am fost destul de plimbareti,am vizitat Rimini,San Marino si statiunile din zona Venetiei(inclusiv Bibione).
Lido di Jesolo mi s-a parut a fi o statiune putin diferita de celelalte vizitate,e f.lunga(vreo 15 km) si hotelurile sunt concentrate majoritatea chiar pe malul marii sau in imediata apropiere.In Bibione de ex.plaja era f.f.lata(mi s-a parut enervant de lata) si hotelurile destul de departe de plaja. Plaja in J. e super,nisipul f.fin,multe faleze etc. Si intr-adevar, era plin de copii si de femei gravide. Iar aleea aceea pietonala(despre care se spune ca e cea mai lunga din Europa) e bestiala,noi ieseam in fiecare seara la promenada si nu m-as fi saturat niciodata.Este intre plaja si hoteluri,e f.ingrijita si cu vegetatie exotica. Din pacate,noi nu ne-am putut indeparta prea mult de locul in care eram cazati din cauza bambinei,era plin de Sala Giochi si nu ii scapa niciuna. pLus ca este un BabyPark aproape de p-ta Milano(am intalnit si un roman care lucra acolo) si eram clienti fideli. Restul statiunii nu l-am vazut decat din masina,am dat cateva ture prin statiune caci e imensa. Ap.in care am stat a fost super,pot sa afirm ca mi-a depasit asteptarile si cred ca e o alegere mult mai buna decat hotelul;am avut spatiu in exces,curatenie,conditii,2 terase,masina in siguranta,piscina f.curata si mai vedeam si marea de la balcon.
Andreia,sa dai un semn daca mai esti pe-aici,ca ar mai fi multe de spus si nu as vrea sa le scriu degeaba,eventual poti sa ma intrebi cam ce te-ar interesa.
Pupici,
Aura

Mergi la inceput

Andreia,mi-am amintit inca ceva! Agentiile de turism din zona(sunt la tot pasul)au o gramada de oferte pt excursii de o zi,unele f.tentante. Am retinut ca voi calatoriti cu avionul si cred ca astea v-ar cadea f.bine. As mai vrea sa adaug ca sotul a fost putin dezamagit ca nu a vazut tot felul de minuni pe plaja gen scutere de apa si alte chestii mai sofisticate. Erau doar niste barci dragute cu tobogane de apa dar nu era ceea ce se astepta el sa gaseasca. E f.probabil sa fi existat la ceva departare de noi dar culmea e ca nici in Bibione nu am vazut(unde ne-am uitat special dupa asa ceva). Dar oricum,si-a gasit el alta distractie:kartul! Legat de plaja,in zona Rimini mi s-au parut plajele mai dotate,era plin de jocuri Chicco,multa plaje aveau cabine de schimb,mese de ping-pong,teren de tenis etc. In j.nu prea am vazut cabine pe plaja,iar jocurile (adica leagane,tobogabe,cabanute) desi le vedeai la tot pasul nu erau chiar pe fiecare plaja. Dar repet,plaja e f.organizata,f.curata si f.frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Aura!!!! Bine ati revenit!

ia uite, ati fost si pe la rimini...ce face rimini in aceasta vara???? Mi-ai facut un dooooor...asa e, pe plaje e plin de jocuri chicco, cabine si dusuri. Ah, rimini ....ah, san marino...

Mihaela si fetele mele

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Aura bine ai revenit! Te astepotam ca pe painea calda ca eu in dupa amiaza asta ple!!!!

Vreau info despre mincare (zona Pta Milöano), despre vreme (ca ma dispera cume aici), apa.....etc tot ce mai crezi tu ca ar interesa. Noi mergem cu masina si sapt. viitoare ne vedem si cu gabriela (babee) di Austria! Abia astept!!!!!

Cum sunt preturile la mincare? La Distractii?

Ati facut cuumparaturi din San Marino? Cum e ? Merita? cit ati facut cu masina pina la Rimini si San Marino........hai scrie tu ca eu sunt cu schnizelele pe masa si cred ca nu am ai timp si de altceva:-((( Abia astept!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Andreia,sunt pe fuga dar incerc sa revin peste vreo 2 ore.
Deci,eu zic ca nu ar tb.sa iti faci pb.in leg.cu vremea,mai ales ca stai si 2 sapt. Vreau sa spun ca cica si prin Ro a fost in per.in care eram noi plecati vreme nasoala,cu frig si ploi. Sa stii ca pe noi nu ne-a plouat decat intr-o seara dar nu a durat mult iar a doua zi a fost o vreme superba. E adevarat ca nu a fost chiar canicula(decat la pranz) dar a fost vreme buna,noi am stat la plaja in fiecare zi,mai putin in 2 zile cand am fost plecati(ni s-a parut noua de dimin.ca e mai inchisa vremea dar tot am indurat caldura pe drum si tot a fost vreme de plaja). Despre apa:nu a fost f.calda dar nici f.rece,eu zic ca a fost buna,fetita mea a facut baie. Cand am fost la Mediterana in aceeasi per.apa a fost muult mai rece.
Hai ca revin imediat,tb.sa plec
Aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Aura, ce bine-mi pare ca ai venit cu impresii din Lido, si mai ales ca impresiile sunt BUNE!!! Eu sunt inca in Italia, dar cu serviciul, asa ca mare lucru nu am vizitat ca nu am avut timp, dar abia astept sa revin in august cu sotzul in vacanta! Atunci vom vizita si Verona, Venezia, San Marino, Firenze...
Mai spune-ne si noua unde ati mancat bine si convenabil in Lido, unde ati facut ceva shopping, ce ati gasit frumos si bun la pret...mai povesteste tot ce zici tu ca ar fi important, orice informatie e binevenita. Din pacate, noi nu luam si fetitele cu noi, caci mergem cu autocarul in excursie organizata, dar de cazat ne cazam in Lido 7 zile la Hotel Terramare (parca e langa P-za Internazionale). Dar daca o sa ne placa, vom reveni anii viitori si cu copiii.

Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 2 luni) si Ramona (3 ani si o luna)
poze_cu_fetele_mele

Mergi la inceput