vacanta in Italia - recomandari

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Aura, merci mult!

Mai astept info legate de mincare, shopping etc.......eu plec de acasa pe la ora 18 ora ta, deci, pina atunci daca mai scrii ceva, vad!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caarra spune:

Mihaela,merci de urare! Deja ma apuca nostalgia si pe mine si abia am venit.De fapt,m-a apucat din momentul in care a tb.sa facem bagajele pt.intoarcere!
Andreia,in cazul in care mergeti cu masina,sa fiti atenti la intrarea spre Jesolo de pe autostrada ca noi am ajuns in Venetia si am mai pierdut timp aiurea. Tb.sa intrati pe la St.Dona- Noventa de Piave(ceva de genul asta),stiam si noi dar ne-a scapat pt.ca erau trecute mai multe localitati si ne-am gandit ca tb.sa gasim Jesolo separat.Despre cazare,se zice ca se face doar incepand cu orele 16 dar am dedus din ceea ce am vazut ca s-au facut si inainte de 13(poate sa fi fost doar exceptii).
Dist.Jesolo-San Marino(circa 300 km) am facut-o in vreo 2h jumate-3h cu o oprire.Categoric ca merita!La modul general,preturile ni s-au parut mult mai mici decat in Italia dar repet ca nu am prea putut sa ne uitam ca lumea din cauza nazdravanei.Noi ne-am cumparat dintr-un supermarket numai cu electronice un ap.foto digital Olympus si un fier de calcat Moulinex la preturi f.bune(erau la promotie) si cu siguranta am fi gasit si alte lucruri interesante dar fetita ne-a pus greu nervii la incercare si nu ne-am permis sa stam prea mult timp in mag.Bineinteles ca nici in cetate nu am reusit sa ajungem sus de tot din acelasi motiv,era si f.cald si nu am mai avut putere. Ce am mai observat eu f.ieftin erau niste sticle cu cocktailuri(Surbett vodka&banana sau tot felul de alte fructe),mie imi place mult respectiva bautura ca aperitiv,mi-a fost ciuda ca nu am luat decat o sticla(3,9 euro fata de 5,9 cat era in Jesolo). In SM e f.scumpa parcarea,cred ca era 1,36 euro/ora,daca nu mai mult. Mi-au placut la nebunie stradutele alea f.inguste pline cu magazine de souveniruri,ma rog, totul e interesant pe-acolo! Intoarcerea spre Jesolo am vrut sa o facem pe drumul national tocmai ca sa vedem statiunile din zona aceea si am prins un stau in care am stat vreo 2 ore,ne-am enervat cumplit pt.ca am ajuns dupa miezul noptii. Si nu tb.sa ratati Italia in miniatura,se afla undeva in zona Rimini-Ravenna,noi am pierdut-o nu am inteles cum(am scapat vreun indicator) si mi-a fost o ciudaaa!
Despre Jesolo:exista 2 supermacato Smile intre pta Milano si p.Torino si spre surprinderea noastra am constatat in ultima zi ca preturile nu sunt aceleasi,sunt mai mici la cel care e mai apropae de p.Milano.Dar preturile din statiune sunt mult mai mari decat la cele din Jesolo,exista un sp.in J.(noi numai la asta am apucat maergem) cu preturi destul de bune(COOP). Despre mancare:pe noi nu ne-a interesta decat pastle si inghetata pt.ca ne-am gatit acasa si pt.ca nu putem sa stam nici 5 min.cu bambina langa noi intr-un restaurant! Ca atare,nu cunosc decat preturile de la gelaterii si pizzerii:90 centi/globul de inghetata la cornet,4-5-6-7 euro la specialitatile de inghetata,6-7 euro salata de fructe(Macedonia),6-7-8euro/pizza-paste. La tot pasul intalnesti gelaterii si pizzerii f.dragute. Fructele sunt ingrozitor de scumpe:banane,mere peste 2 euro/kg!
Ce ne-a enervat pe noi la culme a fost programul lor:inchis totul intre 13-16.Dra cred ca voi sunteti obisnuiti! Era nasol ca atunci dormea si pitica si am fi reusit sa ne ducem la shopping cu schimbul dar nu aveam unde ca nu erau deschise decat niste terase.Iar seara pe la 23 se inchideau toate,noi ne-am socat la inceput,eram obisnuiti cu programul de la noi,cu tambalau pana in zori.
Despre shopping,aveti grija ca la acelasi produs preturile pot fi f.diferite! O pereche de saboti la 25 euro am gasit-o la 10 m mai incolo la 20 euro! Sotul si-a gasit incaltaminte sport Lotto la un pret f.bun fata de Ro(40 euro-piele). Exista un mag.in p.Torino cu multe sortimente la preturi f.bune,multe de firma.
Despre distractii:sa nu ratati Aqualandia! Noi am ratat-o tot din motive de copil prea mic,era nasol programul(10-18) cand e soarele cam tare si mai trebuia sa ii respectam si somnul.Iar pt. o ora nu avea rost sa mergem(e 19 euro intarea/adult). Fisele in Sala Giochi sunt de 0,5 centi dar sunt multe care merg cu 2 fise(deci 1 euro).In Baby Park e 1 euro/fisa sau 8 fise la 5 euro(noi de-astea luam). Ne-am distrat super pe ambarcatiunile alea pe apa(nu stiu cum sa le spun),erau si pt.adulti.
E super ca va intalniti cu Babee acolo! Si noua ne-ar fi placut sa avem cu cine schimba impresii. Noi mai stateam la terasa doar dupa ce adormea pitica(am dus un carucior sport numai pt.treaba asta) dar nu vroiam sa o chinuim prea mult.
Hai ca trimit mesajul fara sa mai citesc,sper ca ai ce alege din ce am scris,daca te mai intere ceva,poti sa intrebi.
Distractie placuta!
Aura

Mergi la inceput

Aura, merci mult! Imi printez acum rasp. tau si sper, la intoarcere, sa ma aceleasi impresii frumoase, ca si tine!

De programul: inbchis intre 13-16 stiam din Bibione,m la fel cum stiam si de plata extra a "ceea ce se pune sub farfurie":-)) (ca nu-mi vine acu cum se zice......).

Eu vreau pantofi si sandale, sper sa gasesc ceva!

Va pup si va povestim la inotarcere cum a fost!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Andreia,vacanta placuta!
Salutari Gabrielei(Babee)!

Alina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by helbi
De programul: inbchis intre 13-16 stiam din Bibione,m la fel cum stiam si de plata extra a "ceea ce se pune sub farfurie":-)) (ca nu-mi vine acu cum se zice......).

Eu vreau pantofi si sandale, sper sa gasesc ceva!

Va pup si va povestim la inotarcere cum a fost!
Andreia

Andreia

Andreia,
In drumul San Marino spre Rimini exista o gramada de magazine cu pantofi si cu pielarie.Noi in citeva zile le-am luat pe toate la rind si am gasit ce cautam si la preturi f bune.
Vezi ca in San Marino cam poti sa te "tirguiesti"la preturi.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caarra spune:

Intr-adevar,la intrarea in SM e plin de supermarkuturi de toate felurile dar ai nevoie de timp sa le colinzi!Noi nu am reusit sa intram decat in cel de electronice,am preferat sa vizitam cetatea. Mai vreau doar sa iti spun ca in SM sunt preturi f.bune la parfumuri,in cazul in care esti interesata,noi le-am gasit la mag.din cetate,prin boutiqurile cu souveniruri....A, si inca ceva,in mag.de electronice,in cazul in care platesti cu cardul beneficiezi de 19% reducere,ne-a fost ciuda de numa ca ne-am golit cardurile inainte de plecare,la ceea cea am cumparat noi s-ar fi simtit binisor.
Vacanta placuta!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by caarra

Intr-adevar,la intrarea in SM e plin de supermarkuturi de toate felurile dar ai nevoie de timp sa le colinzi!Noi nu am reusit sa intram decat in cel de electronice,am preferat sa vizitam cetatea. Mai vreau doar sa iti spun ca in SM sunt preturi f.bune la parfumuri,in cazul in care esti interesata,noi le-am gasit la mag.din cetate,prin boutiqurile cu souveniruri....A, si inca ceva,in mag.de electronice,in cazul in care platesti cu cardul beneficiezi de 19% reducere,ne-a fost ciuda de numa ca ne-am golit cardurile inainte de plecare,la ceea cea am cumparat noi s-ar fi simtit binisor.
Vacanta placuta!

Asa-i,iti trebuie mult timp sa colinzi ptin magazine si din fericire noi am avut din plin acum 2 ani ca am stat 15 zile la Rimini.

Uite,asta cu cardul nu o stiam!Faina treaba!

Alina

Mergi la inceput

Fetele, multumim mult pt ponturi.

Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Eheee na ca vazui c-ati sacris..si inca cat...

Helbi deja a plecat..Caarra s-a intors cu super impresii..Alina multam fain de urare..eu te tot astept la un chat...si cucu idSa mi-l dai..daca vrei.

Asa..noi vom pleca sambata viitoare dar avem de gand sa nu ne miscam din Lido di Jesolo.Poate putin in Venetia(cu toate c-o stiu pe de rost) si sper s-avem vreme buna sa ne balacim si sa ma bronzez ca pe Phillip i-l pasez sotului.

-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

Si a trecut un an

Gabriela si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Gabriela,trimit pm.

Alina

Mergi la inceput