vacanta in Italia - recomandari
Ma intereseaza in special zona de litoral pt.ca vrem sa mergem cu fetita de aproape 2 ani(cu masina pers) si mi-e f.greu sa ma orientez. As dori recomandari de la pers.care au fost undeva in statiune la mare(nu f.scumpa),eventual pareri pro/contra ,cam ce ar tb.sa am in vedere etc. si nu in ultimul rand ceva preturi.Nu dorim neaparat sa mergem printr-o agentie,ne-ar conveni si o rezervare pe internet dar ofertele sunt atat de multe incat mi-e greu sa aleg fara o minima recomandare,stiu ca pot exista o gramada de capcane.Am mai fost in Italia dar am vizitat numai nordul.
Multumesc.
Raspunsuri
mihaela_s spune:
Noi am fost anul trecut la Rimini, ne-a placut foarte mult. Plaja e minunata, apa la fel. Statiunea e aglomerata, insa nu cred ca vei gasi un litoral pustiu pe timp de vara . Sunt mai multe statiuni in Rimini, noi am fost in Bellariva. Cel mai ieftin iesi tot cu rezevare printr-o agentie...parerea mea. Daca vrei detalii spune-mi si iti scriu pe PM. N-as vrea sa fac reclama aici agentiei prin care am mers noi, iti spun si pretul. Noi am facut rezervarea prin internet, au fost foarte seriosi si ti-i recomand cu placere.
Ai de vizitat orasul, care e frumos, la 20 km e San Marino, daca va hotarati sa mergeti la Rimini nu cumva sa-l ratati. Si noi am fost cu masina, insa in statiune nu merita sa te plimbi cu ea, asa cum am spus e aglomerat.
Mihaela , Diana Alexandra(22 nov 1996) si Silvia Petra(10 sept 2003)
pozici noi
bebelusi august-septembrie 2003
Pusi spune:
Intr-adevar Rimimi e frumoasa, insa e haotica, mai ales ca mergi cu un copil, si in plus, e fooooaaartttteeee scumpa. Eu am fost acum 2 ani putin mai in jos, la Vieste..SUPERB!!!!! O statiune foarte draguta, linistita mai ales pt. o familie, preturi rezonabile..sunt multe vile, cu apartamente de inchiriat puse la punct: cu baie, bucatarie, si la preturi mai mici decat camerele la hotel. Dac vrei, da-mi un PM, cred ca mai am cartea de vizita de acolo, iti dau un nr. de telefon.
caarra spune:
Ne-am hotarat pt.riviera adriatica,zona Ravenna-Rimini.Ne-am gandit ca ar fi interesant sa gasim un complex all inclusive,avand in vedere ca vom fi cu copilul. A mai fost cineva prin zona(in afara de Mihaela si Pusi) sa ma indrume spre un anumit hotel sau statiune? M-ar ajuta si recomandarile negative,sa stiu ce tb.sa evit.
Multumesc.
pyssy spune:
Mie mi-a placut mult zona Ligure.. mai jos de Genova ( unde gasesti cel mai mare acvariu din Europa).. in jos spre San Remmo.. super zona
pyssy
baby-boom spune:
Servus Aura
Si noi mergem la vara in italia in vacanta, cu niste prieteni si tot cu bebeii, care vor avea atuni un an si un pic....noi ne-am hotarat(la recomandarea lor) sa mergem in zona Liguria, unde ei au mai fost si au locuit intr-o vila de vacanta, la cateva sute de m de mare....pretul e rezonabil, dar din pacate nu-l stiu acum, insa daca esti interesata in continuare voi intreba si revin cu un pm, o.k.?
caarra spune:
Oh,fetelor,stiu ca e superba Liguria,am ajuns si eu pe-acolo desi nu am zabovit prea mult dar la noi e problema cu km! Ma tem de distantele mult prea mari pt.pitica,nu prea are rabdare si e de inteles asa ca am vrea sa ne incadram in max.1400-1500km. De asemenea,am inteles ca pe masura ce se coboara spre sudul Italiei e tot mai frumos dar deocamdata e prea departe pt.noi.Ramane sa ajungem pe-acolo cand se face fetita mai marisoara.
Florina,chiar te rog sa imi dai amanunte despre oferta voastra,sa mai am termene de comparatie. Voi la distanta v-ati gandit? Noua nu ne-a fost tocmai usor nici drumul pana la Constanta pe care l-am facut in vara.
helbi spune:
Fetele care au fost in zona Rimini, please, daca se poate detalii pe PM.......
caarra, cind fetita mea aa avut un an jumate ma fost la Bibione, cca 80 km de Venetia.....SUPER!!!! Sia cum studiez oferta de acolo, dar daca pica ceva pe la Rimini, avantajos /desi m-am uitat si anul trecut si te cam usuca-........) , ne reorientam. Daca vrei detalii despre Bibione, scrie-mi!
minunea mea
Poze noi - Frankfurt,
Andreia
Alina spune:
...
Noi am fost 2 ani la rind in Italia,la Adriatica si ne-a placut foarte foarte mult,ne vom intoarce cu drag acolo.
In 2003 am fost in Emilia Romagna,la Riccione,o statiune legata de Rimini.Defapt acolo statiunile sunt una linga alta,fara delimitari clare.Plaja e foarte frumoasa,mare,sunt locuri de joaca pt copii(fetita noastra avea atunci 1,4 ani si s-a simtit minunat)apa e foarte curata,lina si adinceste treptat.Am stat 2 saptamini si am vizitat San Marino,Ravenna,Rimini si imprejurimile.In Riccione exista un park de distractii urias dar nu prea e de mers cu copil asa mic.
Ca preturi,mie mi s-au parut foarte-foarte bune,mai ieftin ca in Germania,de ex.
In 2004 am fost la Lido di Jesolo,in Veneto,foarte aproape de Venetia.A fost excelent din toate punctele de vedere si zona ni s-a parut putin mai ieftina decit Emilia Romagna.
Daca ai si alte intrebari,scrie-mi.Noi am fost prin agentie("Interhome")si am inchiriat un apartament de vacanta chiar linga plaja.
Andreia(helbi),daca te pot ajuta,scrie-mi.
Alina