Regimul Weight waitcher

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Michelle, foarte utila lista. Si multumesc ca ai calculat punctele de la telemea.
Eu nu pot sa ma uit pe ambalaj, mai avem pana ajungem si noi sa avem totul trecut pe ambalaj...branza o cumpar din piata, la kilogram. Dar cred ca vreo 12 puncte am luat doar din branza, nu mai zis de saratele.
Nu da lista jos, te rog. Cred ca multe fete inteleg engleza si daca nu, o sa ne intrebe si traducem din ea.
Ai avut un meniu interesant, nu m-as fi gandit vreodata ca e "permis" in timpul unui regim de slabire...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Hai fetelor, unde sunteti? Calculati de zor punctele?
Intrebare intrebatoare (din nou): cum calculam punctele cand mergem la restaurant? aproximati si comandati gratar, salata? Ca la o mancare mai consistenta nu as sti sa calculez. Am mancat de curand la un restaurant vinete felii lungi care erau umplute cu carne tocata de vaca si mozarella. Un fel de musaca de vinete...habar nu am cate puncte sa pun pentru asa ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

am observat ca in ro scrie adesea in meniu de exemplu 200/20/20 - gordon bleu - adica 200 de g pui 20 g sunca 20 g cascaval
daca nu scrie in meniu poti sa rogi chelnerul sa intrebe la bucatarie. Oricum poti sa aproximezi cam cate linguri de carne ,mozzarela, ulei ai acolo si dupa aia mergi pe liste si vezi cam cat ai mancat.
cea mai buna metoda e sa comanzi ceva simplu la restaurant. de ex. piept de pui la gratar cu salata si sa-i rogi sa-ti spuna cantitatea . cu carne si mozzarela mai greu sa tii regimul asta ca mie-mi suna a meniu de 10 puncte si stiu ca trebuie sa incercam sa mancam 7 puncte la o masa. E ok totusi daca ai ales masa la restaurant in ideea ca ai puncte bonus de consumat. atunci n-ai de ce sa-ti faci griji ca tot dai jos.
Michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Salutare la toate fetele !
Mi-am mancat deja toate punctele de pe la ora 15....si acum chitai, bag apa la greu sa mai umplu stomacul....
Kid, cand mananci la restaurant (chestii complicate) nu poti calcula decat...okiometrik. Eu insa, cand merg la restaurant si ma destrabalez, nici nu-mi mai calculez punctele, consider ca e o zi de bonusuri, si uite ca functioneaza, asa am facut de la inceput. Bine, nu se intampla mai des de o data la 2 saptamani sa zicem. Eu nu-mi adaug bonusurile in nici o zi (desi fac kilometri pe jos zilnic, fac treaba in casa, as avea ce adauga)insa cand merg sa mananc in oras nu ma mai gandesc la puncte, la ce trebuie sau nu sa mananc...mananc ceea ce am chef.
Din experienta personala iti spun ca nu trebuie sa fii f. stricta cu punctele, asta o face toata lumea la inceput, insa pe parcurs o sa observi ca si daca mananci 2 p in plus intr-o zi nu se intampla nimic pe cantar. Eu chestia asta am invatat-o de la o tipa care a slabit 60 de kile si era cu noi la intalniri, veterana in d-ale WW. Daca stau bine sa ma gandesc, sunt rare zilele in care-mi mai calculez punctele, o sa vezi ca o sa te obisnuiesti si o sa-ti faci toate socotelile in cap, nu pe hartie.

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

eu azi am inceput ziua cu o tortilla mica din faina inegrala (2.3p) + 1oz de mozzarela (2.1p )- 4.4 p nu-i rau pt inceput . (desi ideal ar fii 7 pct la micul dejun ).
NU stiu ce o sa mananc in restul zilei - o sa adaug pe parcurs

Tocmai am citit in revista Weight Wachers ca s-au facut studii si s-a demonstrat ca mancatul de 5-7 ori pe zi ( putin si des ) nu accelereaza metabolismul ci dimpotriva il mentine scazut. Se pare ca daca respectam 3 mese principale pe zi + 2 snack-uri hipocalorice ( fructe sau iaurt ) mancam mai putine calorii si beneficiem si de o accelerare favorabila a metabolismului

Michelle

Mergi la inceput

Astia de aici sunt mai ticalosi, recomanda 3 mese principale si o singura gustare, eu mananc insa 3+2.

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

meniu de vara ciuperci umplute
4 bucati 3 puncte

ciuperci 12 bucati
se scot coditele se taie marunt.
in tigaie prajim 1/2 ceapa mica in 1 lingura ulei de masline la care adaugam dupa 3 minute putin ardei gras maruntit , 1 rosie , cozile de ciuperci , nucsoara piper si sare. se lasa pe foc cam 10 minute. Cu amestecul asta se umplu ciupercile . se baga in cuptorul preincalzit la foc mediu timp de 15 minute. Dupa 15 minute se adauga 120 de grame de mozzarela razuita sau cascaval sau ce vreti voi . la 12 ciuperci asta inseamna 10 g/ ciuperca. se baga inapoi la cuptor pana sunt moi ciupercile ( cam inca 5 minute ). Pofta buna

PS . Eu le-am facut aseara pt sotul meu , ce a ramas le folosesc azi pe post de snack intre mese. 2 ciuperci taie foamea bine de tot si sunt doar 1,5 pct !!!!

Michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Michelle ... super , desi am facut-o de multe ori, nu m-am gandit sa-i calculez punctele. O s-o execut si eu...azi mi-am cam facut de cap...si maine la fel, dar de luni imi revin

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Eu azi merit sa fiu .
Cum era cantecul ala...Žde maine, de luuuuniŽ...sper sa-mi revin, ca am dat iama-n inghetata.

Carmi

Mergi la inceput

carmi de ce nu incerci frozen yogurt sau inghetata fara zahar . o sa te simti mai putin vinovata si o sa ramai si la regim . 1/2 pahar de frozen yogurt e doar 2 puncte . Eu am o " galeata" in frigider si mananc din cand in cand si nu ma afecteaza cu nimic. Inghetata obisnuita e crima insa si nu vezi diferenta intre ea si frozen yogurt

Michelle

Mergi la inceput