Regimul Weight waitcher
Raspunsuri - Pagina 21
Carmi spune:
Michelle, mersi de sfat, da stii tu, te mai apuca din cand in cand s-o iei pe aratura...dupa 6 luni de regim. Inghetata dietetica (cum ii spune pe-aici) e absolut ingrozitoare, n-are nici un gust, nu stiu cum o fi la voi, da asta e rea de tot. Mi-am luat sorbetto, ala e hipocaloric, asa ca o sa- ´atac´cand ma apuca vreo pandalie...
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz
(20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
michelle7 spune:
frozen yogurt e ca si serbetul - de dieta - natural - ca e hipocaloric. eu una nu vad nici o diferenta intre frozen yogurt si inghetata propriu -zisa ( cea nedietetica ). ce-i drept eu nu-l cumpar simplu ci cu " chestii " in el gen sos de caramel sau toffee sau fudge , bucatele de ceva etc ![]()
PS unul dintre mic- dejunurile recomandate de revista WW e 1/2 pahar frozen yogurt(2p) + 1/2 banana(1p )+ 1 lingura de migdale feliate (1p) - 4 p si daca mai adaugi si 1 pahar de suc de portocale (2p) ai un mic dejun si sanatos si dulce
Michelle
michelle7 spune:
ps. truc - un iaurt de fructe mic + nuci sau migdale tocate bagat la congelator e aproape ca frozen yogurt -ul din magazin si aproape la fel de satisfacator ca o inghetata 
Michelle
michelle7 spune:
ps. truc - un iaurt de fructe mic + nuci sau migdale tocate bagat la congelator e aproape ca frozen yogurt -ul din magazin si aproape la fel de satisfacator ca o inghetata 
Voi beti bauturi facute in blender? eu cumpar fructe congelate ( de exemplu capsuni, afine, sau amestecuri de fructe gen ananas +mango +papaya + capsuni ) . bag in blender " o mana" de fructe congelate + 1 pahar de suc de portocale sau un pahar de lapte ( aici trebuie un pic de indulcitor ) e o super bautura inghetata - si sanatoasa si foooarte gustoasa .
Daca o fac cu fructe proaspete atunci adaug 1/2 pahar de cuburi de gheata ca sa aiba bautura textura de milkshake
Michelle
Carmi spune:
Michelle, aici nu se gaseste ´frozen yogurt´in magazine, aud la tine prima data, da eu imi congelez iaurt dietetic cu fructe si-mi imaginez ca pap inghetata buna. Banuiesc ca-i pur si simplu iaurt congelat, nu?
Azi mi-e cam rau, dupa ´orgia´ de ieri, am mancat prea multe dulciuri. De azi sunt iar cumintica.
Si eu ´blenduiesc´ fructe si amestec cu suc, mai ales cand e foarte cald afara, e bun.
Luna asta mi-am propus sa slabesc 5 kile, in august mergem la casa noastra din Sicilia (la mare) si tre sa dau jos ce a mai ramas din sunci. Jur sa ma tin de treaba
.
Nici o ww-itza pe aici? Michelle banuiesc ca 
.
Ma duc sa-mi iau micul dejun, iaurt cu müsli si o banana.
Carmi
(20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
kid2003 spune:
Neatza fetelor. Ieri am fost cumintica: 1 ou dimineata, gratar pui + spanac la pranz si 2 pahare de bere rece...dar atat.
De dimineata nu am avut timp sa mananc acasa ca eram in intarziere, am ajuns la serviciu si am bagat repede 2 covrigi (6 puncte impreuna) + un pepsi light. La pranz o felie de branza cu rosii (cam tot 6 puncte) si poate diseara beau o bere rece (ce sa fac, alcoolica sunt, hi hi, dar imi pica bine un pahar de bere rece seara- ii tin companie berbantului). Peste toate astea as vrea sa mai rontai la serviciu 200 de g de cirese. Ce ziceti, merge?
Dimineata am fost fericita, un kg in minus fata de lunea trecuta, sper sa ma tina treaba asta.
Carmi spune:
Kidu, baga cirese fara probleme. Si intrebai de cola light, eu consum zilnic....are 0 puncte, asa ca merge.
Oops, Michelle nu doarme...
Carmi
michelle7 spune:
Fetelor tocmai am citit in revista Weight Watchers ca bauturile dietetice impiedica pierderea kilogramelor. S-a facut un studiu timp de 1 an si cica cei care beau bauturi dietetice cantareau mai mult ca cei care beau bauturi cu zahar pt ca consumau mai multe calorii ( indulcitorii artificiali cresc pofta de mancare )
Michelle
kid2003 spune:
Michelle, cred ca e adevarat. Dar noi, fete cuminti ce suntem, nu mancam mai mult, mancam in limita punctelor...Asa ca, sper sa nu riscam prea mult. Eu de pepsi sau cola light nu pot sa ma las 
Execut acum o varza noua calita, cu putin ulei de masline, marar din plin si multe rosii proaspete, decojite si tocate. Asta e pranzul de maine.