Copilasi de iunie-iulie 2003 (45)
Raspunsuri - Pagina 11
Andra_ spune:
Ieri si azi nu am putut deschide usa din spate de la masina, drept ptr care Luca a stat in fata linga mine, cu centura pusa si fr. cuminte altminteri, nici nu se vede ca e cineva acolo.
Azi inainte de Dristor l-am lasat pe unul sa se bage in fata mea, si i-am facut semn cu mina ca il las, iar Luca a inceput si el sa faca "pa-pa" cu mina, desi nu vedea nimic, dar s-a sesizat imediat copilu'...
pup u,
Andra
Luca Pitu
carmenutza spune:
quote:
Azi inainte de Dristor l-am lasat pe unul sa se bage in fata mea, si i-am facut semn cu mina ca il las, iar Luca a inceput si el sa faca "pa-pa" cu mina, desi nu vedea nimic, dar s-a sesizat imediat copilu'...
Bestial...pupici pentru frumosul Luca
Carmen si bb Maya Alexia
Poze cu Maya
madic spune:
ANDRA - eu nu stiu cum de e Luca asa de intelegator, sa tina martisorul in buzunar si sa i-l dea bunicii fara sa umble la el, pt ca eu am incercat faza asta cu martisorul pt Jeni (bona), da' n-a fost chip, ca Mariuca tragea de el cu toata puterea sa-l desfaca si sa-l "studieze" si ea nitel, asa ca am renuntat si i-am dat eu martisorul, altfel nu mai ramanea nimic de el...
Doamne, ce copil "cuminte" am !
Aseara chiar vorbeam cu Dan, cand ne uitam cate dracii ii trec copilei noastre prin cap, ca nu stiu cum reuseste, dar nu sta o secunda in loc, ca probabil e asa din cauza ca noi tot timpul am zis ca nu vrem decat un copil. Si ne-a dat-o pe asta, de ne satura. Poate daca ziceam si noi ca vrem macar doi, era si ea mai cuminte (si aici ma gandesc la Crisa, care ea zicea ca asa a facut...), dar la noi se pare ca nu mai e nici o sansa, ca daca iese si-al doilea ca Mariuca, o luam razna sigur.
Va pup ca e 1 Martie si ne-a facut sefu' program scurt .
Madi si Mariuca (28.07.2003)
http://community.webshots.com/user/ianina2003
carmenutza spune:
chiar asa...voi cum lucrati azi??? am inteles ca femeile care lucreaza la stat au liber azi..asa este??
Carmen si bb Maya Alexia
Poze cu Maya
alexandrueduard spune:
quote:
Originally posted by carmenutza
chiar asa...voi cum lucrati azi??? am inteles ca femeile care lucreaza la stat au liber azi..asa este??
Carmen si bb Maya Alexia
Poze cu Maya
Nu e liberi azi, ci doar program scurt. Si asa va fi si pe 8 martie. Stiu asta de la colegele mele.
Va doresc si eu o primavara frumoasa si calduroasa.
Ar fi frumos sa ne intalnim cu copilasii in Herastrau cand s-o face putin mai caldutz.
Magda si bb Alex puisor
http://community.webshots.com/user/edyalex
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
AdynaB spune:
Salutare la mamici si bebici,
La multi ani si un 1 Martie plin de bucurii si sanatate!!
Sa aveti o primavara frumoasa!
Selina e din ce in ce mai smeshera...are o galetusa cu lego,pe care o goleste si cind sint eu la bucatarie,vine o intoarce si se suie pe ea sa vada ce fac eu de papa...
GIO,succes!
Adyna si Selina bambina
romana spune:
Buna fetelor. A ajuns si tata aseara, sotu e in delegatie.
Cristi l-a recunoscut ( l-a vazut ultima data in decembrie) si tare s-a mai bucurat tata. In schimb Alin... a cam plins dar acum s-am mai obisnuit.
In momentul asta tata e afara cu Cristi, iar Alin doarme.
Fetele care vor sa ne intilnim in Piata Alba Iulia : Carmenutza, Magdone si Aditzu. Eu zic ca joi e cel mai bine ca poate se mai incalzeste un pica afara si in plus miine ma duc la ecograf sa-i masoare ceafa lui bebe3. O sa vin cu Alin si cu Cristi plus tata. Ma gindeam sa fie intre orele 11 si 12, dar nu stiu cum sa fac sa va anunt pe toate trei fara sa ramin cu creditul zero pe cartela. Eventual sa va sun pe telefonul fix daca se poate ... sau se ne intelegem acum la o ora si un loc anume.
Deci daca nu sint alte propuneri eu zic asa joi la 11 si jumatate in fata la Bancpost. Daca apar probleme ne sunam. Nu mai tin minte daca v-am dat la toate numarul meu de mobil.
Astept un semn de la voi , in sensul de da sau nu sau alte propuneri.
Romana ,baietii si burtica.
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
Magdone spune:
La multi ani fetele de 1 martie! si o primavara frumoasa cu bucurii
Romana e foarte bine asa, cel putin eu sigur pot sa vin, oricum daca apare ceva te sun eu pe mobil. De-abia astept sa-i vad pe voinici!
Romana_74 - nu stiu sigur cum se ia tinctura de propolis, adica cate picaturi pe zi, dar stiu sigur ca ajuta foarte mult. Si e buna si pentru cresteresa imunitatii.
Gio, bafta la interviu dar sa ne spui si noua ce si cum
Dana - ce frumos a fost....
Cornelia, hai sa te imbarbatez si eu putin, stiu e ca e foarte greu, si eu am trecut printr-o perioada de asta dupa nastere, foarte greu mi-am revenit, dar pana la urma ai sa reusesti si tu, gandeste-te cat de fericita ai sa fii cu 2 copilasi, si uitandu-te in urma ai sa razi...si sotul... asa sunt barbatii mai insensibili, n-au cum sa inteleaga prin cate trece o mama...poate daca ar naste si ei
Magdone si Razvan (19.07.2003)
poze
Magdone spune:
Am uitat sa zic pentru intalnire si eu votez pt. sapt. viitoare desi nici atunci nu sunt sigura, dar mai vad eu.
pupici
Magdone si Razvan (19.07.2003)
poze
Kehleyr spune:
Buna fetelor,
Romana - iti tinem pumnii maine la ecografie. Nu ar trebui sa iti spuna si daca e fetita sau baiat?
Ca sa te incurajez, am o prietena oarecum in situatia ta: avea doua fetite si isi dorea foarte tare un baiat, asa ca a ramas a treia oara gravida si ieri a nascut un grasan de toata frumusetea . Asa ca o sa ai si tu parte de fetita pe care ti-o doresti .
Gio - tare-s curioasa cum arata sefu' ala care vrea secretara cu copil . Poate e divortat si are nevoie de consultanta in alegerea scutecelor.
Renata - ai vazut ca merge si cu tratamentul? . Suna tare bine sedintele de masaj.
Noi nu avem program scurt, eu vroiam sa mi-l fac singura, dar uite ca ne-au pus sedinta la 4 .
Clara (catzelul) e iar in vizita la noi si fi-mea e mai topita dupa ea ca niciodata. Azi-dimineata a tinut neaparat sa ii dea sa bea lapte din canita ei cu cioc -- ca doar da la toate papusile si mami si tati o lauda -- si pana sa bag eu de seama, cainele linsese canita . Dupa care a inceput sa ii arunce mingea catzelului si caztelul, culmea, o lua si o arunca din nou pe jos la picioarele Stefaniei, ca sa i-o arunce din nou. Bine, numa' de vreo trei ori, dup-aia s-a bagat cu mingea intr-un colt si a inceput sa maraie .
Va pup si o virtuala ca de altele nu prea am de unde pe vremea asta .