Copilasi de iunie-iulie 2003 (45)
Raspunsuri - Pagina 10
gio spune:
o-ho-ho, ce activitate!!!
Dana, bine ai venit!!Sa stapaniti sanatosi masina!!
Masuta cu scaune am vazut la mobexpert, dar era din lemn si nu prea a mavut chef sa iau, la cat alearga fi-mea...daca da un bot de masa aia de lemn....e de rau!
De martisor, nu am luat martisoare, tin sa te dezamagesc Andra, dar mi s-au parut niste kitschuri.......si am facut o vizita pe la Piciul, care s-a lasat cu un rucsacel, niste tenesi cu chit chit, si o jucarie care merge si canta..sa va zic ce a facut dupa-amiaza asta Taisia???A lergat cu rucsacul in spate si cu tenesii in picioare de aud si acum chit-chit in fundal..Poate uita de ei pana maine!!!
Renisor, iti tinem pumnii sa obtii biletul acela!
Si noi venim pe 7, numai hotarati-va o data..
aaaa, sa va zic o faza tare, in Ro libera anunt: angajez secretara casatorita cu copil..am ras cand l-am citit..cred ca l-a pus nevasta patronului oricum am sunat si ma duc maine la interviu, sa vad care-i treaba, pt ca , nu-i asa, corespund
va pupam!
If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....
pojogam spune:
Salutare, se vede ca au venit forte proaspete si atmosfera s-a mai incins"la scris"...
Crisa legat de ce spuneai ma alatur si eu, nu ca as fi foarte bucuroasa de asta dar mie in genere mi-a pierit cheful si nu stiu cum sa-l mai starnesc; am ajuns sa fim imreuna asa de rar incat putem bifa cand se intampla; noroc acum de plecarea mea la nemti si intoarcerea a fost la fix, dar uite ca nu ma incelzesc bine si Ovidiu e deja la Sf. Gheorghe in delegatie inca 2 saptamani... Am nevoie de un amant infocat...
Legat de jucarii pe care le-am luat pot sa spun de cateva puzzle din lemn si sunt fie cu piese imbinate sau separatate; una din ele are jos reprezentat ficerae animalut ce tb scos din puzzle si daca apesi pe animalutul respectiv scoate sunetul corespunzator; acolo la mare moda sunt jocurile G-magic sau Mag-magic, niste piese din plastic cred,colorat care in coturi au magneti si poti sa faci diverse constructii lasand piesele sa se uneasca prin lipire. Eu una am fost fascinate de ele insa pretul era cam piparat.Toate masinutile astea pe care le vedem noi cu pedala si pe la mine la Bacau sunt cam 11 mil cea mai complexa am vazut-o acolo cam la 3mil juma si nu mi-a venit sa cred.Oricum jucariile sunt mult mai ieftine ca aici! desi soar mea imi spusese ca Munchenul e un oras scump si ca in alta parte am gasi mai ieftin.
I-am mai luat si un cub cu diverse forme insa e derutant ca exista aceleasi forme dar de marimi diferite... oricum cred ca e cam devreme pt asta. Am carat si o masinuta pe care poate sta si se rezema si imipinge el cu picioarele ca sa mearga, e draguta dar nimic special decat asa ca deplasare.
Dana m-a delectat ce spunei si imi pare rau ca nu stiu sa schiez si sincer nu cred ca as avea curaj. Am fost in schimb in Salzburg si mi-a placut mult desi e destul de mititel. Totusi am simtit alt "aer" acolo in comparatie cu nemtii... Sunt cateva chestii importante pentru mine si de aceea la nemti am avut discutii despre viata de acolo chiar cu prieteni aporpiati; incercau sa ma lamureasca cat e de minunat, insa era clar ca eu nu am vazut chiar asa lucrurile. Ma deranjeaza stilul de mancare, care desi e atragator ochiului si senzatiilor papilare, e destul de sarac in adevarate vitamine si esente naturale; apoi tarnsexualii , atitudinea nemtilor fata de ceilalti... in fine stilul asta latin poate cuceri , dar stilul nemtilor mai deloc.
Oricum partea buna este ca Flaviu a devenit extraordinar de cuminte si asculatator; anu se intelege ca face tot ce i se spune insa se simte inatitudinea lui ca e mai intelegator,si mai cald, judeca ceea ce -i spun , chiar timid uneori; ma deranjeaza insa aceeasi problema cu vorbitul, care parca acum a disparut cu desavarsire...Spune insa "DA" atunci cand e de acord si e un da atat de frumos si dulce si cand ceva nu-i place nu spune "NU" ci doar da din cap razand. Incerc sa fiu un parinte rabdator si sa nu ma gandesc aiurea si ... sa astept sa vorbeasca... IL vad ca judeca si stie o multime de chestii si ma gandesc, ca nu e prost sau nu are o problema de logica insa parca ii e frica sa vorbeasca.
gata ca daca ma mai gandesc dau apa la soareci imediat...
Bibi David cum mai sta cu vorbitul?!
Mihaela si Flaviu
Poze Flaviu
alinuta spune:
mihaela, dana, bine ati revenit! forte proaspete, amintiri, e-he, fuse si se duse si vacanta!
cornelia, eu zic ca si vremea e de vina de ai tu starile astea asa "blegoase". poate primavara o sa te puna nitel pe picioare, psihic mai ales, asa ca mai stringe putin din dintisori ca trece si asta.
si la noi vine iarna din nou! saptamina si zapada - vreau si io ghiocei si pasarele ciripind...nenica, e clar, m-am vestejit in casa!
alexandra e bine, fireste, pusa pe sotii, maaare dansatoare si chitibusara. de o vreme a-nvatat sa zica referitor la lucruri "a mama" sau dupa caz "a tata" - adica intelegeti ca (virgula) cutare e a luŽ mama si cutare a luŽ tata. buuun, numai ca de ceva zile l-a bagat pe "nenea", care nenea salasuia de vreo luna in vocabularul ei, doar ca acum are si nenea tot felul de lucruri in casa. ba ca haina de pe umeras e "a nenea", ba pantofii e "a nenea", sau crema e "a nenea", ca deja intra al meu la banuieli. care si cum e nenea? ce legaturi face duduia la ea in cerebel, habar n-am, daŽcu nenea asta ma baga la belele.
mai mult, cum eu cu sotul vorbim la telefon mai mult de pe mobil (ca e moca), madam a invatat sa apeleze ultimul nr. format. ca e nimereala sau nu, aia e, cert e ca vorbeam intr-o zi cu o prietena, in timp ce maimuta tacticoasa pune mina pe mobil, se baga dupa canapea si da-i la butoane. si nimereste la ta-su, incepe sa spuna "alio, alio", ta-su se prinde cu cine sta de vorba, auzindu-ma si pe mine trancanind in fundal, si o ia la intrebari :"ce faci tati? ce face mama?" bla-bla-bla. si duduia, degajata, ii raspunde fara resentimente "mama alio nenea". asa ca iata cum m-am procopsit si eu cu una bucata bamblec. deci, se poate.
in alta ordine de idei, maine apare pentru prima oara "bambi" pe dvd, io una abia astept ca mi-e drag de mor filmuletul asta si abia astept sa-l vad iar, de data asta cu alex. sper sa-i placa, nu de alta dar deja stiu aproape toate replicile de la nemo, ca altceva nu se vizioneaza la noi in casa.
bag seama ca iar o puneti de-o intilnire, si parca vad ca umpleti iar doua pagini cu unde si cind va intilniti, iar cind vine vorba de povestit ce si cum, o dati la intors. de data asta nu va iert!
va las, ma duc sa fac o prajitura pina se trezeste madam (btw, de cind cu iarna asta, m-am gasit mare cofetareasa, mai bine zis placintareasa, ca nu trece saptamina fara o placinta cu visine sau cu brinza!)
pupici la toata lumea!
Alina si Alexandra
poze alex
cgaby spune:
alinutza - mare pofta mi-ai facut! nu poti trimite un pachet??
cornelia - tinem pumnii sa-ti treaca faza asta blegoasa!
pupici tuturor mamicilor si piticilor!
ma apuca disperarea... stef doarme de la ora 16.30!!! oare cand se trezeste? parca vad ca se trezeste pe la 2...si il apuca cheful de joaca..
pupici
si mie imi convine pe 7!
cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100
cgaby spune:
era sa uit!
un martisir pentru toate fetele din partea noastra!
si muuulti pupici dulci!
cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100
madic spune:
"LA MULTI ANI!"
Pentru toate mamicile si toate fetitele noastre. Sa aveti o primavara senina si luminoasa, sa va bucurati de zile insorite si de fiecare clipa petrecuta alaturi de copiii vostri minunati.
Va pup pe toate.
Madi si Mariuca (28.07.2003)
http://community.webshots.com/user/ianina2003
Andra_ spune:
Mai, fetelor, cica a venit primavara! Sa ne traim!
Le-ati luat fetitelor martisoare? Eu le-am luat colegelor tot soiul de maimutoi si dinozauri, ca nu m-am putut abtine. Iar Luca i-a dus dimineata bunicii, i l-am dat si l-a dus in buzunar la pantaloni, si cind am ajuns, imediat si-a bagat mina si se tot cauta, n-am putut nici sa-i scoatem geaca pina nu a scos martisorul si i l-a dat. Fr. incintati si copilul, si bunica...
Fetele, mai tineti minte cum ne-am intilnit noi anul trecut cu piticii in parc, in martie... ce ziceti, o facem si anul asta, asa, aniversar? Dupa 15 incolo, cind s-o mai incalzi, dar sa ne vedem tot acolo la intrarea in Herastrau, poate anul asta mai avansam. Pe 19 martie, ce ziceti? Si musai sa vina toata lumea de fuse anul trecut, si bineinteles tot restul, sa repetam poza de grup an dupa an.
pup u,
Andra
Luca Pitu
anamaria spune:
salutare fetelor!!!
azi va daruiesc la toate cate un buchet de ghiocei virtuali, sa va fie fiacre zi plina de zambet si arze de soare (care fie vorba-ntre noi, pe aici se arata foaaarte frumos, dar cu muuulti dinti )
tudor e tare plangacios azi, cum ma vede la pc, cum il apuca crizele, da' nici eu nu ma las... cred ca trebuie sa apara siultimul canin, altfel nu-mi explic deloc! de dimineata a plans asa, crizant, vreo 5-10 minute, nu vrea sa-mi zica/arate ce vrea, nu se linisteste nici in brate... pana la urma s-a innecat si a varsat de atata plans! asa ca acum iar spal rufe... abia terminase Safta (masina de spalat)! urla nene, ca n-am ce-ti face!
romana 74 - si eu cred ca trebuie sa te convingi sa nu compari bebeii, de obicei al doilea BB e mai micutz decat primul! conform acestei 'reguli', ar insemna ca pe primul trebuia sa-l nasc cu peste 4 kg, ca el s-a nascut cu 2,4 kg cu 7 saptamani mai devreme, si cica spre final de sarcina ia cca 300-500 g pe saptamana... noroc ca l-am nascut prematur! si cred ca si tudor mai punea ceva pe el, dar dr m-a programat sa nasc... poate mai statea in burtica vreo 10 zile, da' nici eu nu mai suportam!
cornelia - eu zic sa fii fericita ca n-ai chef de , mai ales ca ai interdictie medicala! eu n-am avut nici o interdictie, ba chiar aveam un cheeef!!! da' sotu' pur si simplu nu putea sa 'presteze', asa ca... si cum in perioada respectiva mai greu sa-mi gasesc vreun amant... a fost taaaare frustrant, sa stii!!! oricum, si eu cred ca ar trebui sa incerci singura sa te binedispui, si sunt convinsa ca tati e baiat bun, si chiar nu a vrut sa te jigneasca, decat sa te inveseleasca... asa-s ei, barbatii nostrii, mai dau si cu bata-n balta!!! incearca sa te convingi si sa accepti ajutor cu mariuca, sa stii ca eu in ultimele 5-6 saptamani il trimiteam zilnic pe bogdan la mamaie (soacra-mea), ca pur si simplu nu mai faceam fata, ea il putea duce la plimbare si tot programul obisnuit, ca pe mine ba ma dureau picioarele, ba de cum ajungeam in parc ma apuca pipi...
e normal, fetelor, sa va simtiti ma 'gravide' cu bebe 2, cand mai e un bebic de care trebuie sa te ocupi, care sa nu se simta neglijat... veti vedea ca va fi bine pana la urma, dar tre sa mai treaca vreo 2 ani, cum zicea Crisa!
dana - bine ai revenit si ma bucur ca ti-ai incarcat bateriile! stai linistita, vacante va veti permite, ca bb cresc si buni capata experienta! daca s-au descurcat acuma, iti dai seama ce bine le va fi la vara impreuna...
crisa - nu prea stiu ce sfat sa-ti dau... eu is exact pe 'invers', adica sotu' e cam satul si obosit, 'are migrene', sau o fi la 'ciclu'?! dar cred ca te-ar ajuta o cina romantica, cu lumanarici... sau o iesire pe undeva, doar voi doi... oricum, incearca sa nu-l refuzi prea des...
magda - si tudor are un cuvant pt multe semnificatii: PITA inseamna o multime de lucruri, nici nu nu stim bine ce!
anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze: http://photos.yahoo.com/mirmirion
http://community.webshots.com/user/miremirion
bychi spune:
Buna fetelor,
va doresc sa aveti o primavara frumoasa, plina de bucurii si de zile senine!!
Mihaela bine ai venit; e adevarat ca te-am asteptat dar bine ca nu s-a intamplat nimic si ca ai ajuns cu bine. Cat despre revansa, oricand! De ce spui ca nu te-ai putea adapta in Germania?
Dana, multumesc de descrierile partiilor; m-a si visat putin pe acolo.
Va pup cu drag
Bychi si Tiberiu
carmenutza spune:
A venit primavara!...sa zicem
Va doresc sa aveti parte de o primavara senina, calda si plina de bucurii!!
Cand am ajuns dimineata , am gasit pe birou o gramada de martisoare, flori, ciocolatele, sucuri.....de la colegii mei dragutzi.....frumoasa zi.
Eu nu i-am cumparat inca martisor dar ii iau ceva negresit...
Gio, bafta la interviu!
Andra, ce mandra trebuie sa fi fost bunica de asa nepot dragutz...
Alinutza, tare faza cu "nenea"...ai grija..mai usor cu nenea!
Carmen si bb Maya Alexia
Poze cu Maya