Copilasi de iunie-iulie 2003 (45)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Curaj Cornelia ca nu mai ai mult! Gandeste-te ca vine primavara si ca vei regasi pofta de viata, ai o fetita frumoasa si sanatoasa si in curand veti scapa de starea asta si cine va fi mama fericita cu 2 copii apropiati de varsta. Vei constata ca nu a fost in zadar... copii trebuie sa se bucure acum unul de celalalt, sa se joace impreuna ca doar pentru ei le facem fratioare si suriori, nu?!Te inteleg... poate ca nu e asa de accentuat la mine, dar si eu ma simt mai gravida decat cu Matei si super singura desi sotul meu se straduieste sa ma sustina moral, oricum ma enerveaza si nu il suport?!

in legatura cu propolisul... va rog mai multe amanunte, fie-va mila!
Mersi, va pup!

ROMANA&MATEI(04.07.2003) si mai nou bb din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Salutare fetelor,

Am revenit si noi aseara... V-am citit la toata partea 45 si imi pare rau sa aud de atatia copii bolnaviori, dar las' ca vine ea si vara si scapam de virozele astea...

Crisa si eu am aceeasi problema asa ca daca te consoleaza cu ceva, nu esti singura . Asta e, speram sa treaca...

Cornelia tine-te tare. O sa scapi si de faza asta mai nasoala hormonal.

M-am amuzat de peripetiile voastre, de Taisia si caciula , de toata lumea...

Concediul nostru a fost absolut de vis, am inca un soc ca sunt inapoi la birou si nu acolo pe partie... Ce sa va spun, pentru cele care schiati, face toti banii sa te duci acolo. Nu se compara cu Romania. Asa zapada nu am vazut in viata mea, bine intretinuta, nu tu gheata, nu tu pietre... Mult mai aglomerate partiile decat ma asteptam eu, cam la fel ca in Ro in weekend, dar nu erau cozi deloc pentru ca instalatiile aveau super capacitate.

Ce sa va zic, nici nu vreau sa intru in detalii prea multe ca doar a povestit si Andra -- dar eu o sa va spun din perspectiva schiorului . Pai imaginati-va ca era valea Prahovei, vreo 6-7 orasele, in total 5 sau 6 zone de schi, fiecare dintre ele cu cate 10-15 partii + variante. Instalatii super, in partea unde am schiat noi aveau doua gondole (ca cele de la Andra din poze, de 8 persoane dar inchise), care mergeau cu frecventa telescaunului si in care stateai jos, telescaun acoperit de 6 persoane, inca vreo 2 telescaune normale si 5-6 teleschiuri/baby-schiuri. Majoritatea circulau mai mult goale, ca toata lumea se ducea cu alea acoperite . Era ingrozitor de frig, eu care pe vremuri schiam fara caciula, acum aveam caciula, ochelari de schi, si uneori chiar si masca. Erau cam -6-7 grade jos la baza, intr-o zi au fost si -14... mai scadeti cateva grade si o sa va dati seama cum era sus in varful partiei . Autobuze de schi care te duceau gratuit intre statiuni, prin oras, sau din oras in zona de schi. Puteai sa urci intr-una din zone si sa o tii din partie in partie si din instalatie in intalatie pana coborai in alt oras -- ca si cum ai merge pe partie din Azuga in Predeal.

Cel mai frumos a fost intr-o zi cand am urcat sa schiem la ghetar, pana la 3200 m altitudine. Am prins vreme senina si se vedeau toate crestele inzapezite, aliniate. Insa frig cumplit (bineinteles ). Partia in partea de sus (cred ca era fix pe traseul ghetarului) era cam de 3 ori mai lata decat Clabucetul... Se simtea insa un pic aerul rarefiat, iti cam pierdeai suflul...

Ce m-a mirat este ca si partiile negre de la ei sunt usoare. Adica nu am vazut ceva comparabil cu Carp-ul, de exemplu. Poate ca mi se pareau asa si pentru ca erau tot timpul bine intretinute...

Oraselul, frumos, dar lipsit de viata de noapte -- sau de seara. Asta de fapt a fost singurul lucru mai putin placut. Seara ieseai sa te plimbi pe la opt si in afara de vreo doua cafenele ratacite unde ne invatasera proprietarii nu aveai ce sa faci. Magazinele se inchideau devreme asa ca nici o sansa sa le vizitezi, oricum penurie mare de suveniruri. Era program de sport: schi 10-16, dus, cina 6.30-8 si culcare la 10 .

Pensiunea era si ea foarte draguta, mi-a placut mult de tot. Ceva intre pensiune si hotel, cu vreo 30 de camere, curata, cocheta, primitoare. Era afacere de familie; proprietareasa -- o femeie pe la 40 de ani, blonda, inalta, slaba, draguta foc si mereu cu zambetul pe buze, fetele ei si sotzul se ocupau cam de tot pe acolo, iar seara ele se imbracau in costume nationale tiroleze, sau ceva asemanator, ceea ce mi-a placut foarte mult...

De ziua mea eram la Viena si soztul, cu care trebuia sa ma intalnesc abia a doua zi direct in Tirol, el fiind in Germania dupa masina, mi-a facut surpriza sa vina si el pana la Viena . El zice ca ii era dor de mine, dar eu cred ca abia astepta o ocazie sa conduca mai mult masina cea noua .

Sa va mai spun si de masina? E extraordinara, merge foarte bine, e exact ce am vrut... doar ca am avut o experienta nasoala cu dealerul neamt care ne-a dat un act nestampilat si e posibil sa trebuiasca sa platim niste taxe in plus... In fine, nu intru in detalii ca inca sper sa se rezolve, dar oricum gestul lui mi-a lasat un gust amar... Mihaela astept sa barfim impreuna ca inteleg ca si tu ai avut ceva experiente neplacute pe acolo...

Revederea cu fata... pai ne-a recunoscut, a venit la noi razand, dar nu s-a lasat chiar cu lacrimi... cred ca suntem noi niste parinti mai insensibili . Oricum cred ca alta data nu mai pupam noi asa o vacanta ca soacra-mea era stoarsa de toate fortele dupa 10 zile...

Va pup ca m-am lungit cumplit... acum o sa ne auzim mai des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns renisor spune:

Buna fetelor
Am intrat doar scurt ( nu ma lasa vanessa sa stau prea mult).Azi am fost la doctorul de familie( pentru cura de care va vorbeam)E de acord tipa sa-mi completeze formularele ( dar sunt gata doar saptamina viitoare) Maine merg la pediatru ( chiar daca sustine ca vanessa nu are nevoie de cura trebuie sa o iau cu mine deoarece nu poate fara mama ei)De acum imi ramine sa ma rog ca sa-mi accepte casa de asigurari cererea.Poate ca va dura vreo 3 saptamini asteptarea.
Fetelor atitea klinici sunt aici pt cura ca nu stiu pe care sa o aleg.Va tin la curent si daca merg promit sa fac cite un masaj pt fiecare din voi.
va pup

renata & vanessa

http://community.webshots.com/user/bizau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Salut fetele!
Chiar ca nasola vremea. Abia se mai uscase cat de cat. Asta e . Iar flescaiala, mizerie.....uffffff.
Alex e bine. Incepe sa repete dupa mine ce poate sa spuna el. Ce nu nimereste spune in limba lui. Are un cuvant pentru toate obiectele care ii plac si pe care le vrea :kaki. Nu stiu ce inseamna si nici de unde i-a venit sa spuna asa.
Am fost afara pe la 12 si era foarte incantat de zapada. Ii place mult cand ninge.
Cornelia: iti doresc putere multa ca sa razbati pana la termen.
Crisa: cred ca stii ca in afara de practica nimic nu te va face sa ai chef.
Bibi: ma bucur ca va simtiti bine.
Amik: si eu astept sa vina caldura si timpul frumos si sa ne intalnim cu totii.
Intreb si eu: ramane pe 2 intalnirea? Asta ca sa stiu sa o anunt pe mama sa nu-si faca alt program in seara si in noaptea aia.

Magda si bb Alex puisor

http://community.webshots.com/user/edyalex
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Dana, Mihaela - bine ati revenit!

Fetele, eu zic sa lasam intilnirea pe saptamina viitoare, poate vine si Crisa, poate e si vremea mai buna, ca asa chiar nu-mi vine sa umblu pe nicaieri, decit casa-job si invers.

pup u,
Andra

Luca Pitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

Dana..welcome back...

pai cand saptamana viitoare? hai sa stabilim exact...

Carmen si bb Maya Alexia
Poze cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

De cand am inceput sa scriu si pana am terminart am obs ca a postat si Dana. Bine ai venit! Ma bucur ca a fost frumos. Asta e nasol in oraselele din Austria: nu au viata de noapte. Dar macar v-ati odihnit. Sa stapanaiti masina sanatosi si fara incidente.

Magda si bb Alex puisor

http://community.webshots.com/user/edyalex
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

bine ai venit, Danutza!sa stapaniti sanatosi masinuta!ce marca e?si noi ne gandim sa o schimbam pe a noastra-asta ca sa nu mai zic ca eu oricum sunt manica cu masinile!pupici virtuali!

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

http://community.webshots.com/user/alexandracojocaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Hai sa fie intilnirea saptamina viitoare luni, pe 7 martie adica, ok?

Fetele straineze ce mai fac: Claudya, Catan, Marox, Iselin?

ninge, ninge, ninge....

pup u,
Andra

Luca Pitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

quote:
ninge, ninge, ninge....

babele "se linge"

ca ceva mai "smart" n-am de zis la ora asta

Inteligenta ma urmareste mereu, dar eu sunt mai rapida!

Mergi la inceput